خودت میگی واقعی:n02:نقل قول:
خب 1024 میشه 128
Printable View
خودت میگی واقعی:n02:نقل قول:
خب 1024 میشه 128
45 تومن هم زوره خدایی نمیشه وسطای سرویس ارتقا داد (بدون اینکه پول کلشو بدیم؟)نقل قول:
فکر کنم به اون پست طولانی من توجه ننمودی، سرعت مخابرات چه محدود بگیری چه نامحدود، چه 512 چه 2مگ فقط اول صبح سرعتش خوبه، ولی وقتی مشترکین از خواب بیدار می شن دچار سقوط آزاد میشه!:n02:نقل قول:
اگه می خوای از کار با اینترنت لذت ببری سراغ مخابرات نیا چون خیلی وقتا سرعت صفحه باز کردنش مخصوصا واسه هاست های خارج از کشور باعث می شه سرتو محکم بکوبی به دیوار، ولی اگه سرعت واست مهم نیستو فقط می خوای شبانه روز بذاری رو دانلود، سرویس های نامحدودش احتمالا راضیت می کنه!
وقتی سرویس 2 مگابیت بگیری و موقع باز کردن صفحات ببینی سرعت از 20 بالاتر نمی ره اونوقت می فهمی چی میگم!
نقل قول:
باید شارژ جدید بکنی و همون شارژی که فعال هست رو بیخیال بشی (( با هر چند روز باقی مونده ))
در مورد هزینه هم باهات موافقم
45 تومان ستمه :n27:
دیگه خیلی خیلی پیاز داغشو زیاد کردینقل قول:
شما یه سری به تاپیک های دیگه بزن
خیلی ها الان مشکل دارن
مشکل سراسریه و ربطی به مخابرات نداره
به جز بعضی از شرکت ها مثل نوین نت که پورت محدودشون سرعتش خوبه خیلی از شرکت های دیگه سرعت کمی دارن (( همون نوین نت هم 1 ساعت ساعات رایگان نداره ))
شما یه جور میگی انگار بقیه شرکت ها سرعت دانلود نامحدودشون 500 هست
همین مخابرات اون موقع که سرعت نامحدود باسرعت بالا میداد والان هم با سرعت واقعی و بدون محدودیت از خیلی از شرکت ها بهتره که با کلی قانون محدودیت دانلود و ....... کاربر رو محدود میکنن ( در اصل همون دزدی ))
هیچ شرکتی مثل مخابرات نامحدود نمیده
حتی اندیشه هم که نامحدود میده بعد از ضحی کیش تو رده دوم هست
باید قبول کنیم هیچ شرکتی تو استان گیلان سرعت خوب نداره یا اگه داره موقتی وحتی همراه محدودیت هست ما که شانس ندارم مازندرانی باشیم:n02:
همه شرکت ها درب و داغون شدننقل قول:
در بهترین شرایط فقط سرعت استاندارد ارائه میدن
تابستون شاید 1 ماه رفتم مازندران زندگی کردم بعد از دانلود موفق آمیز برگشتم :n02:
دوست عزیز فکر کنم متوجه منظور من نشدی، من الان سرویس 2 مگابیت محدود دارم ولی سرعت دانلودم از 40-50 بیشتر نمی شه، یعنی شما فکر می کنی با سرویس 1 مگابیت یا 2 مگابیت نامحدود سرعت از این بیشتر خواهد بود؟؟!نقل قول:
من می گم الان این شرکت حداقل تو رشت به شدت با کمبود پهنای باند مواجه شده و قابلیت سرویس دهی به این همه مشترک رو نداره، وگرنه اینطور نمی شد که سرعتش از در طول روز اینقدر کم شه و از سرعت 2مگابیت در ابتدای روز همینطور کاهش پیدا کنه و در پایان روز به 0.14 مگابیت برسه!
آره واسه 512 نامحدود شاید سرعتش بد نباشه هر چند اونم موقع باز کردن سایت ها سرعتش معمولا زیر 10 بود! نمی دونم آیا واقعا کل استفاده شما از اینترنت اینه که صبح تا شب 10 تا لینک بذاری همزمان دانلود شه؟!
نمی دونم چرا ناشکری کردم اومدم این شرکت، کاملا حس می کنم از چاله افتادم تو چاه! شاید یکی از دلایل اصلیش تعریف های بیش از حد کاریران همین انجمن از مخابرات بود!
