من فردا میتونم برم بلوط ثبت نام کنم ولی بگم وصلش بمونه هر وقت همارا جمع کرد ؟؟ یا اول باید جمع و بعد وصل کنن .نقل قول:
Printable View
من فردا میتونم برم بلوط ثبت نام کنم ولی بگم وصلش بمونه هر وقت همارا جمع کرد ؟؟ یا اول باید جمع و بعد وصل کنن .نقل قول:
این پشتیبان های همارا امروزکلی حالمو گرفتند :n04::n04::n04::n04::n04::n04::n04:
من گورممیش با کلی نذر و دعا مودم 8951 رو وصل کردم و با افاده زنگ زدم که آقا این مک آیپی رو ریست کنید
اما انگار نه انگار:n22::n22::n22:مثل اینکه این مک آیپی رو با سیمان محکم کرده اند :n28::n21:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حل شد :n19::n20:
همارا متشکریم :n12:
تشکر آقای رضوان :n16::n16:
بعد از مدت ها طعم اینترنت بیسیم در گوشی را چشیدم:n12:
اره میشه !!!:n02:نقل قول:
سلام دفتر چیکار داری من آنلاین گرفتمنقل قول:
:n12:نمیدونم چه اتفاقاتی داره میفته !!! ولی هر چی هست خوبه !!! چون پینگ داخلی گند مخابرات دوباره درست شد و از 45 به 25 تنزل یافت :n12:
:n02:خیلی قته که با تبریز پینگ زیر 50 نگرفته بودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
eee!!!!!
امشب یادشون رفته سرعت ها رو لیمیت کنن؟؟؟
من سرعتم بازه تا خرخره :n02:
نامحدود ها رو هم لیمیت میکردن شبها ولی الان هر 2 بازن :n02:
دوستان قبلا توی قسمت تعرفه های شرکت بلوط سرعت 4.5 مگا بیت آپلودش 384 بود ولی الان همون 4.5 مگ آپلودش 128 هست ، اینا چه فرقی باهم دارن ؟؟ قیمتش که از قبلیه کمه ، آیا سرعت دانلود تو این یکی پایین هست ؟
نه آقا، نتی ندارم. از کافی نت وصل میشم.نقل قول:
آره خدا وکیلی خیلی چرته، البته این بار در عرض 2 ساعت سرویس رو جمع کردن. یعنی 11:30 درخواست جمع آوری دادم و ساعت 2 که رسیدم خونه دیدم قطع شده. از خوشحالی شاخ درآورده بودم تا اینکه فردا حالم گرفته شد وقتی جریان رو ازشون شنیدم.
دقیقا زدی تو خال!:n02:نقل قول:
به یمن جمع آوری منه! دعا در حق من کنید که زودتر بساطمو جمع کردم.:n08:نقل قول:
واسه من لیمیت بودنقل قول:
نامردا فقط منتظر بودن که من اینجا بیام بگم !!!!نقل قول:
نیم ساعت بعد از این پست سرعتم لیمیت شد :n21::n02:
پینگ مخابرات دوباره داره خوب میشه :n12:
D:\Documents and Settings\xXx>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=159ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=159ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=158ms TTL=39
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=158ms TTL=39
Ping statistics for 8.8.8.8:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 158ms, Maximum = 159ms, Average = 158ms
D:\Documents and Settings\xXx>ping skype.com
Pinging skype.com [78.141.177.180] with 32 bytes of data:
Reply from 78.141.177.180: bytes=32 time=170ms TTL=232
Reply from 78.141.177.180: bytes=32 time=166ms TTL=232
Reply from 78.141.177.180: bytes=32 time=165ms TTL=232
Reply from 78.141.177.180: bytes=32 time=165ms TTL=232
Ping statistics for 78.141.177.180:
Minimum = 165ms, Maximum = 170ms, Average = 166ms
D:\Documents and Settings\xXx>ping tabnak.ir
Pinging tabnak.ir [94.182.146.59] with 32 bytes of data:
Reply from 94.182.146.59: bytes=32 time=25ms TTL=52
Ping statistics for 94.182.146.59:
Minimum = 25ms, Maximum = 25ms, Average = 25ms
باز واسه تو نیم ساعت لیمیت نبوده
واسه من مثل هر روز از اول لیمیت بود
آره پینگ یه خورده بهتره
حالا سرعتو لیمیت کردن حداقل پینگو بیارن پایین
پینگ خیلی رو اعصاب میره
دانلود نمیتونیم بکنیم حداقل وبگردیمون خوب باشه
نیم ساعت نه !!! 1.5 ساعت :n02:نقل قول:
ولی من مشکلی با وبگردی ندارم !!!
