امان از تعصبهاي کور کننده!!!!!
غير از بحث گوشيها تو همون سايت خوندم که ترکسل هم تو يه قسمتي اول شده حالا چي بود نميدونم
(نتيجه اينکه ميشه به ايرانسل اعتماد کرد)
Printable View
امان از تعصبهاي کور کننده!!!!!
غير از بحث گوشيها تو همون سايت خوندم که ترکسل هم تو يه قسمتي اول شده حالا چي بود نميدونم
(نتيجه اينکه ميشه به ايرانسل اعتماد کرد)
نتیجه گیری نهایی:
Only N73
ترکسل بهترین اپراتور شده بود. الان که ام تی ان اومده اینهمه امکانات و داستان های جورواجور واسه ایرانسل ردیف کرده چه برسه به اینکه ترکسل میومد.نقل قول:
البته علیرضا دزفولی گفته که ایرانسل در همین یکی دو ساله بهترین اپراتور خاورمیانه خواهد شد.
ولی از اینکه ترکسل بهترین اپراتور شده چطور به این نتیجه رسیدی؟؟!! :blink:
نقل قول:
من چاکرتم پوول جان.
وقتی من یه حرفی میزنم میگید متال میلیتیا یا مخش تاب داره یا میگید همش چرت و پرت میگه
وقتی یه سایت جهانی می یاد یه چیزی میگه میگید داورو خریده
احتمالا پیغمبر و امام زمان هم بیان شما قبول نمی کنید
اهمیتی نداره !!!!!!!!
اصلا سونسی اریکسن هم چینیه هم بی کیفیت !!!!!!!!!!!ک800 هم بدترین گوشی چی به شما میرسه
بدبختی یه چیزی میاد پرو بال میگیره حی میزنن تو سرش !!!!!!
بزنید
سونی که ماکرو سافت رو کله کرد نوکیا که دیگهفلانش هم نیتست
شهاب جان اگه دوره قبلی مجلس یادت مونده باشه تو اون زمان سر دو شرکت کلی بحث شد (ترکسل و تاو)
که اولی اوپراتور مخابرات و دومی شرکت سازنده فرودگاه امام بود
بحث بر سر این تود که شرکتای ایرانی هم توانایی همکاری با این شرکتها را دارند...
خلاصه اینکه قانونی تصویب شد که تو این کارا 51 درصد سهم طرف ایرانی و 49 در صد سهم طرف خارجی باشه
که نتیجه اون این شد که ترکسل شد ایرانسل یعنی فقط 49 درصد سهمش ماله ترکسله
لطفا وقتی یه رتبه بندی و مقایسه رو میزارید معیارهاشم بگید... همینطوری نمیشه اومد گفت k800 بهتره یا n73 ... باید بگی از چه نظر ....
من خودم n73 دارم به نظرم یه smart phone کامل و پیشرفتس و کیفیت و کارایی رو باهم داره ...
این رده بندی هم به درد خودشون میخوره ... شما برو معیارهاشو ببین خندت میگیره ... مثل رده بندی فیفا میمونه دیگه ایران از آلمان جلوتر بود ... در حالیکه مشخصه کدوم قوی تره .... ولی بر طبق معیار اونا ایران بالاتره ....
در کل هیچ وقت یه گوشی smart phone رو با یه گوشی celurral phone مقایسه نکنید زشته ... این دو تا فقط تو بعضی چیزها قابل مقایسه هستن مثل دوربین و همچنین میزان فروش... در ضمن میزان فروش دلیل برتری نیست اولا n73 گرونتره دوما مشتری های خاص خودشو داره ( خارج از ایران رو میگم وگرنه تو ایران میبینی طرف سواد درست حسابی نداره میره n73 می خره )
مطمئنا مشتری های پراید از زانتیا بیشتره دلیل میشه پراید بهتره ؟؟؟؟؟
شما که خودت به مقایسه منصفانه اهمیت میدی لطفاً نگو که:
یه تلویزیون سیاه و سفید از یه تلویزیون رنگی بهتره!!!
تو عالی بودن ن73 شکی نیست
بهر حال چیزی بوده که شده
مقایسه پراید و زانتیا هم زمانی درست بود که قیمتاشون تو یه سطح بود اگه مزدا 323 رو با زانتیا مقایسه میکردی بهتر بود
در هر صورت ن73 اصلا گوشی بدی نیست
معیار هاشون هم حدودا درست است
دلیل نمیشه که ن73 چون فقط اسپیکر بلند تری داره یا سیمبیان داره برتر باشه
خیلی مساییل دیگه هم دخیل هستند
(در اخر هم بگم پرفروشی ک800 صرفا دلیلی برای برتری اون نیست
برتری اون بر سر دلایل دیگری هست
بازم دعوا ... آقا ول کنین این حرفا رو پولشو یکی دیگه می گیری حالشو یکی دیگه می کنه دعواشو شما ها می کنید خدایی چند تا از شما موقع خریدن گوشی تحقیق کردید یه گوشی دیدید دست یکی از ریختش خوشتون اومده رفتید خریدید حالا می گید اون گوشی بهترین گوشی عالمه و اینجا دارید می زنید تو سر کله هم . من که کلهم بی خیال این دعوا شدم فقط گفته metal_militia و امضا R@R#M@N عشق است ....
ول کنید این حرفا رو .
موفق و پیروز باشید
جاوید
از نتیجه مسابقه معلومه که داور رو خریدن
ـ اول اینکه D900 برنده میشه
ـ دوم اینکه K800 بهتر از N73 است
ـ N73 حرف نداره