وقتی با سرویس 2مگابیت سرعت دانلودم از سایت مول دات آی آر یا رپیدباز از 10-15 بالاتر نمی ره انتظار دارین از این شرکت تعریف کنم؟! درحالیکه تا همین چندوقت پیش با شرکت قبلی موقع دانلود از همین سایت ها سرعت بدون نوسان از 230 پایینتر نمیومد!
این شرکت حتی امکان تغییر سرویس وسط دوره رو نداره، وقتی یکبار مودم رو خاموش می کنی تو اتصال مجدد به مشکل می خوره حتی بعضی وقتا نیم ساعت طول می کشه تا دوباره کانکت شه! موقع صحبت کردن با پشتیبانیش کاملا حس می کنی با یه احمق طرفی که یه چیزایی رو فقط تکرار می کنه! حتی خیلی وقتا که زنگ می زنی 2020 باید تو صف وایسی! شما نفر ششم در صف پاسخگویی هستین انگار بانکه! واقعا این شرکت چی داره که ازش تعریف می کنید!
اول اینکه شما نفر اول نیستید که بعد از سرعت خوب مخابرات تو پورت نامحدود بد میگید (( کلا هروقت همچین شرکتایی اومدن مشتری جذب کنن یهو چند نفر پیدا شدن کوبیدن شرکت رو -- مثل اون دوست عزیز چند صفحه قبل میومد میگفت اندیشه خوبه و ...... ))نقل قول:
حرفایی که شما میزنی رو منکر نمیشم و این شرکت کم و بیش این مشکلات رو داره
و ضمنا
مشکل سرعت سراسریه و ربطی به ضحی کیش نداره (( صدمین بار ))
دیگه الان همه با کمبود سرعت مواجعه شدن (( بجز بعضی شرکت ها ))
شما که میگی شرکت قبلیت بهتره چرا اسم نمیگی ؟؟
تنها شرکتی که در زمینه دانلود از ضحی کیش بهتره خود اندیشه هست
هیچکس نمیخواد صبح تا شب 10 تا لینک بزاره واسه دانلود
ولی شرکتی مثل شاتل و پارس آنلاین و نوین نت که به اصطلاح دارن اسم بهترین شرکت اینترنتی ایران رو یدک میکشن بعد از 20 گیگ دانلود سریع کاربر رو محدود میکنن (( در ظاهر به اسم مصرف عادلانه در باطن دزدی ))
شاتل که گویا بعضی ها در ضمینه پینگ هم مشکل پیدا کردن
بقیه شرکت ها هم که به درد لای جرز دیوار نمیخورن
این مشکل سرعت رو الان همه دارن (( بجر یک یا 2 شرکت که اونم به درد هیچی نمیخورن ))
من نمیدونم شما از چی اینقدر شکایت داری ؟؟
حداقل از3-4 صبح سرعت بالا نمیره دلمون خوش شه بهت گفته بودما سرعتا رو استاندارد کردن بعد گفتی واسه جریان خرداد سرعت کمه:n01:نقل قول:
اینارو نمی خواستم اینجا بنویسم گفتم شاید بذارین به حساب تبلیغ، ولی اینکه می گین همه شرکتا همین وضع رو دارن و کاهش سرعت سراسریه قبول ندارم. با اینکه از شرکت نوین نت اومدم بیرون ولی از نظر پشتیبانی چندتا چیز خوب داشت که امیدوارم بقیه شرکتا هم یکم یاد بگیرن:
اولا که اگه وسط دوره می خواستیم تغییر سرویس بدیم هرچقد از حجم باقی مونده بود رو به ریال تبدیل می کرد و از صورتحساب سرویس جدید کم میکرد، ثانیا اینکه وقتی زنگ می زدی شرکت نیاز نبود 2 ساعت خودتو معرفی کنی پشتیبانیش که گوشیو برمیداشت خودش فامیلیتو می گفت، وارد سایت شرکت هم که می شدی نیاز به لوگین نداشت خودش از روی آی پی وارد تنظیمات کاربر می شد. اگه وسط صحبت با پشتیبانیش تماس قطع می شد خودشون شمارتو می گرفتن باهات صحبت می کردن. وقتی سرویس رو به اتمام بود به گوشیمون پیامک می داد که اینقد از حجم شما باقی مونده واسه تمدید اقدام کنید و موقع تمدید هم حجم باقی مونده به ماه بعد منتقل می شد. و نکته آخر اینکه همینکه تو سایت خود شرکت انجمن گذاشته که کاربرا بیان ازش شکایت کنن یا ضدش حرف بزنن خیلیه، کدوم شرکتی همچین جراتی داره!