وبگردی این نامحدود کاملا راضی کننده است !! فقط وقت دانلود که میرسه اگه بیشتر از 50 مگ دانلود داشته باشی یا نباید دانلود کنی یا باید صبر ایوب داشته باشی:n02:
دلیل لیمیت کردن، جذب عضو بیشتر با نخریدن باند بیشتر بود!!! و به دنبال این لیمیت، باید انتظار افزایش پینگ رو داشت... من الان تبریز نیستم، و کرمانشاه، سرویس آسیاتک دارم... چند تا تست میذارم یه وقت اشتباه منو تکرار نکنید!
خوشبختانه در کمال ناباوری امروز و همین الان سرویسم رو وصل کردن ولی چون مطابق گفته دوستان دیگه، سرویس وی آی پی منم رو 2 مگ آپ شده منتظرم تا تماس بگیرن و این قضیه رو هم بگم. بازم دمشون گرم که این تعطیلات پیش رو رو منو ویلون و سیلون اینجا و اونجا نکردن. در ضمن مودولاسیون هم روی +2 ست شده که باید دید فایده داره یا ضرر!:n02:
اینم پینگ که به همون افتضاحی مخابراتیه که داشتم دقیقا حول و حوش 170-180، ظاهرا زیاد بودن پینگ من از یه جای دیگه آب می خوره!
کد:C:\Documents and Settings\VAHID GADRDAN>ping 4.2.2.4
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=173ms TTL=41
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=178ms TTL=41
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=182ms TTL=41
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=182ms TTL=41
Ping statistics for 4.2.2.4:
Minimum = 173ms, Maximum = 182ms, Average = 178ms
خطم رو هم به 4 مگ تغییر دادن، اینم چند تا تست سرعت،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد دانلود هم، تک لینک، سرعت رو فول نمی کنه و با دو تا لینک 439 توی نتورکس فیکس میشه و با یه روند ثابت پیش میره.
نقل قول:
سلام وحید جان
تبریک میگم بهت
439 هم که خیلی خوبه
اگر لیمیت نکنه شب که فوق العاده میشه
از دست 217 هم راحت میشی
3 ماهه گرفتی یا 6 ماهه
منهای هزیه راهندازی چقدر دادی ؟
اپلودت چند مگ بسته شده>>نقل قول:
خوبه که مکس نت 2+ رو ساپورت میکنه
سلام فرشید جان،نقل قول:
ممنون
آره منم امیدوارم لیمیت و افت سرعتی در کار نباشه که 26 دقیقه دیگه معلوم میشه!:n02:
3 ماهه گرفتم که 144 تومن شد که 19500 تومنش مال رانژه ست یعنی میشه حدود 124 تومن واسه 3 ماه که البته 3 گیگ هم ترافیک اضافی گرفتم چون 8 گیگ خیلی کم بود. نامردا خیلی گرون فروشن!
