توضیح به زبان ساده:
گرون کردیم!
تموم شد رفت
کلی حرف قلمبه میزنه! خوب بنال اصل داستان رو! الان هیچ فرقی نکرده، حجمی بود، همچنان هم حجمیه! فقط گرونتر
اتصال محور و حجم محور و این شرو ورایی که نوشتن «پشمک حاج عبدالله»
Printable View
توضیح به زبان ساده:
گرون کردیم!
تموم شد رفت
کلی حرف قلمبه میزنه! خوب بنال اصل داستان رو! الان هیچ فرقی نکرده، حجمی بود، همچنان هم حجمیه! فقط گرونتر
اتصال محور و حجم محور و این شرو ورایی که نوشتن «پشمک حاج عبدالله»
والا بدون قندشکن اصلا سایتش برام باز نمیشه :|نقل قول:
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
سلام دوستان
اینترنت مخابرات شبانه ش رو برداشته دنبال یک سرویس برای دانلود فیلم ام...این طرح قرمز که ماهی 50 گیگه راضی هستین؟ کلا بیام رو های وب یا نه؟
ممنون.
نمی شه پست رو دیلیت کرد؟ دوبار ارسال شد
از خود شرکت می تونین تقاضای کارشناس بکنید 16500 هزینه اومدن کارشناس است که در پنل بدهکار می شید.نقل قول:
مرسی که پاسخ دادید:n40:نقل قول:
سلامنقل قول:
بسته های حجمیش برای دانلود فیلم و سریال و کلا دانلود خیلی خوبه
اما چند نکته رو باید در نظر بگیری
های وب هم مثل بقیه شرکتا حجم دزدی داره نه اینطوری که بگیری بخوابی صب بلند شی ببینی چن گیگت رفته دزدی رو همون دانلود از 100 مگ تا 200 مگ داره و شانسی هست که دزدی کنه یا نه
سرعت هم بستگی به مراکز مخابراتی و امکانتی که توشون هست داره اگه مرکزتون خلوته میتونید سرویس بگیرید و مرکزتون دچار کمبود پهنا نیست مشکلی نداره سرویس ولی یه سری مراکز هست بدلیل کمبود پهنای باند توشون سرویس تا 4 مگ محدودیت داره مثل من و یه سری دیگه از دوستان
پینگ هم گاهی خیلی خوبه گاهی هم اشغال میشه ولی تا اروپا زیر 160 هست و تا امریکا 230
وبگردی هم کاملا راضی کنندس
اینستا هم چهارشنبه پنجشنبس شانسیه یه روز خوبه یه روز عکسم نمیتونی ببینی
ولی تلگرام سرعت عالی داره
در کل نسبت به قیمتش خدمات خوبی میده
سلام ممنونم. من البته شاهرود هستم و جالبه اصلا اینجا نمایندگی نداره!!! یکی از دوستان مینودشت (که از قضا اونجا هم نمایندگی نداره) گرفته و راضیه تقریبا همین سرویس...نقل قول:
حالا سوالی که دارم اینه که کسی این شرایطو داشته؟ اینا الان می گن پورت دارن برای خط من، نشه 400 تومن پول بریزیم کاری نتونن کنن!!!
الان تصمیم گرفتم یه سرویس ارزون 1 ماهه بخرم ببینم چطوریه بعد اگه خوب بود ارتقا بدم ، اگه مثلا بعد از چند روز حجمم تموم شد می شه درخواست سرویس قرمز یه ساله رو کرد؟ یا باید حتما منتظر بمونم تا یه ماه تموم بشه؟
های وب رانژه اش یه روزه اس سریع برات کارتو راه میندازن شنبه اداره مخابرات بازه !نقل قول:
احتمالا همین شنبه اگه های وب تعطیل نباشه کارتو راه میندازه ثبت نام کنی یه 12 تومنی واسه تست بگیر با مالیات و هزینه رانژه 17 تومن میشه
سرعتت و کیفیت خوب بود سرویس سالیانه بگیر نبود در جا تخلیه بزن دنبال یه سرویس دهنده دیگه باش
خطتتون به هردلیلی رانژه نشه هزینه سرویس رو عودت میدن با شماره کارتی که از اول ازتون میگیره تو سایتش
دوم اگه خوب بود میتونی سرویستو همین 2 گیگ 12 تومنی رو باطل کنی بعد سالیانه هرو فعال کنی یا روش فشفشه 70 گیگ ببندی با نیترو ! همه اینا میره تو کد تخفیف
شما وقتی خطتت رو های وب وصل شد و مودمت چراغاش روشن شد صفحه های وب میومد بالا زنگ بزنی پشتیبانی برات درجا وصل میکنن 1 روز کاری نتت وصل میشه
سمت مشهد سمنان سبزوار و شاهرود و اینا سرویساشون خوب بوده هرکی خریده اما باید خودتون تست کنید
دوم نمایندگی فقط تو شهر های هر استان یه دفتر فروش داره
نمایندگی نداره های وب فروش از سایته فقط
دوستان هدیه 2 گیگ یه روزه رو فراموش نکنید بگیرید وگرنه میپره وارد پنلتون بشید و کدش رو اعمال کنید تا بیاد تو قسمت کدهای تخفیف !