الان که تو مخابراتم واقعا می فهمم چه نعمتی رو از دست دادم!
از اینکه سرویس 2 مگابیت محدود خریداری کردم و سرعت دانلودم رو 40-50 می چرخه، شکایت از این واضحتر؟!نقل قول:
منم نمی دونم شما واسه چی اینقد ار این شرکت دفاع می کنی! تاحالا شرکت به این درپیتی ندیده بودم، اصلا آدرسش کجاست برم از نزدیک زیارتش کنم!
به احتمال زیاد بازم میره بالانقل قول:
چون الانش هم بعضی ها مشکل سرعت دارن (( حتی کمتر از سرعت استاندارد ))
و احتمالا از دوباره سرعت میره بالا
البته اگه هم نره فرقی نداره
چون حداقلش اینه سرعت استانداردش هم خوبه
مثلا اگه با پورت 2 مگ سرعت استاندارد 256 بدن خوبه و یا مثلا با 1024 سرعت 128 (( قیمتهای نامحدود نسبت به اندیشه خیلی خیلی بهتره ))
درسته 2 مگ 75 تومان آدم زورش میاد بده ولی خدایی هیجا سرعت 256 نامحدود نمیدن بدون محدودیدت دانلود و هرچی میخای دانلود کنی
برا چی اومدی بیرون حیف نشد؟ محدودیت دانلود داشت؟نقل قول:
برادر عزیزنقل قول:
دوست گلم
هم استانی محترم ( حلوا حلوات کنم بزارم سرم ؟؟ :n16: ))
من نمیگم خوبه
میگم الان همه شرکت ها این مشکل رو دارن :n02:
مشکل فقط واسه این مخابرات بخت برگشته نیست
:n16:
در آخر اینو هم اضافه کن که سرویس های 1024 به بالای نوین نت اصلا ساعات رایگان و نیم بها ندارهنقل قول:
حتی 1 ساعت رایگان واسه 500 مگ دانلود رایگان نیست
و تو اون سرعت بالا هرچی مصرف کردی باید پولش رو بدی
سرویس های دیگه نوین نت هم فقط 3 ساعت ساعات رایگان داره
128 تا 1024>> 3 ساعت رایگان داره
1024 با بالا >> اصلا ساعت رایگان نداره
دزدی از این مدرن تر هنوز اختراع نشده .
واسه همین هست سرعت 700 تا 950 میده -- چون به احتساب هر گیگ 4500 تومان خیلی واسش سود داره اگه کاربر ترافیکش رو زودتر تموم کنه (( بعد از قانون مصرف عادلانه شاتل و پارس آنلاین اینم روشی از دزدی جدید ))
:n18:
همون سرویس 512 که می گرفتیم سرعتمون 2 مگابیت بود واسه لینکای مستقیم چه داخلی چه خارجی سرعت از 230 پایینتر نمیومد 5 ساعت رایگان داشت نوسان هم نداشت، تو صفحه تعرفه هاش هم ببینی جلوی هر طرحش یه دکمه info داره که اونو بزنی می نویسه واسه سرویس 512 سرعت burst رو 2048 و واسه سرویس 1 مگابیت سرعتburst رو 3مگ ارائه میشه.نقل قول:
تا وقتی من تو اون شرکت بودم تو ساعات رایگان سرعت دانلودش واقعی میشد یعنی واسه سرویس 512 کاملا رو 64 قرار می گرفت اما در کل بد نبود شبی 1 گیگ میشد دانلود کرد، اما این شرکت یهو قبل عید ساعات رایگان رو کاهش و قیمتا رو افزایش داد و دلیل اصلی جمع آوری من حذف کلی ساعات رایگان از طرح 8 گیگ بود که کاربر مجبور می شد سرویس گرونتری تهیه کنه!
