مگه چیزی هست که بخوای و دایرکتش پیدا نشه؟نقل قول:
اگه سرعتت برا دایرکت خوبه خوب یکی از این سایتای لیچ تورنت چه پولی چه رایگان انتخاب کن.
Printable View
مگه چیزی هست که بخوای و دایرکتش پیدا نشه؟نقل قول:
اگه سرعتت برا دایرکت خوبه خوب یکی از این سایتای لیچ تورنت چه پولی چه رایگان انتخاب کن.
اوضاع دانلود لینک مستقیم من که داغونهنقل قول:
تا نصفه دانلود ارور قطع تکرار
برای همین تورنت استفاده میکنم
خوب پس همه چی حله دیگه! اگر آدم خوبیه قبل از اقدام بهش توضیح بده که سیمهای تلفن مشکل پیدا کرده دارم میارم عوضش کنن اینجوری بهتره و فردا میتونیدنقل قول:
هزینه رو هم باهاش حساب کنید چون هزینه زیربنایی یه نه مصرفی . 9 ماه هم زمان کمی نیست . پس تکلیف شما مشخصه .
پارس پورت تورنتو بسته ؟؟ من باهاشون شرط کردم که تمام کار من با این پورته و گفتن حله که ؟نقل قول:
نقل قول:
Torrent EZ بهترین سایت دانلود تورنته قدرتمدترین موتور جستجو هم تو آرشیو خودش هم تو آرشیو سایتای دیگه کلا حق انتخاب زیاد میده به آدم
هر فایلی رو انتخاب کردی دستی ترکر هایی که لیچشون بالاس پاک کن به جای سید بالا ها رو از تو سایت بذار جاش
کلا تو تورنت اگه دستی ترکراتو تنطیم نکنی دانلودش مفت نمی ارزه !
دوستان از سرورهای اروپایی هم بگذارید ( فرانکفورت و لندن)
دوستان لطفا یه چندتا مستقیم کننده برای توزنت معرفی کنید
نقل قول:دلیلش همینیه که sleeplessness عزیز گفتن. اما اگه بخوای تورنتها رو با این محدودیتهای فعلی دانلود کنی بهتره از این سایتهایی که به صورت واسطه تورنت رو دانلود میکنن و بعد لینک به فایل دانلود شده میدن استفاده کنی. اکسپرسلیچ و آپلودبوی تو اکانت پرمیومشون این قابلیت رو دارن. من قبلنا با رادفایل و هیپفایل (مرحوم) هم تورنت مستقیم میکردم.نقل قول:
سرویسهای حجمی مثل mul.ir هم تورنت مستقیم میکنن.
اگه از این لیچرهای خارجی مثل real-debrid یا allderbrid هم اکانت پرمیوم داشته باشی میتونی تورنت رو مستقیم کنی. ضمن این که اینا امکان تکه تکه کردن تورنتهای بزرگ به صورت فایلهای 1گیگ رو هم دارن. فایلهای دانلود شده رو هم روی uptobox میذارن.
ترافایل هم با اکانت Registered (بدون این که پرمیوم باشی) تورنتهای تا 4گیگ رو امکان مستقیم کردن میداد. اما دانلود رایگان از این سایت خودش معضلیه.
نقل قول:نقل قول:
همین طور که دوستان گفتن، تو سایتهایی مثل kat (همون $$kicka خودمون) و thepiratebay و حتی همون torrentz.eu هم تعداد سیدرها (بذرپاشها) و هم تعداد لیچرها (زالوها) رو مشخص میکنن. البته حدودیه این اعداد و دقیق نیست.
طبیعتاً هر چی تعداد سیدرها در وهله اول و لیچرها در ادامه بیشتر باشه احتمال سرعت بالاتر بیشتره. اما بعضی وقتا یه تورنت با یه سیدر vip سرعت خیلی خیلی بالاتری نسبت به یه تورنت با چندین سیدر عمومیتر داره.
ضمن این که زمان بارگذاری (عمر) تورنت هم تو سرعت خیلی مهمه. معمولاً تورنتهای قدیمی سرعت خیلی پایینی دارن. چون هم سیدرهاشون کمه و هم لیچرهاشون.
تا جایی که من میدونم torrentz.eu (اگه منظورت همین باشه) فقط یه موتور جستجوگر تورنت از سایتهای ایندکس تورنت دیگه مثل kat یا thepiratebay و امثال ایناست. خودش هیچ تورنتی رو ایندکس نمیکنه.نقل قول:
در واقع گوگل دنیای تورنته الآن.
ضمن این که سایتهای دیگه هم اغلب تورنت رو ایندکس میکنن اما خود فایل تورنت (یعنی همون فایلی که پسوندش .torrent اه) تو سرورهایی مثل torcache یا zoink یا torrage قرار دارن و اینا لینک به اون فایلها میدن.