اینم از خط 4مگ ما:n39:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان امروز برای شما هم عکس های تلگرام دیر لود میشه ؟؟ ...
مرکز مخابراتی شما محدودیت دارهنقل قول:
تماس بگیرید پیگیر باشید واسه افزایش سرعت
اگر که کیفیت خطتتون افتضاح و توان همین کشش رو داره توی صبح که snr افزایش پیدا میکنه مودم رو سر در خونه ای جایی قرار بدید که کشش خطتتون بالاتر بره بعد بگید ریت رو بالاتر ببندن و تست کنید میبنید باز رو همین 4 مگابیت محدودیت دارید
خط هم کیفیت دست خودشونه خراب کردن که با محدودیت سرعت بهتون بفروشن
بنده خطم تا 12 مگ میکشه ولی تا دقیقا 3.7 مگابیت محدودیت سرعت دارم !
یهو ی چیزی شبیه بافر سرعت رو تا 1 مگابایت میبره اما خیلی سریع کم میشه میاد سمت 400 کیلو
دوم میشه یع عکس از کیفیت خططتون همراه با مشخصات اتصال شبکه اتون به های وب رو قرار بدید که رو چه gate ای شما هستید؟
- - - Updated - - -
مشکلی ندارهنقل قول:
سلام تو پنل قسمت کد های تخفیف چرا گزینه مشاهده کدهای تخفیف نیست؟
اگر وی پی انی فیلتر شکنی یا تغیر ایپی استفاده میکنید قطع کنید و با اینترنت خود های وب رو خط و اکانتی که مربوط بهش هست باید وارد شیدنقل قول:
های وب هم مثل بقیه 530 سایت رو برد زیر تعرفه نیم بها
شاتلند هم جز ترافیک نیم بها هست ولی کافیه یه فایل 1 گیگی ازش دانلود کنید تا به جای نصف ترافیک دقیقا بیشتر از 1 گیگ از حجمتون بره !
- :n15:
تلگرام رو نمیدونم ولی اینستاگرام بعد اون قطعی 1 روزه برای من کندتر شده کلا !نقل قول:
--------------------------------
شاید ایشون کلا کیفیت خطش همینه و ربطی هم به های وب ندارهنقل قول:
مرکز مخابراتی شما محدودیت داره
تماس بگیرید پیگیر باشید واسه افزایش سرعت
اگر که کیفیت خطتتون افتضاح و توان همین کشش رو داره توی صبح که snr افزایش پیدا میکنه مودم رو سر در خونه ای جایی قرار بدید که کشش خطتتون بالاتر بره بعد بگید ریت رو بالاتر ببندن و تست کنید میبنید باز رو همین 4 مگابیت محدودیت دارید
خط هم کیفیت دست خودشونه خراب کردن که با محدودیت سرعت بهتون بفروشن
بنده خطم تا 12 مگ میکشه ولی تا دقیقا 3.7 مگابیت محدودیت سرعت دارم !
مثلا من خودم 10 - 11 ساله adsl دارم از هر شرکتی هم که داشتم خطم تا 5-6 مگ کشش داشته ، الانم روی 6 مگ هست و سرعت دانلود 600 - 650 کیلو هست
اقا این عکسای تلگرام واسم باز نمیشه از دیروز مشکل از کجاست
Sent from my PRA-LA1 using Tapatalk
خطش اگه ریتش دقیقا رو 4 مگ باشه و کمبود نداشته باشه مرکزشون دقیقا همون 4 مگ رو فول میده که حدود 500 کیلوبایت میشه ایشون خطشون رو 4 هست و سرعتشون پاین تر میاد احتمالا کمبود داره مرکزنقل قول:
200 گیگ حجم فشفشه هدیه دارم کسی خواست قیمت مورد نظرش پ خ کنه:n01:
دوستان چرا هر وقت تلفن خونه زنگ میخوره اینتنت قطع میشه ؟
عه! من فک کردم فقط مال من اینجوریه فک نمی کردم کسی دیگه این مشکلو داشته باشه !!! مال من چند روز اینجوری بود بعد دیروز درست شد!!!!نقل قول:
200 گیگ چند روزه ست ؟ قیمتو بفرست.