متاسفانه از شانس من 2هفته بعد اینکه از اون شرکت جمع آوری کردم ساعات رایگان رو به سرویس 8 گیگ برگردوند و سرعت دانلود سرویس 512 رو تا 470 بالا برد حتی تو ساعات رایگان! الان که همسایمون از همین شرکت اینترنت 512 داره تو 3ساعت رایگان نزدیک 4 گیگ دانلود می کنه! البته فکر نمی کنم این حالت خیلی دووم داشته باشه هرچند همون سرعت 230 هم واسه 512 خیلی خوب بود الان قدرش رو می دونم!
دوست عزیز وقتی صراحتا جلوش نوشته که این طرح ساعت رایگان نداره چطوری اسمش رو می ذاری دزدی؟! در ضمن همونطور که گفتم سرویس 512 این شرکت سرعتش 230 یعنی همون 2مگابیت بود و البته الان نزدیک 1 ماهه که سرعتش 4 مگابیته یعنی 470!نقل قول:
یجوری بحث می کنیم انگار نماینده این 2تا شرکتیم :n02:
من فقط واسه اطلاع دوستان می گم که یه موقع مثل من با اومدن به مخابرات از چاله نیفتن تو چاه !
ادرس شرکت: گیلان، رشت، بلوار شهید انصاری، جنب صندوق مهر امام رضا، عمارت پدر، طبقه ٣، واحد١ امور مشتريان اينترنت پر سرعت شركت مخابرات .(رفتید سلام گرم بنده را هم برسونید)نقل قول:
دوست عزیز امکان نداره سرعت سرویس 2 مگابایت اینقدر پایین باشه
سرعت 512 نامحدود من از سرور های خارجی 70 است.بنده هم بسیار راضی هستم.
اندیشه برای 256 نامحدود که سرعت 50 داشتم 28000 تومان میگرفت.
اینجا برای سرعت 70 کیلوبایت 24 تومان میگیره.
این هم سرعت بنده :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز خوب شما 4تا لینک همزمان گذاشتی معلومه سرعت یکم میره بالاتر، درضمن آره ممکنه واسه سرویس 512 اونقدر سرعت کافی باشه ولی واسه کسی که سرویس 2مگابیت گرفته مسلما این سرعت راضیش نمی کنه! من تو پست شماره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مفصل راجع به همین موضوع توضیح دادم با سند و مدرک!نقل قول:
شما شبا از سرعت وبگردی راضی هستی؟! مهم اینه که شرکت با تک لینک و تک کانکشن چه سرعتی به شما میده! اینکه حتما 4تا لینک از بهترین سرور موجود بذاری تا به سرعت واقعی سرویس برسی بنظرم خیلی کم توقعیه و دارن حق مارو می خورن!
واسه من که سرویسم 2 مگابیته فقط از نیمه های شب تا ساعت 11 صبح سرعت واقعی بهم میده! زمانی هم که سرویس 512 نامحدود داشتم در غیر این ساعت های خاص وبگردی از سایت های خارجی معمولا سرعت از 20 بالاتر نمی رفت.
شما بعدظهر از سایت speedtest از یه سرور آمریکا تست سرعت بگیر ببین چطوره.
سرعت بنده از صب تا شب در تمامی ساعت ها 70 کیلوبایت است.نقل قول:
سرعت باز کردن صفحه ها هم عالی است در هیچ زمان از شبانه روز فرقی نمیکنه .خیلی برام جای تعجب داره در زمانی که اندیشه بودم وقتی سرعت 50 میرسید برای دانلود دیگه صفحه ای باز نمیشد کرد باید محدودید میزاشتم مثلا روی 35 تا بتونم صفحه باز کنم .
ولی خدای شکر اینجا وقتی با سرعت 70 هم داری دانلود میکنیم صفحه ها مثل هلو باز میشه.(وضعیت باز کردن صفحه از زمانی عالی شد که سرعت را کاهش دادند.بنده اول امده بودم وضعیت افتضاح بود چون هر کس با سرویس ارزان مثل128 و 256 نامحدود داشتن با سرعت بالای 100 دانلود میکردند. )
تو این مملکت دنبال حق نگرد .دنبال روشی بگرد تا بتوانی از تمام امکانات اسفاده کنی.شما هم در هر زمان از شبانه روز 3 تا 4 لینک بزارید برای دانلود سرعت شما تا 220 هم میره.
