خو الان ز زدمنقل قول:
گفت خونگی هستی گفتم ها گفت 512 بیشتر نمیشه
گفتم پروانه کسب دادمتون گفت اها بزا چک کنم بعد گفت دوباره فاکس کن
گفتم گور پدرت
Printable View
خو الان ز زدمنقل قول:
گفت خونگی هستی گفتم ها گفت 512 بیشتر نمیشه
گفتم پروانه کسب دادمتون گفت اها بزا چک کنم بعد گفت دوباره فاکس کن
گفتم گور پدرت
دوستان از کجا میشه فهمید خط تخلیه شده یا نه؟
وقتی مودم رو روشن میکنم نباید چراغ لینک یا status روشن بشه درسته؟
دوستان من الان 3 شب هست که از سرور خارجی شب رایگان سرعت 30 الی 50 میده ولی سرور داخلی مانند دانلودها90 الی 100 میده قبلا اینطور نبود هر دوتاش شب رایگان همان 90 الی 100 میداد برای شما هم شب رایگان از ساعت 1 الی 8 صبج همینطوره........
چراغ ADSL نباید ثابت باشه مثلا ماله من به فاصله 1 ثانیه چشمک میزنه اگه رانژه نباشه خطنقل قول:
درسته.......برای من هم همینجوری شد.......نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت دانلود اينترانت همون اينترنت ملي من كه كف كردم :n04:
البته از سرور داخلي:n02:
آره جونه عمش ایشون این از لوکالش داره دانلود می کنه یعنی همون هارد خودش .نقل قول:
اینترانت به هیچ دردی نمی خوره هیچ از ماه دیگه برای هر گیگش باید 480 تومان بدید .
یعنی چه که 3 گیگ حجم رو بین 30 روز تقسیم کرده ؟نقل قول:
480 تومن؟! دقیقا چیه؟! آسیاشت میخواد که مشترک دانلودر نداشته باشه! اول رید به نامحدود الانم محدود ذو.منفجر میکنه!
زنگ میزنن بهت علت جمع اوری رو میپرسن باید بگی قطی هست تصمیمت ماله منو یک روزه جم اوری کردن.نقل قول:
دختره زنگ زده میگه علتتون چیه که میخوایین جم اوری کنین منم گفتم دزدی که میکنید تعرفه هارو که انگولک میکنید تو وسط دوره قراردادی که با مشتری میبندین میزنین زیرش سرعت رو کم میکنید . نامحدود رو هم که محدود میکنید پینگتون هم خیلی بالاست دیگه علت از این بزرگتر؟ برگشته میگه فقط شما شکایت دارین منم گفتم همه اینطور میگن گفت از کجا میدونی منم گفتم تو انجمن همه همیتو میگن میگه انجمن چیه؟ میگم فروم:n08: میگه شما عضو انجمن سازمان جهانی هستین؟:n19: گفتم بیخیال خواهر من.
باور کنید عین واقعیت گفتم خیلی خنگول بود:n27:
ایول.... اما اینا فقط زنگ میزنن اعصاب شما رو خورد میکنن، هیچ.غلطی نمیکنن!!!!! دوستان دیگه ایی که درخواست جمع فرستادن، زنگ زدن بهشون؟ چی گفتن؟
آقا سر کار گذاشتی ما رو؟ این که از لوکال هاست داره دانلود می کنه.نقل قول:
سرور خیلی داخلیه! :n02:
دوستان سلام من 4مگ حجمی گرفتم روز سرعت 400 شب بی انصافا 100 درصورتیکه باید 300 باشه.چه کار باید کرد که پینگ تایم بیاد پایین؟ چه شرکتهایی پینگ تایمشون از ای پی خارجی مثلا المان زیر 150 برای شرینگ ماهواره میخوام
دوستان سلام لطفا پینگ این ای پی رو بگیرید از اسیاتک به من بگید چنده؟ ema-uk.dyndns.tv
دوباره امشب آسیاتک آدم شده:n19: :n19:
ساعات رایگان من::n02:
مثل اسیاتک بازی در نمیاره هر شب یه ساز بزنه.
نقل قول:
آقا به من گفتن 1 هفته طول ميكشه چيكار كنم ماله منم تيز قطع شه 3-4 روزه نت ندارم اعصابم ريخته بهم
اینو یکی از فرندای اف بیم که اونوریه گذاشته و نوشته خیلی سرعتم پاین اومده و متنفرم بببینید اونا کجان ما کجاییم
از اسیارزت زنگ زدن برا پیگیری شکایت هر چی میگم 512 نامحدود چرا اینجوری شده 20ک ماکس میدید میگه تنظیم مقرارات داره بهمون فشار میاره که 1/8 شر کنیم و سرعت باید 8ک باشه 512
گفتم 512 معنی کن میگه به ما چه!!!
بهش میگم مخابرات فارس 512 نامحدود فیکس 64ک میده میگه حالا دیگه نمیدونم اما مخابرات هم میخواد سرویس های نامحدود برداره!!
شماره تماس مستقیم خودشم داد گفت کاری داشتی ز بزن!!! (گفتم میام رو خط تک میندازم :)))))) )
گفتم به خدا اگر هر شرکتی دیگه به من سرویس میداد همین الان تخلیه میکردم
كولاك برنزی :
512 مخابرات :
80 تومن بیشتر بابت اون یه ذره !
دوست عزیز برو نامحدود های وب بگیر جای این همه.پول مفت!!! به اینا!!!
اقا من 3 روزه خطم برداشته شد و دو روز بعدش 512 نامحدود مخابرات وصل شد واقعا عالیه هم پینگ هم سرعت 22 هزار هم پرداخت کردم ولی اسیا تک هم 31 هزار میگیره هم سرعتش 20 تا بیشتر نمیشه پس شما هم جمع کنید برید یه جا دیگه به نفع خودتونه.