سر همه دستگاه های تلفن اسپلیتر نصب کردید؟نقل قول:
دوستان چرا هر وقت تلفن خونه زنگ میخوره اینتنت قطع میشه ؟
حدود 2 ماه این مشکل دارم امروزم وسط بازی آنلاین یکی زنگ زد نت قطع شد:n15:نقل قول:
میفرستم
آرهنقل قول:
سر همه دستگاه های تلفن اسپلیتر نصب کردید؟
این مشکل رو من خیلی وقت پیش گفتم مشکلم از جاییه که وقتی زنگ میخوره یهو crc ارور تو مودم میره بالا اینترنت میپره ولی لینک نمیره!نقل قول:
بهتره خطتوون هرچقد که سرعت میتونن بدن ببندن
مثلا خط من تا 18 کشش داره صبح تا غروب شب میاد تا 12 الان اوردمش رو 8 مگ گذاشتم با تلفن هم قطع نمیشه مد annex رو رو هم a بذارید
اسپلیتر هیچ خاصیتی نداره بودو نبودش! اسپلیتر فقط صدارو از خط رانژه جدا میکنه !
بهتره خططتون رو خودتون یه بررسی کنید این مشکل اینطوری میشه که snr میاد زیر 6
به قول دوستمون زنگ بزن پشتیبانی بگو پهنای باندتو بیارن پایین. از پهنای باند کم شروع کن برو بالا یه روز بزار 4 مگ اگر خوب جواب داد برو بالا یه روز بزار 6 مگ تا به ببینی پهنای بانده ایده ال برای خط شما چیه.
من پهنای باند خودم الان روی 4 مگ بسته شده سرعتمم پایداره روی 450KB/s ، برای من پهنای باند روی 6 و بالاتر باعث قطعی میشد.
نقل قول:
عرضم ب حضور شما که خط من نویز داره و تا 16مگ ساپورت می کنه مرکز ما اما خب نمی کشه
منم اومدم تست سر خط بگیرم دیدم اینقدر سیم و تشکیلات داره(ساختمال 16واحدی)که بی خیال شدم و تو فکر اینم که کارشناس بیاد هرچند قصد نقل مکان داریم اما خب جدیدا بااین اختلالات تلگرام و اینستاگرام خیلی اعصاب خورد شده اما در وب گردی و یوتوپ کم نمیاره
نقل قول:
درست می فرمایید وضعیت خطم همینطوریه
دوست گرامی نهایت خط شما رو ۶ مگ میتونن ببندن یه تست کنیدنقل قول:
خطتون نویز زیاد نداره ! مشکل از سمت سیم کشی خونتون همینطور فاصله از مرکز مخابراتیتون هست احتمالا
مثل خط من هست ولی رو ۶ یه تست کنید ببیند رو ۶ سرعتتون چطوره! احتمال زیاد شما محدودیت سرعت دارید
درضمن یه محدودیت دیگه هست اگه مثل من زیاد پر مصرف باشید تقریبا روزی بیشتر از ۴ گیگ مصرف داشته باشید محدود میشید و سرعت عملا میرسه به زیر ۲ مگابیت
نقل قول:
سری قبل رو زنگ زدم رو 6بستن نویز داشت!!! مشکل صدرصد سیم کشی هست چون مرکز مخابراتی پشت خونمون و اولین چهارراه که 300متر بیشتر فاصله نیس قرار داره
منصرف ب قول خودشون منصفانه هم داره؟؟؟/
مصرف خانوادگی ما تلگرام و اینستاگرام هست و دانلود نمی کنم با ای دی اس ال و سرعت مث روز اول میانگین 400-450هست
والا هیچ جا مصرف منصفانه نداره سرعت رو محدود میکنننقل قول:
اما خیلی زیاد مصرف کنی محدود میکنن
این محدودیت هم چون ۱ مگ تضمینشونه ! و ضریب یه ۸ روش اعمال میشه عملا نتتون قطع شه میتونید اعتراض کنید!
