جدیدا حسابی خوشحال شدیا... little more کجا شبانه داره آخه؟ حتما محله شما اینطوریه.... راستی گوجه فرنگی تو محلتون چنده؟ :n13:نقل قول:
Printable View
جدیدا حسابی خوشحال شدیا... little more کجا شبانه داره آخه؟ حتما محله شما اینطوریه.... راستی گوجه فرنگی تو محلتون چنده؟ :n13:نقل قول:
دوستان سلام
ممنون میشم لطف کنید و یک DNS خوب بهم معرفی کنید.
در حالِ حاضر از این استفاده می کنم.
216.146.35.35
با سلام
من در مرکز مخابراتی توحید هستم.
وضعیت پارس آنلاین در منطقه خوبه؟
سلام دوستان
به نظرتون بهترین سرویس adsl کدومه ؟
سرویس نامحدود پارس انلاین با بالاترین سرعت چند دانلود میکنه؟
سرویس شبانه هاش چطوره؟
مرسی
این شتاب رو به عقب پارس آنلاین هم به هر حال در نوع خودش یه رکورد محسوب میشه. من جای مدیران محترم شرکت بودم سریعا برای ثبت در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اقدام میکردم.
پارس آنلاین - سرعت ساعات غیر رایگان - سرویس 2 مگ که روی 9 بسته شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا دو دسته شدن کاربرای پارس انلاین یک عده خطشون رو گذاشتن روی18 مگ و طبعیتا میکشه و سرعت دانلودشون 1-2 مگه یک عده هم ببد بخت بیچاره هایی هستند ک خطشون بزور 9مگ رو میکشه مثل من جسارتا شما که اینه وضعمون دیشب زنگ ردم پیشتبان گفت درحال پیگیری هستیم پهنای باندتون رو زیاد کنیم دقیقا 3 مله پیشم همینا روگفتن من برای تست 2 مگو گرفتم دیدم نه سرعت زیر 1مگهنقل قول:
عرض ارادت خدمت شما دوست خوبم binaafarin عزیز،نقل قول:
بله منم یادم میاد توی این فوروم شما هم همین مشکل رو داشتید.
البته فکر کنم منظورتون 16 مگ باشه. نمیدونم واقعا مشکل ماها به این موضوع ربط داشته باشه یا نه، چون واقعا یعنی انقدر بلا نسبت ** تشریف دارن که نفهمن اگه حتی میخوان burst رو برای اونایی که خطشون میکشه بالا ببرین اول (تا جایی که میشکه) باید اولویت با اونایی باشه که خطشون نمیکشه؟؟؟ من واقعا 1 ریال از پولی که دارم به پارس آنلاین میدم رو راضی نیستم و کاش کسی بود که حقمو میگرفت و واقعا امیدوارم چوبش رو بخورن که حق مردم رو به این راحتی پایمال میکنن.
واقعا تازه میدونی میگن ما بعد از اینکه درست شدب ازای هر ماه که پهنای باند شما کم بوده یک هفته بهتون رایگان میدیم الان ما تقریبا 6ماهه مرکزمون مشکل داره هیچی ب هیچی
میخوام تو سرشون بخوره 1 هفته.نقل قول:
راستی یه موضوع دیگه. الان تو این فوروم فقط 1 یا 2 نفر رو دیدم که خطشون روی 16 مگ بسته شده. اصولا فکر نمیکنم اگه فاصله تا مرکز مخابراتی بیش از 500 متر باشه با توجه به وضعیت خطوط مسی تو ایران خط بیش تز از همین 9-10 مگ بکشه. با توجه به اینکه معمولا هر مرکز مخابراتی شعاع 3 کیلومتری رو پوشش میده یعنی فقط یه گروه محدود، خیلی خوشبینانه نگاه کنیم حداکثر 10 درصد کاربرا امکان گرفتن پهنای باند 16 مگ رو داشته باشن.... منظورم اینه که آیا انقدر ابله هستن که پهنای باند ما رو بگیرن و بدن به اونا و به خاطر 10 درصد کاربرا باعث نارضایتی 90 درصد بقیه بشن؟ اگه اینتطور باشه که باید به هوش و نبوغ مدیران و مهندسان مربوطه آفرین گفت. خسته نباشن!!
عزیزم بخاطر تبلیغاتم شده این کارو میکنن ی عده رو راضی نگهدارن براشون کافیه
ولی من 16 مگشونو نمیخام همینو کامل بهم بدن 6-7مگ کافیه برام ولی وقتی تست میگیرم سرعتمو میزنه0.2 معلومه زوم میاد یارو با 512 این سعتو میگیره من 28 تومن ماهیانه پول میدم این باشه وضعیت
بد شانسی اینه ای اس پی درستی هم نداریم اینه ومخابرات