سلام
دوستان دقیقا مدت مرخصی استحقاقی من چقدره؟
بنده خرم اباد خدمت میکنم،فاصلم تا خونه ۳۰۰کیلومتره
Printable View
سلام
دوستان دقیقا مدت مرخصی استحقاقی من چقدره؟
بنده خرم اباد خدمت میکنم،فاصلم تا خونه ۳۰۰کیلومتره
دوستان من وضعیت جسمیم جوریه که اگر 5 دقیقه ورزش کنم ( در حد کلاغ پر و ... ) ضربان قلبم به شدت بالا میزنه . حتی چند روز پیش بعد از ورزش ضربان قلب گرفتم تا 150 تا در دقیقه رفت . دستم هم از حد معمول بیشتر عرق میکنه . بنظرتون دکتر برم احتمال داره معاف کنن؟ دکتر چی باید برم داخلی برم؟ یا باید آزمایش بدم؟
موقع پست کردن دفترچه باید مشکل پزشکی بزنید، اگه اشتباه نکنم قلب و عروق و غدد رو باید بزنید خودشون معرفی میکنن به بیمارستان و یه روز میری بیمارستان برای معاینه و آزمایش.نقل قول:
در ضمن بعید میدونم برا اینجور موارد معافیت بدن، ضربان قلب 150 هم غیر عادی نیست و تو فعالیت به همین حدود میرسه!
کارت معافیت پزشکی حدودا چند روز بعد از قبول شدن تو کمیسیون پزشکی میاد ؟
گرفتن کسری بسیج چقدر طول میکشه ؟ زودتر هم میشه این کسری رو گرفت ؟
حدود یک ماه. بعد آموزشی میتونید اقدام کنیدنقل قول:
سلام
تازگی شنیدم که کسی که پدرش زمان جنگ خدمت کرده باشه از خدمت فرزند پسرش چند ماهی کسر میشه، آیا این حرف درسته یا شایعه است؟ آیا قانون شده یا خیر؟ پسر برادرم دی ماه 1396 قراره اعزام بشه. خواستم مطمئن بشم و بهش بگم. اگر وجود داره چند ماه از خدمتش بخاطر حضور پدرش در دوران جنگ کم خواهد شد. در ضمن پدرش کارت ایثارگری هم داره. آیا اون کارت تاثیری و کمکی خواهد کرد یا خیر؟
ممنون
سلام . بله دوست عزیز قانون جدید اومده و از 96/09/18 هم اجرایی میشه . قبلا برای هرماه جبهه پدر 9 روز کسری میدادن اما با قانون جدید به ازای هر ماه جبهه پدر توی زمان جنگ 1 ماه کسری خدمت به فرزندش داده میشه . البته شرایط استفاده این هست که برای مشمولین غیر غایب و غیر فراری که متولدین 1372 و قبلش میتونن استفاده کنن .نقل قول:
من پدرم 19 ماه جبهه بوده و کارت ایثارگری هم داره . قبلا برادرم حدود 10 ماه کسری گرفت و خدمتش تموم شد و به من گفتن فقط 1 نفر میتونسته استفاده کنه از این کسری .
دعا کنید با این قانون جدیدی که گذاشتن منم بتونم از کسری باقیمونده که با قانون جدید میشه 9 ماه کسری استفاده کنم و خدمتم تموم بشه . دقیقا 9 ماه و خورده ای دیگه خدمت دارم بتونم این 9 ماه کسری باقیمونده رو بگیرم تمومه. ایشاالله که توی قانون جدید محدودیت رو برداشته باشن .خخخخخخخ:n02::n06:
امروز صحبتی در مورد کسری های جدید شده
ظاهرا اول امتیاز بندی میکنن یعنی اول میان میبینن چند ماه ایثارگری و ... هستش و امتیاز رو بدست میارن بعد برای اونایی که امتیاز بالاتری دارن حین خدمت ها رو میزارن توی اولویت
پس اونی که تعداد ماه ایثارگری پدرش کمه و حین خدمت هست احتمالا آخرین نفری هستش که استفاده میکنه
سالی 20 هزارتا سهمیه شبیه شوخی هستش
کد:http://www.e-estekhdam.com/wp-content/uploads/2017/11/D1736517T17397320Web.mp3