الان من مصرف امروزم تقریبا ۷ گیگ بوده سرعت خیلی میارن پاین
این همینطوری میمونه تا اینکه یه چن ساعتی بگذره !
موندم چطوری خب وقتی این همه کمبود داره سرویس ناقص داره اینقد به مردم میده
من از یه سایت که تو لیست سایتای منتخب داخلی هست 318 مگ دانلود کردم ترافیکم قبل از شروع دانلود 13525 مگ بود بعد از دانلود شد 13295 که نشون میده نزدیک 71 مگ اضافه کم کرده اگر کمی هم آپلود رو اضافه کنیم باز نباید این مقدار کم کنه !!! شما فک کنید این مقدار تو 318 مگ حجم دانلود فایل 71 مگ کم فروشی بوده دیگه تو یه بازی 60 گیگی چقدر می خواد باشه ! فک کنم به ازای هر گیگ 200 مگ اضافه کم می کنه !!!!
کل فایل دانلودی من 1318 مگ بود تو دوتا لینک جدا به ترتیب 1گیگ و 318 مگ ! من هر کدوم رو بیشترم محاسبه کردم مثلا 1 گیگ رو 1073 مگ حساب کردم و 318 مگ رو 333 مگ !!!
نصفش میشه 703مگ !!! 13525 منهای 703 باید از ترافیکم 12822 بمومنه اما 12398 مونده !!! این وسط تو دانلود یه فایل 1318 مگی نزدیگ 400 مگ بیشتر ازم کم کرد !!!!!
منم این مشکلو دارم با چیزشکن فقط باز میشه ولی با پلاس مشکلی ندارم :n35:نقل قول:
با سلام
دوستان من راهنمایی ازتون میخواستم .
من بسته قرمز 90 دارم ، ولی وض خطم افتضاح هست از نظر SNR ، حالا خواستم ببینم رو این بسته سرعت شما رو چند بستند ؟ برای خودم رو 4مگ بسته شده .
دوستان این ها وب وحشتناکه حجم خوری داره !!! الان باز یه ویندوز دانلود کردم از شاتل لند که تو لیست سایتای منتخب هست حجمش 4800 مگ بود و ترافیک سرویسم 12 گیگ بعد از تموم شدن دانلود شد 6 گیگ!!! نه تنها نصف کم نمی کنه بلکه بیشترم کم می کنه !!!!
به نظر من بالاتر نبندی بهتره چون ممکنه قطعی داشته باشی تو بعضی ساعت ها و کیفیت خط بیاد پایین، الان وضعیت مناسبه. ولی می تونی بگی رو 5 مگ ببندن ببینی وضعیت چطوره اگه snr تا 8.5 یا 9 بود خوبه.نقل قول:
ولی دیگه به نظرم بالاتر از 5 مگ خط شما نمیکشه.
بستگی به خط داره اگه کشش داشته باشه تا 16 هم میبندننقل قول:
من خودم هم رو 6 هست خطم
شاید شاتل لند رو هنوز جز سایت های نیم بها حساب نمیکنهنقل قول:
تو لیسته ! چرا نباید محاسبه کنه ؟ من 4800 مگ ویندوز دانلود کردم 6 گیگ کم کرد .نقل قول:
درسته تو لیسته ولی میگم شاید سیستمشون قاطی داره هنوز جز اون سایت ها حسابش نمیکنهنقل قول:
----------------------------------------
اقا سرعت اینستاگرام من خیلی کند شده
از وقتی اون قطعی 1 روزه پیش اومد ، بعدش این جوری کند شده
کسی مشکلی کندی ایستاگرام نداره ؟
دیروز من این مشکل سایت های داخلی رو گفتم احتملا سایت رو نیم بها حساب میکنه نه سرور دانلودشو !نقل قول:
کندی که چیز تازه نیست
مشکل کندی رو من ندارم اتفاقا امروز خیلیا مشکل کندی اینستا و تل دارن باز واسه خیلیا عکس باز نمیکنه !
یه حرکت جدیدی که های وب داره اگه زیاد حجم استفاده کنی مجبوره محدودت کنه و عملا شما هیچ جای اعتراضی ندارید
باید بریزید رو پیچش مثل واعظی کلا سیاستشو درست کنه !
همینطوری هی داره کاربر اضافه میکنه
دو تا مرکز جدید باز برد زیر پوشش
موندم وقتی این همه کمبود سرعت داره
چطوریه اینقد کاربر اضافه میکنه !
ولی چش نخورره چه سرعتییی شده های وب تو اینستا و تل میترکونه تا اخر سرعت رو میده