چه قدر واقعا حرفه ای ... من فردا برم n73 رو بندازم تو جوب یه se z530i بخرم...
اونجا که گفتی هر دو ماه یه بار هنگ می کنه واقعا برام جالب بود... جریان چیه ؟ یعنی مثلا تنظیمش کردن دقیقا هر دو ماه یه بار هنگ کنه ؟ ای بی پدر مادرا آزار داشتن...
در ضمن آپدیت گوشی بیرون از کارخانه یا داخل کارخانه هیچ فرقی نمیکنه این صحبتا ماله ندید بدیداس... اینایی که گوشی می خرن سلفون میپیچن دورش یه قاب کریستال میزنن روش یه دونه هم از این کیفهای آویزن میخرن میزارن توش... گوشی رو باید خودت آپدیت کنی خودت حالشو ببری... خودت دست ببری تو سیستمش حال کنی...
در مورد بستر نرم افزاری و اعلام نوکیا نمیدونم منبع حرفت کجاس و از کجا شنیدی ؟ یعنی نوکیا اینقدر احمقه داره خودشو بابت تبلیغات پاره میکنه بعد بیاد اینو بگه ؟ بیشتر گوشی های سری N ورژن سیمبینشون S60 3rd یعنی عملا داره با این حرفش بازارشو داغون میکنه... این حرفا رو یه سری آدمای بی اطلاع ظاهرا مطلع میزنن که یعنی بگن ما هم هستیم... ما که هیچ مشکلی تو بسترش ندیدیم برنامه های جدید هم یکی پس از دیگری دارن میان...
در مورد صدای n73 خواهشا بی خیال دیگه نظر نده ولش کن. همه عالم و آدم میدونن که چه صدایی داره این n73 هم کیفیت هم کمیت ... مشکل زیر بودنش هم تا حدود زیادی تو میوزیک ادیشن برطرف شده... ( ماله من معمولی بود اما آپدیتش کردم به میوزیک ادیشن )
من اصلا قصد تبلیغات برای این گوشی رو ندارم چون نه از درآمد حاصله نوکیا چیزی به ما میماسه و نه دلم میخواد این گوشی رو همه برن بخرن خز بشه ( که یه کمی شده ) پس منم بدون تعصب واقعیت رو گفتم....