نقل قول:
قرار بوده از 25 تا 27 اردیبهشت شبکه ملی اطلاعات با توان 80 درصد شروع بشه
Printable View
نقل قول:
قرار بوده از 25 تا 27 اردیبهشت شبکه ملی اطلاعات با توان 80 درصد شروع بشه
برای منم امشب سرعت شده 94. خدا لعنت کنه اینا رو. قطعی هم امروزی زیاد داشت
نقل قول:واسه منم همینطوری شده معلوم نیست باز چی شده؟نقل قول:
بچه ها اگه میتونین پیگیر شین به منم خبر بدین چی شده باز؟
سرعت برای من از دیروز شب و روز از 100 بالاتر نمیره. چه خبر شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
جالبه سرعت روزانه هم همینطور شده . به صورت کلی محدود کردن .
مثل اینکه تقریبا برای همه همین محدودیت اعمال شده حالا سوال اینجاست آیا درست میشه یا نه؟؟؟
لطفا یک نفر زنگ بزنه ببینه قضیه چیه کی درست میشه
منم سرعتم محدود شده ....
سلام
سرعت منم محدود شده ... اول فکر کردم مشکل از سروره ولی نبود...
دوستان مودمتون رو به تنظیمات کارخونه ببرید و دوباره کانفیگ کنید من اینکارو کردم سرعتم درست شد...
یک عکس از تنظیمات فعلی مودمت بذار ببینیم دوست خوب.نقل قول:
سرعت منم درست شد. البته خودش درست شدنقل قول:
من الان یکبار مودم رو روشن و خاموش کردم تا آی پی جدید بگیره. فعلا که درست شده. تا باز شب محدودش نکنن. همینکار رو دیشب میکردم اما فرقی نمیکرد. امروز صبح هم امتحان کردم اما فرقی نمیکیرد . اما الان درست شد
منم همین کارو کردم فعلا که درست شده تا ببینم چی میشهنقل قول:
دیشب محدود هم 100 تا نمیگرفت
منم با factorial reset درست شد.
سلام سرعت من خیلی پایین اومده و مثل قبل شده( در حد 450 کیلو). دیشب و امشب سرعت بالا رفته بود، اما امشب ساعت چهار صبح مودم رو خاموش و روشن کردم و بعد از اون سرعتم کم شد. راه حلی سراغ ندارین. سرعت روزانه ام در حد 2 مگ است.
مرکز مخابرات توحید.
دوستان بعد از پیگیری های بی شمار بالاخره مخابرات بعد از ده روز 5 گیگ اینترنت را برگردوند و خطم شارژ شدنقل قول:
از همه دوستانی که رااهنمایی کردن ممنونم
این پست ما رو یکی جواب بده خواهشانقل قول:
دیشب سرعت طوفانی شده بود 8.5گیگ دانلود کردم.
نام کاربری رو که باید شماره تلفنت با 513 بزنینقل قول:
رمز را هم باید از 2020 بگیری
بچه ها مصرف شما چطوره، من هر سایتی که باز می کنم حداقل 1 مگ ازم کم میشه.یه وب گردی ساده راحت 100 مگ برام کم می کنه.
شما هم همینطوری هستین؟
مگه میخواد چقدر کم شه ؟!!!نقل قول:
هر سایتی بسته به مطالبی که داخلش داره load page متفاوتی داره.
مثلا سایتهایی که تبلیغ زیاد داره و یا این که عکس زیاد داره طبیعتا دانلود بیشتری داره.
سلام جدیدا ibsng برای من باز نمی شه.
شما هم این مشکل رو دارید؟ چه جوری می توان وارد ibsng شد؟
همین الان یک متن تیکت دادم در رابطه با خرید از طریق اینترنت حجم اضافی ! حدود 12 تومن ضرر کردم و مخابرات عرضه نداره این مشکل رو رفع کنه !جواب تیکت امیدوارم بدن وگرنه مجبور میشم زنگ بزنم 2020 باهاشون صحبتی داشته باشم:n02:البته از وقتی پشتیبانی گفت قعطی اینترنت شما بخاطر ویندوزه کلا ازشون نا امید شدم:n31:میگم 4 ساعت پیش داشتم کار میکردم میگه نرم افزاره دیگه خراب میشه:n28:
از این افزونه در کروم استفاده کن مصرفت پایینتر میادنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من سرویس یک ساله ـم داره تموم میشه .
جدیداً کدوم سرویس دانلود شبانه داره ؟!
نقل قول:
اره بعضی سایت ها هست 1 مگ که چه عرض کنم به محضی که کلیک می کنم 20 مگ کم می کنه !!
یه راه هم من سراغ دارم توی مرور گر هات تنظیم کن که image ها لود نشن این طوری مصرف به شدت پایین میاد
قبلا برنامه ی NemoNet رو دوی خط امتحان کردین یا نهنقل قول:
اگر مشکل جل نشده با 2020 تماس بگیرین تا درستش رو بگه و یا پسورد رو عوض کنه
شما که یکوقت احیانا مثل بعضیها نزدی 600 تا بلو-ری یکجا دانلود کنی و سرورهای اینترنت رو بخاک سیاه بنشونی؟!!:n09:نقل قول:
دیشب سرعت طوفانی شده بود 8.5گیگ دانلود کردم.
