با توجه به داون استریم شما که 158 هست پس بالاترین سرعتی که شما میتونید برای دانلود داشته باشید 158 کیلوبیت (حدود 20 کیلو بایت) هست و بالاتر از این نمیشه.نقل قول:
Printable View
با توجه به داون استریم شما که 158 هست پس بالاترین سرعتی که شما میتونید برای دانلود داشته باشید 158 کیلوبیت (حدود 20 کیلو بایت) هست و بالاتر از این نمیشه.نقل قول:
اقا به من ندادن هنوز :|
خـــــــــــــاک بــــر ســـرشـــون :|
که هم بی ســواد شــدن هم گــدا !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این 1 گیگ به شما افزوده شده ؟ یا فقط در قسمت گزارش مالی نوشته ؟نقل قول:
برای من نوشته ولی افزوده نشده !
نقل قول:
برای من هم هنوز اضافه نشده ...
نه اضافه شده به حجمم...نقل قول:
شهر به شهر گویا فرق میکنه . میگم شما همون سیاوش persianpros نیستی؟نقل قول:
نقل قول:آره گویا شهر به شهر تفاوت داره....نقل قول:
همون سیاوش ســت ســـت و کــیان ســت ه فک کنم !نه؟:31:
آیا کسی می تونه بگه شبانه رایگان پارس انلاین سرعتش چقدره؟ فکر کنم از ساعت 2 تا 7 باشه.
ممنون میشم جواب بدین .
1 تا 6 هست. سرعتشم بستگی به عوامل مختلفی مثل نوع سرویس و شانس داره !نقل قول:
کاملا موافقم حالا هی بگید شاتل بده بیا این 1 گیگ به در کی میخوره آخه ؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اینهم نمیدادن راحت تر بودن ......
البته هر هفته بامبول جدیدی دارننقل قول:
تست اینترنت نلی
ساعت اشتباه سرور
---------- Post added at 04:00 PM ---------- Previous post was at 03:59 PM ----------
اینا رو بی خی خی برا من دوباره ترافیک خوره گرفتنقل قول:
---------- Post added at 04:01 PM ---------- Previous post was at 04:00 PM ----------
اضافه نشد که حالا چی کار کنمنقل قول:
نقل قول:
من تهران هستم فعلا که خبری نیست ... هر چند که 1 گیگ ارزشی هم نداره
بله خودم هستم ...
من سرویسم 256 هستش/قضیه این چیه اومده اینجا؟کسی میدونه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فکر کنم از 900مگی که دزدیدن 500 تا برگشته
خب همه جا بستگی به خیلی چیزا داره ولی یک دفعه می بینی سرعت هست 10 تا 30 یکبار 70 تا 100 یکبار هم هست 120 تا 250 همه اینا محدودهاشون فرق می کنه ولی کیفیتشون هم با هم خیلی فرق می کنه من می خواستم حداقل و حداکثر سرعت الان چقدره. دوست من که پارسال داشت محدوده سرعت شبانه اش می گفت بین 120 تا 250 هست یعنی پایین 120 نمیاد هیچوقت . البته دیگه الان رفت دبی سرویسش هم جمع آوری کرد.الان میخواستم ببینم به همون منوال هست یا نه؟نقل قول:
سلام دوستان. 1 سوال. من الآن 11 روز از قرار دادم مونده. نمی تونم کاری کنم که مشترک جدید بشم؟؟؟ مثلاً سرویسم رو جمع کنم. از اوول در خواست بدم. اینا شرایطش چه طوری هست؟؟؟ آخه این نا مردی نیست که به مشتری های جدید بیشتر از ما هدیه بدن؟
فکر کنم مربوط به حجم دزدی 12/12 باشه ماله منم نوشته افزایش ترافیک 512 mb ولی به نظرم میاد فقط نوشتن چیزی به ترافیکه من اضافه نشده ماله شما هم اینطوریه ؟نقل قول:
چرا زیاد شد/ترافیک مجازم از 6 شد 6.5نقل قول:
برو خدا رو شکر کن غر نزن:40:نقل قول:
من الان خط یک مگ پارس دارم و سرعت شبانه از 100 کیلوبایت پایینتر نمیاد و وضعش داره بهتر میشه.ایده آل نیست اما خوبه.من شبی حداقل 3.5 گیگ میگیرم. دیگه دانلود کم آوردم و چیزی برا دانلود پیدا نمیشه.نقل قول:
قبلا که وضعم بد بود حداقل سرعتم 85 کیلوبایت بود.با خط یک مگ پارس آنلاین در بدترین شرایط میتونید شبی حداقل 2.5 گیگ دانلود کنید و در بهترین شرایط هم 5 گیگ یا بالاتر.
زور داره 900 مگ بدزدن 500 تا برگردونننقل قول:
نقل قول:
اینم پارس انلاین:
Line Rate -
Upstream (Kbps):512Line Rate -
Downstream (Kbps):2048
Primary DNS Server: 213.217.60.172
Secondary DNS Server:
213.217.60.170
اپ استریم رو 512 درسته یا باید بالاتر باشه؟
دیشب که گذاشتم برا دانلود تا صبح ساعت 9 گذاشتم بگیره.
