دوستان
این طرح رنگی دیتا
اگه طرح طلایی رو فعال کنیم
هر گیگ چند میفته؟
تعرفه طلایی دیتا
۰.۰۱ تومان/ کیلوبایت
ممنون
فرمول محاسبش چطوریه؟
Printable View
دوستان
این طرح رنگی دیتا
اگه طرح طلایی رو فعال کنیم
هر گیگ چند میفته؟
تعرفه طلایی دیتا
۰.۰۱ تومان/ کیلوبایت
ممنون
فرمول محاسبش چطوریه؟
هر گیگ 1024 مگ هست. هر مگ هم 1024 کیلوبایت. میشه:نقل قول:
1,048,576 = 1024*1024
حالا عدد بدست اومده رو در قیمت هر کیلوبایت ضرب میکنیم:
10485.76 = 0.01 * 1,048,576
یعنی هر گیگ حدود 10500 تومان در میاد.
برای راحتی محاسبات میتونید به جای 1024 مبنا رو 1000 بگیرید.
که در اینجا اگه با عدد 1000 محاسبه کنید عدد نهایی 10000 تومان خواهد بود که اختلاف تقریبا ناچیز است و قابل چشم پوشی.
ایرانسل زرنگ هست.این کارو کرده پهنای باند رو حفظ کنه نزاره کسی از نت استفاده کنه برای زنگ و چت.بره بسته مکالمه 4444 رو بخره.اگه شارژ نت میداد خیلی خوب بود ولی حیفنقل قول:
به نظر من زیاد کاری به پهنای باند ندارهنقل قول:
چون نرم افزار های مکالمه زیاد مثرف پهنای باند ندارن
شاید یه دلیلش همین باشه
ولی به نظرم دلیل اصلیش ورود نرم افزارهای مکالمه هست
البته بهتره گفت نرم افزارهای مکالمه محبوب مثل واتساپ و وایبر
قبلا هم اسکایپ بود ولی شاید همه نمی شناختن
ولی الان اکثر کاربرا با نرم افزارهای مکالمه آشنا شدن
الان هیچ بسته شبانه ایی نداره؟
یا آینده نمیده؟
نمیشه که 4g باشه ولی با این بسته های یزره حجمیه گرون!
لاقل قبلا ی 24 گیگ شبانه میداد
- - - Updated - - -
الان هیچ بسته شبانه ایی نداره؟
یا آینده نمیده؟
نمیشه که 4g باشه ولی با این بسته های یزره حجمیه گرون!
لاقل قبلا ی 24 گیگ شبانه میداد
موقعی که زنگ زدن به من پرسیدم گفتم بسته شبانه رو نمیذارید ؟ گفتن ما طرحشو دادیم باید صبر کنید تا برسی کنند دوباره بزارن
گفتن درخواست زیاد بوده واسه گذاشتن دوباره این طرح
دوستان یه سوال
مثل اینکه بسته ترکیبی و بسته ترکیبی مخصوص امکان تمدید شدن مکالمه و اینترنت نداره و اعتبارت میسوزه
سوال من اینکه در مورد بسته های اینترنت هم همینجوری شده یعنی بسته جدید بزنی حجم باقی مانده نت اضافه میشه ؟
این یعنی چی؟
۲/۵ گیگابایت
(۱.۵ گیگابایت + ۱ گیگابایت ۱۲ شب تا ۱۲ ظهر)
ویژه مشترکین اعتباری
یعنی از 2.5 گیگ،1.5 گیگش شبانه روزی و 1گیگش فقط تو بازه زمانی 12شب تا 12ظهر قابل استفاده است.نقل قول:
ممنون داش فقط مطمئنی دیگه اون 1.5 گیگ شبانه روزیه؟نقل قول:
دوستان تو ایفون چطوری میشه فهمید شبکه 2G یا 3G یا LTE ؟(بدون روشن کردن دیتا)
و همچنین قدرت سیگتال که به db هستش
با کدوم برنامه میشه اینارو متوجه شد؟؟؟؟؟؟؟
آره،دقیقا.شبانه روزینقل قول:
نه جدیدن اضافه نمیشه.بسته در موقع موعد میسوزه یعنی استفاده نکنی 0 میشهنقل قول:
بله dbm هست.با برنامه open signal میشه دیدنقل قول:
به خاطر این که یوزر زیاد شده بود و کشش شبکه کم شده بود ورداشت.دیگه کل ایران فقط داشتن بسته شبانه استفاده میکردن به خاطر این که ارزون بودنقل قول:
دوستان کسی لیست قیمت مودمای 4g/lte که خود ایرانسل میفروشه (فکر کنم Huawei هستن همه) رو داره؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تخفیفی چیزی میده یا داره به چند برابر قیمتشون میفروشه (روی سایت aliexpress بین 50-100 دلارن). مودم lte باتری-دار همراه خوب و با قیمت مناسبی (که از کار نیفته به خاطر unlock بودن) سراغ دارید الان توی ایران؟
دوست عزیز میگی کجاشه بنده پیدا نمیکنم؟نقل قول:
فک نکنم بتونی بدون روشن کردن دیتا متوجه بشینقل قول:
در مورد قدرت سیگنال هم این کد رو شماره گیری کن :(چون بهم میریزه به حروف نوشتم از راست به چپ بزن) ستاره، سه هزارو یک،مربع،یک،دو،سه،چهار،پنج ،مربع،ستاره
توی نمایشگاه تخفیف گذاشتن برای مودم هاشون البته به گفته خودشون بنده که تفاوت زیادی احساس نکردم اکثرا همون قیمت های قبلی هستننقل قول:
فقط با خرید گرون ترین مودم LTE به رایگان ارزون ترین مدل LTE رو رایگان میدن ( مدل ها در سایت ایرانسل موجود هست)
