اینم جدید ترین تست من
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اینم جدید ترین تست من
از خودم در نمیارم که راستشو میگم :n07:نقل قول:
محل ما هم داره تازه الان فهمیدن چه خبره 1 گیگش کردن قدیم نصف حجمی که خریده بودی بهت little more میدادن ماه بعدش هم نامحدود میگرفتیم حجمش کم نمیشد
یادش بخیر چقد باگ داشت پارس آنلاین همش تقصیر این جوونای بی تجربس که میان تو اینترنت مثلا میخوان پزشو بدن پارس هم می فهمه میزنه باگ هارو میبنده
نمونه ش اون باگ کلوب فکر کنم یه 30 - 40 گیگ اضافه کردیم که بقیشم خودتون دیدید که چی شد..
ولی خب هنوز هم یه چنتایی باگ ماگ اون گوشه موشه ها پیدا میشه
فقط من نمیدونم چرا محدود نمیشم
خدایی نامردیه یکی با 2 مگ شبی نیم گیگ هم نمیتونه بگیره اون وقت یکی دیگه با 256 شبی 10 گیگ میگیره
اینه عدالت سدعلی؟
ثلوات
شب خشک
رفقا
پارس آنلاین میگه تو مرکز شما(شهید باهنر تهران) محدودیت پورت داریم و 3-4 هفته طول میکشه تجهیزات و پورت اضافه کنیم؛ بعد طرف میگه اگه بخوای 6 ماهه میتونم بهت بدم!!!!!!!!!!!
چیه جریانشون؟!!!!! فک کنم میخوان 1 ساله هاشونو سریع بندازن به مردم!!!
حالا چیکار کنم به نظرتون؟!
داداش مسئله پهنای بانده نه چیز دیگهنقل قول:
مثلا واسه من روی 16 گذاشتن ولی تا یک ماه سرعتم هیچی تغییری نمیکرد ولی الان سرعتم خیلی بالاس چون به گفته پشتیبانی پهنای باند اضافه شده
قبلا دو بار گفتم باز هم میگم
دان استریم مثله یک لوله میمونه هر چی قطرشو زیاد کنی ولی آب بیشتری نباشه که اون قطر بیشتر رو تغذیه کنه دبی آب ثابت میمونه
حالا میخوان خط رو بذارن روی 100 مگ وقتی پهنای باند اندازه 9 مگ دارن هیچ تفاوتی حاصل نمیشه :n16:
در مورد کشیدن خط هم مقدار زیاد به تجهیزات مرکز مخابراتی برمیگرده مثلا واسه من مرکز مخابراتی خیلی خوبه با اینکه فاصلم حدود یک کیلومتره خط 16 مگ رو جواب میده
نقل قول:
خطت بیشتر از 16مگ هم میکشه ممکنه اگه 4مگ دیگه هم دان استریمتو بیشتر کنن snr فقط 2تا بیاد پایین
پارس آنلاین دان استریم اتوماتیک تنظیم میکنه؟تا حالا برا کسی دان استریم اتوماتیک تنظیم کرده؟
خبر دارم چندتا از مراکز شلوغ داره پهناشون ! بیشتر میشه . دیروز دفتر مرکزی بودم .
خدایی اینجور مسایل پارس خیلی بروزتره .
کیفیت نت پازس در شلوغ ترین مرکز مخابراتی شهر..همی الان یهویی
اینم شبانه دو مگ
خجالت اوره واقعا