آره داداش منظورم همون بود چون یه مدته نرفتم اسمشو دقیق یادم نبود خیلی موتور جستجوی خفنی داره شاید تورنت مستقیم نده ولی پایین صفحه خودش بهت ترکر سالم میده هر چند من احساس می کنم یادم میاد قبلا از خودشم تورنت گرفتم !نقل قول:
Printable View
آره داداش منظورم همون بود چون یه مدته نرفتم اسمشو دقیق یادم نبود خیلی موتور جستجوی خفنی داره شاید تورنت مستقیم نده ولی پایین صفحه خودش بهت ترکر سالم میده هر چند من احساس می کنم یادم میاد قبلا از خودشم تورنت گرفتم !نقل قول:
بله. همون طور که گفتم گوگل دنیای تورنته. خودش فایل تورنت رو نمیده. حتی لینک مگنت تورنت رو هم نمیده. کارش فقط جستجواه. خود فایل تورنت یا لینک مگنتش رو باید از طریق سایتهای که لینک بهشون میده دانلود کنی. من فعلاً گزینه اولم همون $$kicka اه. چون تو تب technicalesh لیست ترکرها رو میده و یه گزینه refresh هم داره که همونجا اطلاعات ترکرها، سیدرها و لیچرهای فعال تورنت رو به روز میکنه و میده. ضمن این که میشه فهرست ترکرها رو به صورت فرمت سازگار با utorrent (همون میکروتورنت) هم میتونی ازش بگیری.نقل قول:
ضمن این که شهرت (Reputation) اضافه کننده تورنت به فهرستش رو هم نشون میده که شما ازش میتونی برای اطمینان از فیک نبودن تورنت یا ویروسی نبودنش استفاده کنی.
خیر:n01:نقل قول:
از ایشون نقل گرفتن :n06:
نقل قول:
یه سوال:من یه خط دیگه دارم که فیبر هست و مخابرات فقط رویش می تونه اینترنت بده،ولی من می خوام قطش کنم و مسی رو بگیرم تا بتونم اینترنت پارس آنلاین رو بگیرم،می خواستم بپرسم که این خط فیبر چه برتری نسبت به معمولی داره؟!اگه اینترنت فیبر نوری ارائه بدن فقط روی این خط می شه؟؟البته فکر کنم برای فیبر نوری اصلا به خط احتیاج نیست چون فکر کنم باید کابل جدا از خط بکشن درسته؟!دوستان یه راهنماییم کنید؟!چون الان من روی یه خط دیگم پارس آنلاین دارم ولی چون نویز داره تا 1مگ بیشتر نمی کشه،گفتم این یخ خط معمولی بگیرم تا بتونم منتقلش کنم.اگه میشه راهنماییم کنید
چند تا نکته:نقل قول:
اول این که این خط شما بعید میدونم تا دم در خونه فیبر نوری باشه. چون برای استفاده از خطهایی که فیبر نوری هستن، شما باید از تلفنهای مخصوص استفاده کنید یا این که دم در خونه یه مبدل امواج نوری به امواج الکتریکی وجود داشته باشه که شما بتونین تو خونه با تلفنهای معمولی از این خط استفاده کنین.
دو، اینترنت فیبر نوری واقعی (یعنی اینترنتی که با فیبر نوری تا دم در خونه یا توی خونه بیاد) هم بعیده حالا حالاها تو ایران عملیاتی بشه. چون سرمایهگذاری بالایی میخواد. ضمن این که اگر هم بیاد برای مصارف خونگی چندان نباید مقرون به صرفه باشه و بیشتر به درد ادارات و شرکتها میخوره.
سه، الآن تو دنیا برای مصارف خونگی و کاربریهای عادی از دو تکنولوژی بیشتر استفاده میشه: یکی تکنولوژی VDSL که ترکیبی از فیبرنوری و خطوط مسیه و مشابه همین ADSLهای الان خودمونه ولی با سرعتهای خیلی بالاتر. یکی دیگه هم تکنولوژی اینترنت موبایلی (یا همون 3G و 4G) که اونم سرعتهای خیلی بالایی میتونه ارائه کنه.