سلام
سر مخابرات به جایی خورده چند شبه یا که از زیر دستشون در رفته ؟؟
لعنت لعنت با این قطعی مکرر
هر چتد دقیقه قطع میشه نت
سرعت چند روزی بهتر شده بود
ولی از سر شبی دوباره رفته روی اعصاب.
دوستان ، جای شما چطور هست ؟؟
یعنی آمریکا از همینا میترسه ، هیچ کاری نمیکنه.
چون کارامون اصلا حساب و کتاب نداره.
یه شب اینترنت خوبه ، صد شب افتضاح...
من که پیت نفتم رو برداشتم ، میخوام برم دنبال نفت برای مودمم.
اوضاع اینترنت بد ریخته به هم وضعیت 3g هم خراب شده
تیکت دادم 12 تومن شارژ کردم اما محاسبه نشده امروز 3 گیگ بهم اضافه شد!
به شدت تایم اوت و لگ دارم داخل بازی ها !کسی مشکل من رو داره؟احتمالا اینم تیکت میدم !:n23:
منم چن وقته نت ام هر چن ساعت یا دقه هی قطع میشه سرعت امروز منم خیلی خیلی بد بود سرعت الان شبانه من این قد پایینه که شرمم میشه بگم ولی میگم !! متوسط 6 کیلوبایت بر ثانیه عدد شش ( نه شصت ) کیلوبایت بر ثانیه !! گاهی هم 3 (سه) یا 1 (یک) کیلوبایت بر ثانیهه حتی همین پیج هم به زور باز شد ! به نت هم نمیشه دل بست
سلام. سرعت دیشب برای من خیلی عالی بود حدود 8 گیگ گرفتم
خدا کنه همیشه همینطور باشه
خود مخابرات زنگ بزنید به 2020 قسمت پشتیبانی میگه «مشترک گرامی، زدیم ریدیم آبم قطعه و داریم پیگیری میکنیم»نقل قول:
نوشته شده توسط hardwaretrolMaster [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد یک نفر که درست همون روز ثبت نام کرده میاد میگه مال من عالیه ...
کلا این ملک جعفریان بی همه چیز، به جز پول هیچ چیز دیگه ای نمیشناسه، از زمانی که اومده سال به سال، ماه به ماه و روز به روز همه چی گندتر و افتضاح تر شده ...
الان 2 روزه بیشتر از 30 درصد Packet Loss دارم، سایتای خارجی که کلا با معجزه باز میشن و ایرانیا هم با 4-5 بار رفرش، اونم هربار یه عکس و استایل و تیکش ناقص لود میشه و گند زده میشه به کل سایت!
جالبیش اینه سرورهای توی مشهد رو هم تست کردم، Latcenty بین 35 و 180 میلی ثانیه دائم متغیره، یعنی حتی وضعیت شبکه داخلی خود مخابرات توی مشهد اینقدر افتضاح و غیر پایداره ...
تازه الان باز خوبه، دیروز Gateway که خود مخابرات به کانکشنم میده (10.70.246.253) پینگ میگرفتی هر بار دقیقا یه Latency از آب در میومد در حالی که این Gateway احتمالا توی مرکز مخابراتیه و در بدترین حالت باید یه چیزی حدود 20 میلی ثانیه تاخیر داشته باشه، اما دیروز بین 80 و 130 متغیر بود ...
در حالتی هم که این مشکلات نیست، با دزدی 30 درصدی حجم مخابرات و غیر پایدار بودن سرعت و Timeout های فراوان، واقعا نمیدونم دارم پول به چی میدم! من توی تابستون با مدرک کامل ثابت کردم مخابرات هرچی که مصرف واقعیم هست 30 درصد بیشتر از حجمم کم میکنه و عدد دقیقا 30 درصد بود، بدون حتی یک هزارم اعشاری (کاملا مشخص بود به صورت سیستماتیک این موضوع صورت گرفته)، به 195 شکایت کردم بعد 2 ماه سر دواندن و بدون هیچ جوابی، آخر یکی از سازمان فناوری اطلاعات و ارتباطات مرکز مشهد به نام «نوروزی» زنگ زد گفت من این شکایتت رو میبندم چون سیستم مشکل داره از اول شکایت رو ثبت کن، منم این کار رو کردم و مدارک جدید تر هم آپلود کردم اما دوباره دقیقا همون مسخره بازی تکرار شد. فقط هر موقع شکایت ثبت میکنی یکی از 195 زنگ میزنه میپرسه SMS کد پیگیری گرفتین یا نه؟ اما بعدش هیچ پیگیری ای نمیشه و فقط مردم رو مسخره کردن ...
این مطلب که اگر فیبر نوری باشید بعد از 3 ماه اینترنت مخابرات بگیرید بعدش میتونید درخواست تخلیه بدید و از جای دیگه نت بگیرید و از حالت انحصاری در میاد؟من 2 نفر از دوستام تایید کردن و گفتن خود پشتیبانی گفته ایا این صحت داره؟اگر داره من 1 ساله رو فسخ کنم و جریمه هم بدم به جاش از شاتل یا عصر تلکام بگیرم!
به نظر من بهترین کیفیت تو سرویس دهی مخابرات هست و یکی از ویژگی های منحصر به فردش شبانه رایگان هست.
کسی آی پی جدید IBsng رو نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مشکل تایم اوت شما ندارید دوستان از مروز ؟