قیمت های مخابرات رو از کجا باید ببنم؟ مال مخابرات هم هجمی و غیر حجمی داره؟ سرویس نامحدودش که مثل این سرعتش پایین نیست؟
مثلا 512 نامحدود سرعتش رو 64 ثابته و هیچ گونه محدودیت دانلود نداره؟ قیمتش چنده؟ از کجا باید بخرم؟
مخابرات به خونه با چه سرعتی می ده؟ به دانشجو چی؟
پارس آنلاین چی؟ اون سرعتش کم نشده؟ به خونه تا چه سرعتی می ده؟
چرند میگن!نقل قول:
خانم قاسم علی بهتون شماره مستقیم داده؟ اره به منم شماره مستقیم داد.بریم رو خط میس بندازیم.چچچ توف
نقل قول:
خدایی اگه راست میگی عکس از گزارش دانلودهات و حجم و طرحی که الان گرفتی بگیر بده تا من بفرستم اسیاتک
شمار ه داده که چی بشه مثلا؟ دنباله شوه.ره؟ :دی
مخابرات بدیش اینه که روزافت سرعت داره
بیا اینم عکس تعرفه مخابراتنقل قول:
512 1 به 8 نامحدود دارم رو 71 تا 75 دانلود میکنه.در ضمن این ماله کرمانشاه هست.
خب دیگه کسی که هی میاد میگه از من خوبه از همگی شما بدنقل قول:
فکر کنم از اینا هستی که تو مدرسه زیراب همه رو میزدی :))نقل قول:
بنده خدا داره حال میکنه چیکارش داری ؟؟؟ :دی
همانطور که می دانید جدیدا اسیاتک دست به اقدامی جدید در کاهش ترافیک مصرفی زده و در صورتی که شما مودم را قبل از 8صبح ریستارت نکنید هر روز حدود 50 الی 100 شاید هم بیشتر ترافیک ازتون کم میکنه!
فعلا از Mouse and Keyboard Recorder برای ریستارت کردن مودم استفاده میکنم از انجا که روش این کار برنامه به صورت ضبط شده است و درصورت تغییر زبان و روشن بودن Caps Lock و تغییر جای مرورگر و ... ممکنه عمل نکنه و مودم ریست نشه و از ترافیک کم کنه در صورتی که حتی سیستم با دانلود منیجر خاموش میشه!
دوستان من میخوام تنظیم کنم مودمم هر روز ساعت 1 و 8 صبح ریستارت بشه لطفا راهنمایی کنید!
دستور reset را میزنم ریست نمیشه و میگه دستور مجاز نیست!
و برای اینکه بگم سر ساعت 1 و8 این کار را به صورت اتوماتیک انجام بدم باید از چه دسنوری استفاده کنم؟!
الان سرویس 1 مگ حجمی تو روز سرعتش چنده؟
خداییش آسیاتک شرکت خوبیه.حداقل تو مشهد خوبه.داره مثل چی ازمون پول میگیره اما من خودم حداقل ماهی 100 گیگ دانلود دارم ازش.پریشب 10 گیگ گرفتم راحت.با 512 از نوع 10 گیگ.شرکتهای دیگه کلا شبانشون تعطیله!
اما چیزی که خیلی بدم میاد هعین حجم دزدیه که متاسفانه راه افتاده تو آسیاتک.مودم رو خاموش نکنیم چرا باید کم بشه؟حالا دیشب تقریبا مچشون رو گرفتم.از 2 تا 8:5 که مودمم روشن بود برام 65 مگ کم کرده از روزانه.الان زنگ زدم میگه تو همون 5 دقیقه گرفتی.میگم من 5 دقیقه دیر یادم اومد خاموش کنم مودم رو والا سیستمم خاموش بوده کلا!اما یارو قبول نکرد.حالا فردا راس 8 مودم رو خاموش میکنم.اگر 1 مگ کم بشه به سیخ میکشمش یارو رو.پریشب که 10 گیگ گرفتم 800 مگم از روزانم گرفتن.800 مگه بدجوری ور دلم مونده.:n28:
اینم عکسش:
دیگه حالا یک شب شیرفلکه رو بازگذاشتن دیگه هرشب که این جورنیست بعد هم با 512نهایت می ش 1.8گیگ گرفت بعد چه جوری ماهی 100گیگ می شه مگه اینکه هرهفته دو شبم 10گیگ دان کنی واگرنه جور دیگه ایی نمی شهنقل قول:
راستی شما مگه یم مگ نداشتی؟
خب حال کنه اما نیاد هی بگه شیر فلکش بازه یعنی همه اونایی که اینجا مشکل دارن. شایدم خودش نماینده اسیاتکه خدا عالمه/نقل قول:
علیرضا سلام سرعت دانلودت الان چنده توروز وشب؟نقل قول:
دقیقا برا همین من تو برنامه موس اول میام زبان رو انگلیسی انتخواب میکنم و ... یعنی همه کار ها تو رکورد انجام میشه :)))نقل قول:
نقل قول:
وقتی 8 مودم خاموش شه نمیندازه هیچی
منم مثل شما سرم اومد
مودم رو رو حالت بریج بزارین! از رو ppoe عوض کنید که ارتباط قطع شه
[QUOTE=hossein 1994;7866950]الان سرویس 1 مگ حجمی تو روز سرعتش چنده؟[/QUOTE
hلان من دارم سرعت سرور داخلی 400 هست دانلود سرور خارجی 150 تا 200 شب که 90 هست...........
مشکل همینه که میخوایم PPPOE باشه!نقل قول:
برای وایرلس برای موبایل اونوقت چیکار کنیم؟!