چهار، اینترنتی که مخابرات روی این خطهای به اصطلاح فیبر نوری میده در واقع همون ADSL خودمونه که یه تفاوت کوچیک داره. اونم اینه که اینترنت بر خلاف حالت معمول که از شرکت ISP با فیبر نوری فقط تا مرکز مخابراتی منتقل میشه و بعد اونجا با تجهیزاتی که وجود داره تبدیل به امواج الکتریکی مطابق استانداردهای ADSL یا ADSL2+ میشه و از طریق کابلهای مسی تا دم در خونه مشترک منتقل میشه، تو این سرویسهای خاص مخابرات، اینترنت از مرکز مخابرات تا بعضی نقاط داخل محلهها هم با فیبر نوری منتقل میشه و مخابرات تو کافوهای اصلی محلهها، تجهیزات تبدیل رو قرار میده تا اینترنت از فاصله نزدیکتری با کابل مسی به دم در خونه مشترک منتقل بشه. واسه همینم هست که روی این خطها فقط مخابراته که میتونه اینترنت ADSL بده و شرکتهای دیگه این امکان رو ندارن. این دقیقاً مشابه تکنولوژی جدید VDSLاه. تو اون هم اینترنت از شرکت ISP تا نزدیکی محل مصرف با فیبر نوری منتقل میشه بعد از اونجا با تجهیزاتی تبدیل به اینترنت مبتنی بر تکنولوژی VDSL که نسل جدیدتر همین ADSLهاست میشه و با کابل مسی به محل مشترک منتقل میشه. با این روش سرعتهای خیلی بالاتری تا حد 100مگابیت رو هم میشه در فاصلههای زیر 500 متر از اون کافو تا دم در خونه ارائه داد.
با توجه به این که همین تکنولوژی VDSL هم احتیاج به سرمایهگذاری زیادی هم از طرف شرکتهای مخابرات (شرکت زیرساخت) و هم از طرف شرکتهای ISP داره اونم به این زودیا بعید تو ایران پا بگیره. شرکتهای ما تازه دارن ADSL2+ واقعی (یعنی سرعتهای بالای 10مگابیت) رو ارائه میدن. بعیده به این زودیا بتونن روی VDSL هم سرمایهگذاری کنن.
با این حساب، من فکر نمیکنم حالا حالاها شما به اون خط فیبر نوری خودت احتیاج پیدا کنی.
پشتیبانی میگه حضوری باید درخواست تعویض پورت بدی حالا به نظرتون چقدر طول میکشه تعویضش؟
یعنی خودشون خطو تخلیه و دوباره رانژه میکنن؟یعنی سرویسم که چند روز پیش تمدید کردم میپره؟هزینه رانژه رو دوباره میگیرن؟:n13:
ممنون دست شما واقعا درد نکنه.فقط یه چیزی الان شرکت ایرانیان نت (اپراتور چهارم)گفته که تا آخر سال 94 حدود 60 درصد از مردم باید به اینترنت حداقل 20 مگابیت متصل بشن،گفته تا آخر سال 94 مردم به فیبر نوری متصل می شن.البته اگه این حرفاشون هم مثل حرف های دیگشون نباشه!!یه سوال دیگه هم دارم:الان فرق کسی که نت 256 یا 512 یا 128 محدود می گیره چیه؟الان همه پهنای باندشون رو بالا و یکسان تا جایی که ممکنه می بندن.چه ویژگی و برتری نسبت به هم دارن؟نقل قول:
فرهاد ازکجا فهمیدی عیب ازپورتته و از سیمکشی نیست؟
1-مرکز مخابراتی گفت خطت اصلا نویز ندارهنقل قول:
2-مقدار attenuation مودم 21هست و مقدار attainable rate(max rate در مودم 21000 که نشون میده خط تلفن اصلا نویز نداره و تا 21مگ میکشه
3-وقتی مودم رو ریستارت میکنم تا چند دقیقه snr واقعیه بعد یدفعه میاد رو 1 و چند دقیقه زیر 10میمونه بعدش میشه 11 کلا snr رو هر عددی میره و وقتی منفی میشه لینک میپره فقط هم snr دان استریم پایینه و آپ استریم اصلا مشکلی نداره که تو یه سایتی خوندم نوشته بود هر وقت فقط snr دان استریم عددی زیر 10بود و snr آپ استریم طبیعی بود مشکل از پورته
4-با مودم 2750چیپست ریلتک چک کردم snr ثابت رو 16بود ولی با snr 16 لینک میپرید
سرعت 128 رو که ممکنه رو 16 نبندن.. مثلا رو 4 یا 9.. بستگی به آدمش هم داره.نقل قول:
اما 256 و 512 فرقشون اینه که کشش و حق تقدمشون تو استفاده از شیر آب متفاوته ( به عینه تاثیر داره ها.)
با اینکه ممکنه هر دو یک برست داشته باشند. و اینکه حجم ها متفاوته دیگه... من 512 30 گیگ گرفتم.
یعنی Homeland و walking dead رو تو نیم ساعت ( فول اچ دی ) یا کمتر دانلود کردن یه ذوق عجیبی داره ها...
هر وقت به این دوستم تو سوئد از اینترنتمون میگم که نمیدونم مال ما خیلی نسبت به بقیه بهتره... 16 مگ و فلان پوزخند میزنه.
میگه تو سوئد همه یه Fiber Line دارن با سرعت 100/100.
اونم نا محدود.... حالا Netflix و اینا بماند.. سوئد یه کشور اسکاندیناوی که تا 50 سال پیش کسی آدم حسابش نمیکرد الان پیشتاز مخابرات و اینترنت اروپا و جهان و جزو 10 کشور راحت با سطح زندگی بالاست..
اینم از وضع 2500 سال تمدن...:n01: