نقل قول:
نه همچنین چیزی وجود نداره.
سیستم خیلی قدیمی نیست.حالا فرض میکنیم که کارت شبکه داره.
الان من دی وی دی کارت گرافیک را گذاشتم .کاارت گرافیک هم ati هست.حالا چطوری adaptor را نصب کنم؟؟
Printable View
نقل قول:
نه همچنین چیزی وجود نداره.
سیستم خیلی قدیمی نیست.حالا فرض میکنیم که کارت شبکه داره.
الان من دی وی دی کارت گرافیک را گذاشتم .کاارت گرافیک هم ati هست.حالا چطوری adaptor را نصب کنم؟؟
خودش باید اتوماتیک نصب بشه اگه نشد رو install کلیک کننقل قول:
اگه کارت گرافیکت دفترچه داره نگاه کن نوشته کارت شبکه داره یا نه
یا برو به سایت ati اسم و مدل کارت ات رو سرچ کن تو توضیحاتش نوشته
از نظر من بهتره ویندوز را عوض کنی و یه اکس پی اپدیت نصب کنی اگه با ویندوز هفت یا هشت مشکلی نداری از هفت یا هشت استفاده کن
بعضی مواقع با استفاده از سی دی مادر بورد می تونی داریور های ان برد مثل لن را نصب کنی
ولی عدم شناخت قطعه ان بورد توسط سیستم از نظر من دلیلش عدم سازگاری سیستم عامل با سخت افزار هست یعنی استفاده از یک سیستم عامل بروزتر:banghead:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
[دوست عزیز مدل کارت گرافیکم ati raedon hd 5700 series هست و جز مدل های گرون قیمت هست.بعید میدونم کارت شبکه نداشته باشه.من اینستال کامل کردم ولی network adaptor نصب نشده
پس به توصیه های پست اقا علی رو انجام بدهنقل قول:
قبلش یه کار دیگه بکن برو به سایت ati و جدیدترین ورژن درایور کارتت رو برای ویندوز XP دانلود و نصب کن
میشه بگی بر چه اساسی به این نتیجه رسیدی؟نقل قول:
کارت گرافیک هیچ ربطی به کارت شبکه نداره! کارت شبکه معمولا به صورت پیش فرض روی مادربرد نصب هست. در حالی که ممکنه یه مادربرد اصلا گرافیک نداشته باشه.
من ویندوز XP ندارم ولی توی ویندوز 7 قسمت Device Manager کارت گرافیک توی گروه Display Adapters هست و کارت های شبکه توی گروه Network Adapters
توی Device Manager گزینه ای هست که بصورت علامت سوال مونده باشه؟نقل قول:
برای اینکه مطمئن بشی برو سایت سازنده مادربورد کامپیوترت و مدل مادربردت را پیدا کن تو قسمت درایورها ببین درایور برای XP داره اگر داشت، درایور شبکه اش را دانلود کن.
وایمکس هم یه جور وایرلس هست، میدونین تکنولوژیش چی هست؟ اگر WiMax نباشه، وای.فای های تغییریافته نباشه، و هیچکدوم از تکنولوژیهای موبایل سلولی نباشه (1G-4G) علاقمند شدم بدونم این شبکهای بیسمی که میگین (کیفیتش هم ظاهرا خوبه) از چه تکنولوژیای استفاده میکنه؟!نقل قول:
سرعت دانلود شدیدا پایینه سرویس یک مگ دارم ولی سرعت دانلود روی 12 هست!!!واسه شما هم همینجوریه؟
من هم پائین اومده ولی در اون حد...حدود ۶۰ هست (سرویس ۱ مگ) از سرور داخلی!! قبلا شبانه خیلی بهتر بود ولی الان....
در ضمن از امشب (ساعت ۱ به بعد) جیمیل بالا نمیاد ولی https واسه خود گوگل کار میکنه!!!!
اقا حقیقتش من پست های قبلی را نخوندم ولی حق با دوستمون هست گرافیگ ربطی به لن اصلا نداره :what:
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk HD
منم از ویندوز سون استفاده می کنم و کارت گرافیک و شبکه رو تونقل قول:Network Adapter نشون میده که هموم اسم کارت گرافیکم هستنمیدونم شاید بخاطر اینه که هم کارت گرافیک انبورد دارم و هم یه کارت گرافیک جدا گونه نصب کردم
وایرلس بیسیم تکنولوژی جدیدی نیست اصول کارکردش مثل وایمکس امواج رادیویی است و جزء یه خانواده هستند. تنها وسیله مورد نیازش هم یه انتن وایرلس هست فقط فرقش اینه که انتن باید روی پشتبان خونه نصب بشه (مثل مودم های اوت- دور وایمکس)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مبین نت چقدر چرت شده که سرعت من 512 شبا میشه دانلودم 2-5 کلیو بایت
بازم ایرانسل اینقدر دزد نیست
مدتی هست که 512 به مشکل خورده. منم قبلا 512 بودم الان سرویس 2 مگ گرفتم. روزا سرعت بالای 250، شبا هم برای هر دانلود 50 !!!!!!!!! :n29:نقل قول:
البته اگه 3 تا دانلود همزمان بذاری مجموع سرعت مورد استفاده بین 100 تا 150 هست (هر دانلود بین 33 تا 50 و بعضا بیشتر ).
شاد باشی
دیشب انتن بد جوری نوسان داشت، انتن که همیشه روی 5 بود بین 1 و 4 دایم عوض میشد سرعت هم 10، سرویس یک مگ نورزوی
من که چند وقتی هست قید دانلود شبانه رو زدم سرویس ۱ مگ نوروزی هم تا چند روز اینده تموم میشه مرددم برم ۲ مگ بگیرم یابرگردم به وایرلس.
کلا از بعد از عید در شرکت مبین نت رو باید گل گرفت.
با طرح نوروزی دیشب 3 گیگ گرفتم. از سرور ماکروسافتنقل قول:
نقل قول:آقا mosi_alfa راست میگه. یه چند وقتی هست برا منم اینجوریه. مثلا الان آنتنم یه دونه است! نمی دونم چه مرگشونه و دارن چه غلطی می کنن. اوایل فکر می کردم که مودمم به مشکل خورده و باید یه سرویس بشه، اما حالا می بینم که فقط مشکل من نیست... :n23:نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
میشه یه یاهو ای دی تونو داشته باشم؟
برای یه مشاوره کوچولونقل قول:
زیاد وقتتونو نمیگیرم
من 512 ایرانسل دارمنقل قول:
تا حالا قطعی هام تو این یک سال و خورده ای زیر 10 تا بوده و در حد چند ساعت
منم ویندوز بلو گرفتم.حدود ساعت 4 گذاشتم.نزدیک 8:10 تموم شد.60 مگش بعد 8 بود.موقعی که داشتم میخوابیدم سرعت حدود 100 بود.نقل قول:
دوستان این قضیه که مبین نت نوشته کاربران خانگی اجازه استفاده از 128 به بالا ندارن یعنی چی؟ من میخوام مودمو دست دو بخرم موندم این جمله یعنی چی :n04:
نقل قول:پیغامتون رو دریافت و پاسختون رو هم دادم :n06:نقل قول:
شاد باشی
یعنی این که اگر شما دانشجو، پژوهشگر، دانشمند (!)، دکتر، و... کلا از لحاظ علمی در مرتبه ای نباشی و یا این که مجوز کسب و کار، یا نامه از محل کار نداشته باشی، کاربر صِرف خونگی محسوب می شی و شرکت به شما سرعت بالای 128 نمی ده.نقل قول:
اگه هنگام انتقال صداش در نیاد و نمایندگی هم خنگ باشه، هیچ اتفاق خاصی نمی افته. ولی اگه بفهمن سرعت فعلی رو روی 128 می بندن. البته بعیده... واسه این که مشتریاشون رو ازدست ندن ازین کارا نمی کنن.
شاد باشی
سلام دوستان من یه مودم bm632 دارم خراب شده اینا قابل تعمیر هست؟
صبح ساعت 5:30 سیستم رو روشن کردم با کمال تعجب سرعت دانلود حدودا 150 هست. جالبه این لینک هایی که دارن دانلود میشن چند وقته بهترین سرعت شون در حد دیالوپ بوده
با پشتیبانی تماس بگیر و اگه تهرانی ببر دفتر مرکزی خیابان مطهری.نقل قول:
پ.ن: در ضمن برد تیم ملی والیبال رو به همه دوستان تبریک می گم. امیدوارم بچه ها بازی دوم رو هم ببرن
ببر نمایندگی که آرش خان گفت. قبلش برآورد قیمت کن ببین ارزش داره پول پاش خرج کنی یا نه... اگه نداشت که یه دونه بخری بهتره.نقل قول:
دیشب از وطن دانلود زیر یه گیگ دانلود داشتم! مثلا خیر سرشون سرویس 2 مگ ارائه دادن :n03:نقل قول:
برد والیبال هم مبارک باشه بر همه ایرانیان :n20:
شاد باشید :n06:
توسعه شبکه وایمکس مبین نت
شبکهی سراسری وایمکس مبیننت در یک ماه گذشته شاهد تغییر و تحولات گستردهای بوده است و با توجه به افزایش چشمگیر تعداد سایتهای وایمکس در چندین شهر کشور، کیفیت دسترسی مشترکین وایمکس مبیننت در این شهرها افزایش قابل ملاحظهای پیدا کرده است.
شهر شیراز با افزایش ۳۵۰ درصدی تعداد سایتها، در صدر فهرست توسعهی شبکهی مبیننت قرار دارد. پس از شیراز، شهر اهواز با افزایش ۲۵۰ درصدی در ردهی بعدی است و سایتهای جدید این شهر در تاریخ ششم و سیزدهم تیرماه امسال آمادهی استفاده خواهند بود. چندین سایت جدید نیز در خرمآباد، بیرجند و قشم به بهرهبرداری رسیده است تا شمار سایتهای این شهرها به ترتیب افزایش ۱۰۰، ۷۰ و ۵۰ درصدی داشته باشند.
اما در تهران نیز تعداد زیادی سایت جدید آمادهی نصب و راهاندازی هستند که پس از دریافت مجوزهای لازم بیدرنگ به بهرهبرداری خواهند رسید. پیشبینی میشود با اضافه شدن این سایتهای جدید به شبکهی وایمکس مبیننت در تهران، گذشته از تحت پوشش قرار گرفتن مناطقی جدید، کیفیت دسترسی مشترکین تهرانی به اینترنت پرسرعت وایمکس مبیننت افزایش چشمگیری پیدا کند. چندین شهر دیگر کشور نیز در صف توسعهی شبکه قرار دارند که این کار به مرور انجام خواهد شد و به اطلاع عموم خواهد رسید.
اما گذشته از توسعهی شبکه در شهرهای فوق، سه شهر و منطقهی جدید نیز در ماه گذشته به شبکهی سراسری وایمکس مبیننت اضافه شدهاند. شهرهای برازجان، مس سرچشمه و منطقهی بیدخون عسلویه اکنون تحت پوشش شبکهی سراسری وایمکس مبیننت قرار دارند و هموطنانمان در این شهرها میتوانند مشترک خدمات مبیننت شوند تا از اینترنت پرسرعت بیسیم وایمکس مبیننت بهره ببرند.
در حال حاضر شرکت ارتباطات مبیننت تنها اپراتور سراسری وایمکس در کشور است و مشترکین آن میتوانند با استفاده از مودم خود، در تمام شهرهای تحت پوشش مبیننت از اشتراک اینترنت پرسرعت بیسیم خود استفاده کنند.
روابط عمومی
شرکت ارتباطات مبیننت
یعنی دیشب سرعت بهتر شده بود به خاطر این بود؟نقل قول:
شانس ماست امروز تماس گرفتم بیان وایرلس رو وصل کنند. ولی حالا باز تا 13-14 تیر صبر می کنیم ببینیم اوضاع چطور میشیه.
دیشب با سرویس 2 مگ فقط تونستم با سرعت فاجعه زیر یه گیگ دانلود کنم از اثرات مطلوب همین گسترش هست؟! :n24:نقل قول:
اتفاقا چند تا از لینک های من هم از وطن دانلود بود سرعت دانلود این سایت برای من تو شب تقریبا همیشه در حد دیالوپ هست دیشب هم همینطور بود ولی لینک های دیگه سرعتشون خوب بود.نقل قول:
جناب مبین نت،بهتره در کنار توسعه سخت افزاری،به رفع اشکالات و محدودیت های نرم افزاری هم توجه داشته باشید.بعنوان مثال صفحات امن https و منجمله gmail بصورت قانونی قابل استفاده نیست!نقل قول:
از طرح نوروزیم 100 مگ مونده....به نظرتون گیگ اضافه بخرم یا طرحو عوض کنم ؟؟
در حاله حاضر بجز نوروزی کدوم طرح خوبه ؟
نوروزی بهترینه .نقل قول:
نامحدود های 8 تا 20 و 2 مگ محدود هم خوبن ولی دانلود شبانه درست و حسابی خبری نیست .
طرح نوروزی من هم داره تموم میشه ولی دانلود شبانه اش که اصلا خوب نیست چند روز صبر می کنم ببینم بهتر میشه یا نه
دوستان لطفا یه نگاهی به تعرفه های وایرلس زیر بندازید بگید نظرتون چیه؟ نسبت به مبین نت بهتر هست با نه :n13:
محتوای مخفی: [URL=http://www.upload.tehran98.com/
من یک سال مبین نت داشتم اوایل خیلی خوب بود و قیمتاش منطقی بود الان باتوجه به گرون شدن طرح ها اصلا به درد نمیخورد من که به زودی تا چند روز اینده دیگه تمدید نمیکنم اشتراکم رو و جمع میکنم میرم با همون adsl خیلی بهتر و ارزون تر از مبین نت است تازه دنگ و فنگ نامه هم نداره الان تا سرعت دومگ راحت میدن و نامحدود
سلام /دوستانی که از وایمکس مبین نت اشتراک گرفتند و تجربه دارند چند سوال درباره سرعت طرح ها دارم./
لطفا بدون کلی گویی و اینکه سرعت کمه خوبه یا بد هست متوسط سرعتی که دارید رو بگین./
نامحدود 128 کلیوبایت با ضریب اشتراک 1 به 10 سرعتش چند هست؟/
نامحدود 512 با ظریب اشتراک 1 به 4 از ساعت 8 صبح تا 20 سرعتش چند هست؟/
نامحدود 1024 با ضریب اشتراک 1 به 4 از ساعت 8 صبح تا 20 سرعتش چند هست؟/
لطفا دوستانی که 3 مورد بالا رو تجربه کردند قبلا سرعت رو بگن چند هست.../
و دوستانی که طرح های دیگه رو تهیه کردند نوع طرح و سرعتشون رو بگن./
لطفا کلی گویی نکنید که مثلا کمه خوبه و یا بگیر و نگیر ! فقط سرعت رو بگین... مرسی از همه شما:n16:
نقل قول:
نامحدود 128 1 به 10 رو بچه ها داشتن می گفتن سرعت دانلود به زور به 5 KB/s می رسه. تازه عکسای تست سرعتش هم هست که گریه آدم در میاد...!!! دایل آپیه واسه خودش! :n27:
شاد باشی :n06:
مرسی دوست عزیزنقل قول:
دوستانی که طرح های دیگر رو تست کردند لطفا درباره سرعت اطلاعات بدهند.ممنونم