چرا تفاوتهای عمده اي از نظر ظاهری و فنی با هم دارند!نقل قول:
زمان پاسخ دهی 1750B = 8ms
زمان پاسخ دهی 1750BF = 2ms
Printable View
چرا تفاوتهای عمده اي از نظر ظاهری و فنی با هم دارند!نقل قول:
زمان پاسخ دهی 1750B = 8ms
زمان پاسخ دهی 1750BF = 2ms
این زمان پاسخ گویی به چه میزان فاحشه ؟
معمولا هرچه اين زمان کمتر پاشه سرعت عکس العمل پيکسلهای مانيتور نسبت به سيگنالهاینقل قول:
ورودی بالاتره و در نتيجه تصاوير متحرک پرسرعت مثل بازيها بهتر و روانتر اجرا ميشن
خوب من هم همین رو میگم یعنی جفتشو توی بازار رضا بغل هم گاشته بود من هر چی دقیت کردم تا ببینم این 2 ام اس و 8 ام اس یعنی چی اخر نفهیمدم چون فرقی توی کیفت نداشتن
حقيقتش منم دارم مشکوک ميشم که اين قضيه زمان پاسخدهی فقط يه حقه تبليغاتی باشه!نقل قول:
ابدا يه حقه نيست و خيلي هم تاثير گذار هست ؛ دليل اينکه شما فرقي نمي بينيد اينه که در game زير 8ms جوابگو هست بنا براين فرق چنداني بين اونها ديده نميشه
ولي کسي چه ميدونه شايد game هاي جديد تر نياز بيشتر داشته باشند و اونجاست که اين فرق کاملا مشخص ميشه
نقل قول:
حقيقتش منم دارم مشکوک ميشم که اين قضيه زمان پاسخدهی فقط يه حقه تبليغاتی باشه!
فكر ميكنم هردوتا نظر هم درسته هم اشتباه!!!نقل قول:
ابدا يه حقه نيست و خيلي هم تاثير گذار هست ؛ دليل اينکه شما فرقي نمي بينيد اينه که در game زير 8ms جوابگو هست بنا براين فرق چنداني بين اونها ديده نميشه
ولي کسي چه ميدونه شايد game هاي جديد تر نياز بيشتر داشته باشند و اونجاست که اين فرق کاملا مشخص ميشه
نظر اولي درسته از اين بابت كه بعضي از مانيتورهايي كه ريسپانسش 8 هست،ديده شده كه در عمل بين 20 تا 25 جواب ميدن(با يه مراجعه به ريويوهاي سايت معتبر tomshardware ميتونيد از اين بابت مطمئن بشين) و اشتباهه از اين نظر كه بالاخره ولو اين عدد دقيق نيست ولي حقه هم نيست. به نظر ميرسه مبناي اين عدد اينه كه در بهترين شرايط(كه حالا معلوم نيست چه شرايطي است!!!؟) اين عدد رو ثبت كرده.
دومي هم برعكس اولي!
به نظر من bf میتونه انتخاب خوبی باشه و من چون اصلا گیمر نیستم و اخریت بازی که کردم gta که میرفت رو ادما لهشون میکرد ...کردم شما صلاح میدونید من به عنوان یک مانیتور زیبا b 1750 رو انتخاب کنم ... چون با توجه به نظرات شما دوستان 8 و 2 در کار های روزمره و غیر حرفه و گیم زیاد فاحش نیست !
نقل قول:
دوست عزيز فکر ميکنم شما منظور من رو متوجه نشدين ؛صحبتي که من کردم در مورد تايمهاي 8 و 2 بود و اينکه در حال حاضر responding time ؛8ms با 2ms فرقي حس نمي شه ولي ممکن هست با حضور game هاي جديد تر اين مسئله خودش رو نشون بده! نه اينکه در فلان برند مانيتور به دروغ responding time ؛ 25 رو اعلام ميکنه 8
در مورد برند هايي مثل LG-Samsung-Sony-phlips-Dell که معتبر هستند هم اين موضوع که شما عنوان کردي بعيد به نظر ميرسه که اتفاق بوفته
ببينين من هنوز اين زمان پاسخ گويي برام زياد مطرح نيست و بيشتر فكر مي كنم يه شگرد تبليغاتي باشه چرا؟
من الان يك مانيتور ال سي دي زيراكس دارم واقعا عاليه نمي خوام بگم بهتر از سامسونگ هست ولي بايد ببينيد زمان پاسخ گوييش هم 16 ميلي ثانيه به گفته خود شركتشه ولي من هنوز سرعت پايين درش نديدم مثلا ال جي ميگه من به وسيله يه چيپ روشنايي رو به 2000 !!!! رسوندم ولي همه مي دونيم كه اين ديجيتاليه مثل زوم ديجيتال و در عمل جواب نمي ده نظر من رو مي خواي فقط به چشمات اعتماد كنين و اگه يه مانيتور مخصوصا ال سي دي خحاستين بخرين از فروشنده بخواهين براتون روشن كنه و در اجراي مثلا بازي ها ببينين و مقايسه كنين ولي من هم از دوستان تعريف سامسونگ Bf 1750 را خيلي شنيدم به نسبت قيمتش عاليه ولي ال جي خوب كم مياره !!!