دقیق تر بخوام بگم، 98 تومن که هزینه سرویسه، 7500 گرفتن واسه نگهداری و نظافت و گرد گیری تجهیزات مخابرات و 8000 تومن هم عوارض. جمع کردنش هم با خودت.:n02:
آپلود هم رو 1 مگ بسته شده که فکر کنم به خاطر خطم نوسان داره و از 1100 تا 1300 متغیره.نقل قول:
غیر مسافت چه مزیت دیگه ای داره +2 نسبت به 2 ؟
+ تا 24 مگ رو ساپورت میکنه ولی 2 خالی تا 12 مگ فکر کنمنقل قول:
در ضمن + تا 2 مگ پاپ رو هم میکشه:n01:
ولی پینگ داخلی مکس نت برای گیم خیلی حال میده !!!
الان هم که مخابرات رید ه و داره تایم اوت میده و اعصاب ما رو مورد عنایت قرار میده !!!:n02:
مثل اینکه این نامرد ها کمبود پهنای باند پیدا کردن:n24:
خوشبختانه تا الان که مشکلی نبوده و اینش جالبه که با اینکه تایم رایگانه ولی تک لینک اونم از یه سرور خارجی، سرعت رو فول می کنه. البته سرعت ثابته و همون 438-439 روز هستش و دانلود منیجر نوسان داره.
وحید خان سرعت چطوره؟؟؟
ادیت : پست من چند ثانیه بعد از مال شما شده :n02:
مکس نت معمولا چون یوزر زیاد نداره پهنای باند هم کم نداره و محدود نمیکنه شبها:n02::n02::n02:
امیدوارم که این شرایط پابرجا باشه. روزی که رفته بودم شرکت ماکس، ضمن پر کردن فرم از کارمند فروش اونجا پرسیدم این وی آی پی شبا چند میده؟ دقیقا برگشت این جمله رو گفت : شما نگران نباشید چون وی آی پی سرویس گردن کلفتی ـه شبا هم با اینکه افت میده ولی 150-200 رو براتون پر می کنه. دیگه خشکم زده بود، البته به حرف دوستان اعتماد داشتم ولی به شانس خودم نه!نقل قول:
ولی یه یادی هم از مخابرات کنم که اونا با 105 تومن همین سرویس رو میدادن تازه با 4 گیگ حجم بیشتر و 5-6 کیلوبایت هم سرعت بیشتر! حیف که به دست نابلدان افتاد!:n03:
یا مثلا بلوط که خیلی بیشتر از این سرعت رو تازه با 7 گیگ حجم بیشتر میده 99 تومن!:n04:
ماکس نت اصلاً محدود نمیکنه فقط یه مشکلی که داره اینه مثلاً 10 شب یک بار یکی دو ساعت دانلود با سرور خارجی به 30 کیلو میرسه نهایتاً ولی سرور ایرانی همون 470 کیلو هست الان 4 ساله ماکس دارم و هنوز محدود نشدم با اینکه حتی یک شبم دانلود رایگانو از دست ندادمنقل قول:
اینم نتیجه دانلود دیشب،
بعد از مدت ها چشممون دوباره به جمال 9 گیگ روشن شد.
سلام
من از سرویس کلاسیک همارا استفاده میکردم. شبانه سرعت 150 تا 200 تا میده. الان کم شده در حد 80 تا 100 تا.
با توجه به قیمتش (35 تومن برای 3 ماهه] آیا سرویس دهنده دیگری را می توانید پیشنهاد کنید
الان سرویس اولترا گذاشته (2 تا 4 مگ) سرعت داونلود شبانه کسی تجربه داره چقدر میدهد؟
نقل قول:
من تو کف تک لینک مکس نتم
بلوط تو تک لینک واقعا شاهکاره 70 بیشتر نمیده :n03:
هر چند که با زیر 32 تا لیمک کمتر دانلود نمیکنیم :n02:
ولی بازم چرا باید تک لینکش اینقدر مزخرف باشه
با 35 تومن میتونی کلاسیک 6 گیگ ماکس بگیری که شب و روز 120 تا سرعت میده یعنی 6 گیگ کمتر از مخابراتنقل قول:
سرویس اولترا هم روزا 444 تا و شبا 217 تا سرعت میده
در ضمن اون سرویس جشنواره تحصیلی هم همین سرعت اولترا رو میده
آقا وجید مبارکه ایشالا کمبود هارد پیدا کنی:n02:
همونطور که جناب تورک اوغلو هم پیشنهاد دادن بهترین پیشنهاد سرویس جشنواره تحصیلی ـه که با 10 تومن سرعت اولترا رو میده و شبی می تونی 4.5 گیگ دانلود کنی. البته 2 گیگ میده که با 30 تومن بقیه هم می تونی 6 گیگ حجم بخری و حالشو ببری.نقل قول:
در مورد اولترا هم سرعت به درستی گفته شده.