تا ساعتای 6 خوشحال بودم که چیزی ازم کم نکرد اما الان دیدم دو گیگی کم شده.
الان که تا صبح گذاشتم فقط ساعت 7 به بعد رو کم میکنن یا رایگان رو هم کم میکنن؟
5 ساعت گذاشتم 1.5 گیگ دانلود کرد.اما توی اون دو ساعت 2 گیگ دانلود کرد.
سرعت 7 به بعد بالای 200 هستش اما قبل از اون زیر 100 هستش.واسه همه سرعت شب کمه؟
بله 512 باشه یعنی حداقل سرعتتون همینه درستهنقل قول:
شما از ساعت 12:35 تا 6:55 بذار چیزی ازت کم نمیشه
قانشون 70 درصد سرعت اسمی اون سرویسه
بله آپ استریم درسته.داون استریم هم همینطور.نقل قول:
شما اگه مثل من اهل ریسک کردن نیستید ساعت 6:55 دیسکانکت کنید و ساعت 7:05 کانکت بشید تا به خاطر دانلودی که از 6 به بعد داشتین چیزی کم نکنه.شما وقتی تا 9 دانلود کردید در واقع از ساعت 6 تا 9 را براتون غیر رایگان حساب کرده و کاملا طبیعیه.
سرعت من که خط یک مگ دارم از 100 کمتر نمیشه.
تا قبل از 6:55 دیسکانکت کنم رایگان حساب میشه .(تا اینجاش مشکلی نیست )نقل قول:
7:05 (10 دقیقه بعد ) باز یه بار کانکت بشم تا 6 به بعد رو حساب نکنه؟ این قسمتش اجباریه؟
در ضمن انگار با س.ا.ک.س مشکل داره درسته ؟نمیشه کاریش کرد وصل بشه؟
یک گیگ عیدی دادن بهمون
سلام رفقا...میخوام adsl بگیرم....سرویس پارس انلاین چطوره؟از شاتل بهتره؟
بعد اینکه مودم adsl وایرلس کدوم مارکش بهتره؟اگر وایرلس نباشه میتونم بعدا اکسس پونت بگیرم وایرلسش کنم؟
دوست عزیز حالا به نظر شما ایده آل نیست؟؟؟ من از صبانت آشغال دارم الان سرعت شبانه اش شده 10 تا حداکثر 20 . دیشب 300 مگ هم نتونست بزنه :2::21:نقل قول:
تو اروپا دارن با سرعت 30 مگابایت ، نامحدود دانلود میکنن، اونوقت ما برای یک گیگ اضافی اینقدر ذوق زده شدیم....
مملکته داریم......
سلام به اساتید محترم. من چند روز پیش جهت استفاده اینترنت پر سرعت عضو خانواده پارس آنلاین شدم. مثل اینکه توی این تاپیک خیلی ها سرعتشون بالی 128 ولی زمانی که من درخواست سرعت بالاتر از 128 دادم طرف گفت باید اساسنامه شرکتی داشته باشی آیا همه شما اساسنامه شرکتی ارائه داید اگر غیر از اینه میشه لطفا یه راهی هم به من جهت ارتقاء سرعتم نشون بدهید. مرسی .
کسی ذوق زده نشدهنقل قول:
فکر کنم امسال خبری از رایگان بودن نامحدود عید نباشه
چون سال پیش اصلا از این گیگ هدیه خبری نبود
شایدم (خیلی خوش بین تصور کنیم)هم گیگ اضافه بدن هم تخفیف هم ترافیک عید رو بردارن!!!!!
عمراً:31:
آدم قحطی زده از دیدن یه نون خشک کپک زده هم ذوق می کنه . سرعت اینترنت ما هم مثل سرعت مجاز اتوبان هامونه حداکثر مجاز 120 تا. با 100 تا احساس پرواز بهمون دست میده. 100 مگ هم به من اضافه کنن کلی ذوق می کنم.
آخ جون
یک قیییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییییق !!!!
گیگ یا قیق؟؟؟نقل قول:
به من که ندادن 1 گیگ . برای همه دادن این عیدی رو ؟
این قضیه عیدی اس ال که نوشتن چیه ؟ الان تمدید کنی 15 روز اضافه میشه به قراردادت ؟ زحمت کشیدن :31:
به ما که یک گیگ عیدی رو ندادن ، عید رو رایگان و نامحدود استفاده می کنیم ؟ :27:نقل قول:
یا این یک گیگ هم از دستمون پریده ؟:18:
به من هم یک گیگ داده ولی واقعا یک گیگ برای عید نوروز کمه حداقل باید دو گیگ میداد
دوستان من می خوام پارس ثبت نام کنم. هرچی میگم، میگن 15000 تومن اجباریه هزینه نصب. میگم بابا خودم بلدم نصب می کنم، میگن نمیشه اجباریه...
واقعا اجباریه یا کوتاه نیام قبول می کنن؟؟
نقل قول:
من خودم راه انداختم اما بازم پول راه اندازی رو از من گرفتن !