نمی دونم والا شاید تو مرکز مخابراتی شما سرعت بهتره!نقل قول:
این تست رو همین الان گرفتم:
حدود یک ساعت پیش از همین سرور تست گرفتم سرعت دانلود رو 1.5 مگابیت بود! ولی یادم رفت عکسش رو ذخیره کنم.
سرویس بنده 2 مگابیت 8گیگ - مخابرات مرکز 5
اگه میشه شما هم یه تست سرعت از یه سرور خارجی بذارین اینجا. یا اینکه یه بار اول صبح تست بگیرین یه بار بعدظهر تا ببینید حق با من هست یا نه.
شما لطفا به همان صورت که بنده تست گذاشتم یک تست قرار دهید :نقل قول:
با دانلود منجر و networx.
و به صورت همزمان از این 4 لینک شات بزارید.
گذارید به تمام سرورهای لینک اتصال یابد.
دوست عزیز مثل اینکه متوجه منظور من نشدین، سایت راسخون تو همین ایران میزبانی میشه کل بحث من راجع به سایت های خارجیه! واسه همینه که می گم از سرور آمریکا تست سرعت بگیرین! آره درسته از این هاست های ایرانی مثل راسخون، دیجیکالا، آپارات، پی سی دانلود و ... سرعت بالاست، یه جورایی شبیه اینترنت ملی میمونه! ولی فکر می کنی چند درصد سایت ها تو ایران میزبانی میشن؟! اگه شما فقط از همین سایت ها دانلود می کنی دلیل نمیشه که بگیم سرعت مخابرات بالاست، شما با اکانت پریمیوم رپیدباز یا آپلودباز یا هر سایت لیچ کننده یا کلا هر سایت خارجی بذار دانلود شه اونوقت متوجه منظور من میشین. همسایمون که از یه شرکت دیگه سرویس می گیره با اکانت رایگان آپلودباز همین الان داره با سرعت 470 دانلود می کنه پس مشکل از سرور نیست، مشکل از اینترنت داغون مخابراته!نقل قول:
دوست عزیز همون لینک هایی که دیدی که من تست سرعت گذاشتم برای رپید باز بودن.نقل قول:
اون لینک های ایرانی هم که قرار دادم فقط برای این بود که شما تست کنید ببینید ماکزیموم سرعت چند است.
وگرنه من که اصلا تست اسپید تست را قبول ندارم .چون اصلا ملاک نیست مثلا تو چند ثانیه تست سرعت روی 70 است لحظه اخر مثلا سرعت کم میشه میاد روی 30 اسپید تست 30 را ثبت میکنه.این که نشد تست سرعت.
من که پشتیبانی مخابرات نیستم پولش هم تو جیب من نمیره.
شما باید قبل از خریدن قشنگ از چند نفر از مشترکین پرس و جو میکردید.
من چندیدن سال به خاطر مشکلات سرویس محدود دور این سرویس را خط قرمز کشیدم.بگن سرعتش 100 مگابایت هم هست دنبالش نمیرم.
نقل قول:در خدمت هستیم :n02:نقل قول:
نقل قول:نقل قول:شما همچین داری صحبت میکنی انگار بقیه شرکت ها اوضاع اتصال به سرور خارجیشون عالیهنقل قول:
نمیدونم چرا شما همش به یک نکته گیر میدی (( البته شاید نقطه ضعف دیگه ای تو شرکت نمیبینی که بکوبیش ))
ولی الان بیشتر از 90 درصد شرکت ها اوضاع اتصالشون همینجوریه
:n18:
واقعا علت این صحبت های شما رو نمی فهمم، دلیلی نداره الکی شرکتی رو بکوبم اگه سرویس خوب بده می گم خوبه اگه سرویس بد بگه می گم بده، شمایی که داری متعصبانه از این شرکت دفاع می کنی! فقط می گم اینترنت مخابرات مثل اینترنت ملی میمونه فقط واسه هاست های داخل کشور خوبه واسه هاست های خارج کشور چه واسه وبگردی چه واسه دانلود اصلا خب نیست.نقل قول:
اون آقای jabarsink هم که میگه speedtest رو قبول نداره میشه بگه چرا با همون speedtest اول صبح سرعت درست و واقعیه و در طول روز همینطوری کاهش پیدا می کنه؟ و چرا تو این 40 روز که من امتحان می کنم همواره وضعیت به همین منواله؟ و چرا isp های دیگه این مشکل رو ندارن؟
بله من شرکت قبلی (نوین نت) که بودم هیچ تفاوتی بین هاست داخلی و خارجی وجود نداشت و واسه همه لینک های مستقیم به صورت تک لینک سرعت همواره بالای 230 بود چه با IDM چه با خود فایرفاکس و نکته مهمتر اینکه حتی موقع وبگردی هم که سرعت رو با نرم افزار DU meter مشاهده می کردم سرعت به 220 می رسید. ممکنه تا چند ماه دیگه نوین نت هم خراب بشه ولی خدایی بیخودی از اینترنت داغون مخابرات با اون پشتیبانی افتضاحش تعریف نکنید!