البته درسته که تک لینک مزیت هایی داره ولی کسی که حجم بالا دانلود می کنه زیاد اهمیتی نداره چند لینکه سرعت رو فول کنه. مهم اینه که اینترنت رو کپی کنه رو هارد اکسترنال.:n02:نقل قول:
ممنون. اینشالله این سرعت رو در تمام دوره بده با شانسی که من دارم، راضیم که کمبود هارد پیدا کنم.:n02:نقل قول:
من کم کم باید برم سر کارنقل قول:
انگیزه : خرید هارد
چقدر زیاد دانلود میکنید !!!نقل قول:
چیر به درد بخور دانلود کنید !!!
با اینک این سرویس باز هم شبی 5 گیگ دان میکنه حال دانلود ندارم !!! حال که نه !!! جای دانلود ندارم :n02:
نزدیک 1 ترا با اون سرویس دان کردم برای هفت پشتم بسه :n02:
تو یکی دیگه این حرفو نزن که تا دیروز بیشتر از همه دانلود میکردی:n02:نقل قول:
هر چی دانلود میکنیم به درد بخوره وگرنه مرض که نداریم
منم بسیار شدید به هارد نیاز دارم
هارد خودم 750 پره
فعلا یه 60 گیگ زدم رو یه لپتاپ دیگه تا کمی جا باز شه ببینیم کی هارد میخریم
من 750 هارد خودم بود که تا خرخره پر بود !!!نقل قول:
ئوی از اونجایی که تو شبکه من نزدیک 3 ترا هارد وجود داره هر چی دانلود میکردم اونجا ذخیره میشد:n02:
دوستان تایپیک درمورد چی هستش وشما دارین راجع به چی حرف میزنین...شده خونه خاله......
فرشید میتونی بگی این دانلودات از چه سایتیه؟نقل قول:
عزیزم شما خودتو ناراحت نکن، انجمن ناظر داره، اگه لازم باشه ایشون تذکر میدن.:n16:نقل قول:
تو هر موضوعی طبیعیه که از هر 10 تا پست، چند تاش هم به مطالب یه کم نامربوط کشیده بشه!:n01:
بهتره بگیم که این تاپیک منظم ترین تاپیک بخش اینترنت هست
الان برا من سرعت خیلی نوسان داره و فوقش 50 تا سرعت میده
ولی اصولا نباید مشکلی باشه. من که مشکلی ندارم، دوستمم که جشنواره داره، اگه مشکلی بود حتما تا حالا بهم خبر داده بود.نقل قول:
نمیدونم شاید مشکل از سرور بود
البته هر روز از همین سرور دانلود میکنم شاید دیروز مشکل داشته
دیگه حوصله تست نداشتم که ببینم سایر سرور ها درستن یا نه
دیگه خاموش کردم امشب دانلود نداشتم
دوستان اگه از بلوط به صورت آنلاین سرویس 4.5 مگ بگیرم برای 3 ماه ، اونوقت کپی کارت ملی و ... باید اسکن کنم ؟؟
ضمنا اگه لیست جدید تعرفه ها رو ببینین نوشته 4.5 مگ یک ماهه که آپلودش 128 هست در حالی که تو تعرفه قبلی که 3 ماهه بود آپلود 384 بود ، الان این سرعتش کمتر هست یا فرقی نمیکنه ؟؟