اینجا شیرازه جیمیل به خوبی باز میشه / ولی شاتل نیستم .دی:نقل قول:
ننگ بر همایون.دی:
Printable View
اینجا شیرازه جیمیل به خوبی باز میشه / ولی شاتل نیستم .دی:نقل قول:
ننگ بر همایون.دی:
درود من شیراز هسم. من هم تقریبا همین سوالو داشتم البته من خیلی کمتر ازین دان کردم و اینجوری شد(البته من نمیدونستم که شاتل قانون مصرف عادلانه برای ساعات رایگان داره چون شرکت قبلی اینجوری نبود و من کاملا از ساعت رایگانم هر شب استفاده میکردم) پشتیبانی میگه ۲ هفته بایستی صبرکنی یا اینکه باید انقدر در طول روز استفاده کنی تا اختلاف میزان حجم روز وشبت کم بشه و سرعتت بره بالا.نقل قول:
و یه سوال دیگه دوستانی که از اکو ۵۱۲ استفاده میکنن میزان دانلود روزانه و شبانشونو لطف کنن و بگن.روزانه من رو یه مگ هس میخاسم ببینم کسانی هستن که براشون بیشتر بسته باشن؟یا مال من پایینه الان؟چون بعضی شرکتا سرویسای زیر ۱ مگ رو رو دومگ یا حتی بالاترم میبندن.
پاینده باشید.
من اصفهانم چند روزه که با یاهو و جیمیل مشکل دارم
من هم قم گوگل و جيميل يا باز نميشن يا به سختي :n13:نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
درود برتمامی دوستاننقل قول:
عزیزان، این مشکل کل ایران است و تقریباً تمامی سرویس دهندههای اینترنت این مورد را دارند!:n13:
در حقیقت مشکل اصلی ف.ی.ل.ت.ر شدن این سایتها است!:n25:
شما بایستی از یه ف.ی.ت.ر شکن خوب استفاده کنید که به راحتی وارد سایتهای مورد نظرتان بشوید!:n10:
پایدار باشید.:n11:
جیمیل و گوگل خیلی راحت باز میشه
واسه من که 3 روزه باز نمیشه!
دوست عزیز ربطی به فیل-تر شکن هم نداره چون با استفاده از اون هم باز جیمیل باز نمیشه!نقل قول:
دوست من؛نقل قول:
کاملاً بی ربط هم نیست!:n15:
لطفاً پیغام خصوصی خود را چک کنید.:n11:
سلام دوستان من نمیدونم این آقایون زیر ساخت و مخابراتی چه مشکلی با گوگل دارن ی بار به بهانه ی توهین به پیامبر میبندش ی بار به خاطر توهین به آرمان های امام راحل و ... سه روز جیمیلم باز نمیشه ولی hotmail خداروشکر تا حالا که باز میشه .