کسی گروه خوب میشناسه تو تلگرام؟
اول نوشته 12 شب تا 12 ظهر.بعدش میزنه بسته 1.5+1 گیگابایت 2 شب تا 2 ظهر برای شما فعال شد.این چیه دیگه خودم نفهمیدم 2 شب هست یا 12 ظهرنقل قول:
نرم افزار open signal رو از گوگل دانلود کنید تو این برنامه مشخصات شبکه و سیگنال رو میزنهنقل قول:
سلام.چطور میشه تو برنامه speedtest mobile سرور راه دور انتخاب کرد واسه تست؟ظاهرا بالای 1000کیلومتر نداره.. تشکر
احتمالا این امکان فقط تو نسخه های پولی یا همون Premium در دسترس باشهنقل قول:
سلام
ایرانسلم با این پوشش داغونش
تو خلیل آباد یه دکل داره تری جی کرده همونو، ولی پوشش خوبی نداره، خونه ی ما که حدود ۷۰۰، ۸۰۰ متر از دکل دوره فقط لب پنجره جواب میده اونم فقط تو حالت 3g only
الانم که دقیقا بیست متری دکل واستادم بطور خودکاررو تری جی نمیره و باید 3g only گذاشت
جالبه رایتل تو کاشمر دکل زده تو خونه ی ما که ۲۰ کیلومتر فاصله داره بازم پوشش داره ولی ایرانسل که چسبیدیم به دکل نه
فکر کنم تجهیزات رایتل قوی تر باشه
Sent from my Elephone P8000 using Tapatalk
نه کلن تجهیزات رایتل با ایرانسل فرق داره.بعدش رایتل دکلش بردش بیشتر از ایرانسل و همراه اول هست.اون دیگه مشکل از همون دکل هست.الان شما رو حالت اتوماتیک نسل 3 و 2 میزاری نمیره رو نسل 3نقل قول:
به خاطر این که تازه راه اندازی کرده پیش میاد تا لینک دهی کنن یکم طول میکشه درست شه.همراه اول هم تو منطقه ما تازه نسل 3 راه اندازی کرده 2 هفته اول آنتنم ضعیف بود الان فولنقل قول:
رایتل به علت اینکه نسل دوم نداره میتونه از فرکانش 900 مگاهرتز هم برای پوشش دهی نسل 3 استفاده کنه ! در حالیکه ایرانسل چون روی فرکانش 900 نسل 2 داره برای نسل 3 از فرکانش 2100 مگاهرتز استفاده میکنه که پوشش دهی رو بسیار زیاد تحت تاثیر قرار میدهنقل قول:
دلیل آنتن دهی بهتر LTE ایرانسل هم نسبت به 3G هم اینه که فرکانس LTE 1800 مگاهرتزه ! و الان تو اکثر نقاط دنیا دارن فرکانس 700 رو میدن برای LTE روی همین مساله
محتوای مخفی: تقاضا از همه دوستان !
نه الان تو این اسکرین رو اتوماتیک بود که نرفت، ولی فقط تری جی فول آنتن میشهنقل قول:
با چه برنامه ای میشه فهمید رو کدوم فرکانس هست؟نقل قول:
وقتی اطلاعات کافی ندارید چرا اطلاعات غلط میدین به ملت؟!نقل قول:
سلام آقا هادی.شما کجایید نیستید قربان.حضور شما روشن کرد اینجارو.چه خبرنقل قول:
مودمارو تو سایت تخفیفان با تخفیف 45% داره میده.نقل قول:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
میشه بپرسم کجاش غلطه؟نقل قول:
مودم خالی رو یا با همون سیم کارت فور جی ایراسل؟!نقل قول:
الان نگاه کردم اینا فقط مودمهای ۳جی هستن
مودم ۴جی واسه فروش نداره مدلهای قدیمی هستن که فقط ۳جی ساپورت هستند
با کمال احترام میشه گفته های بنده رو تصحیح بفرمایید ؟نقل قول:
میشه بپرسم رشته تحصیلیتون چی هست ؟
نقل قول:برنامه خاصی نیسنقل قول:
با سرویس مود (service mode ) گوشیتون نگاه کنید
4ماه پیش ایرانسل تری جیش تو منطقمون آنتن میداد و به راحتی داخل خونه استفاده میکردم.ولی یهو یه روز قطع شد و الان بعد از دو ماه و نیم وصل شده ولی داخل حیاط و بیرون از خونه آنتن میده.میزارم 3g only میام داخل خونه کلا قطع میشه آنتن.اینو هم بگم توی حیاط از 4خط آنتن 3خط پره و بیرون خونه فوله آنتن ولی داخل خونه هیچ سیگنالی نیست.من باید چکار کنم دوستان مشکل چیه؟کسی چنین مشکلی داشته؟
فرستاده شده از CHM-U01ِ من با Tapatalk
پوشش شما خارجی هست.داخلی مشکل داره.شما باید زنگ بزنی اپراتور مشکلتو بگی پیگیری میشه.شاید از دکل دور آنتن میگیری اینجوریه.همراه اول اینجا دقیقا اینجوری بود چند بار زنگ زدم درست کردن دکل محل از نسل 2 به نسل 3 تجهیز شدنقل قول:
1اپراتور روی باند 900 نسل 2 ارایه بده آیا نمی تونه روی همون باند نسل چهار هم ارایه بده آیا؟!نقل قول:
تست 4G ایرانسل در نمایشگاه تلکام:
Sent from my SM-N910C using Tapatalk