دوست عزیز اول اینکه اسپید تست حدود 1 هفته هست فقط باز میشه با اینترنت مخابرات قبل از ان با مخابرات گیلان باز نمیشد همه کاربرهای اینجا اطلاع دارن.نقل قول:
دوم اینکه الان هم دیر نیست جمع اوری کنید چون این مشکلات حل نمیشه.
خدا مخابرات را برای دانلودرها نگاه داره.سرعتش هم بیشتر کنه.این هم سرعت دانلود از اپلود باز بدون اکانت پریمیوم.با سرویس 512 نامحدود.
دوست عزیز آره درسته speedtest یه هفتست که باز میشه ولی من اون تست رو فقط به عنوان مدرکی واسه حرفام گذاشتم و این مسئله که از ساعت 10.5 صبح سرعت کاهش پیدا می کنه رو من همون اولین روزی که از مخابرات گرفتم با تستای خودم متوجه شدم و همون روزم زنگ زدم پشتیبانی این مسئله رو اطلاع دادم و تا الانم که 40 روز از اومدنم به مخابرات میگذره هنوز همینطوریه و چندین بار زنگ زدم پشتیبانی جواب های بی ربط بهم دادن، این تستای اسپیدتست رو هم فقط واسه اثبات حرفام گذاشتم، هیچ دلیل واسه دروغ گفتن و کوبیدن شرکتی نمی بینم اگه همین فردا سرعتم خوب بشه دیگه گله ای ندارم! هرچند الان یکی دو روزه سرعت وبگردی کمی بهتر شده، تا همین چند شب پیش موقع وبگردی می خواستم سرمو بکوبم به دیوار!نقل قول:
من دارم از چیزی دفاع نمیکنمنقل قول:
دارم مقایسه میکنم
میگم وقتی اکثر شرکت ها این مشکل رو دارن شما چرا فقط به مخابرات گیر دادی ؟؟
هر کی ندونه فکرم میکنه بقیه شرکت ها دارن با سرعت 500 به کاربران اینترنت نامحدود میدن
هیچ شرکتی این شکلی به کسی اینرنت نامحدود بدون محدودیت نمیده . همون نوین نتی که شما میگی برو ببین چند هزار نفر از ناراضی هستن
و البته به قول دوستمون شما الانشم دیر نشده میتونی بری همون نوین نت
از بس خدمات مذخرفی میده هرچند وقت یکبار داره اسم عوض میکنه (( اولش نمیدونم چی بود ولی بعد شد نوین نت الانم شد های وب ))
اگه واقعا خدماتش خوب بود اسم عوض نمیکرد -- چون با هر اسمی که میذاره از بس گند بالا میاره دیگه کسی نمیره سراغ شرکت
در مورد اون طرح دینامیت 8 مگ که هم جدید گذاشته
دلیلش اینه شرکت های به این مذخرفی چون میدونن هیچ کاربری سراغشون نمیاد مجبورن یه طرح به این بزرگی بزنن تا شاید یه ذره مشتری جذب کنن
ولی شرکت هایی مثل اندیشه که کیفیت خوبی ارائه میدن هیچوقت همچین طرح هایی رو اجرا نمیکنن . چون مشتری میدونه این شرکت کیفیتی رو که میخاد داره .
ولی نوین نت از بس خدمات مذخرفی ارائه میده دیگه هیچکس سراغش نمیره و مجبوره با این طرح ها هر جور شده چنتا مشتری جذب کنه
این تست ها ارزش آنچنانی نداره چون در هر بار تست ممکنه سرعت متفاوت باشهنقل قول:
شما که اینترنت 20 مگ از مخابرات مازنداران گرفتید ، لطف کنید شرایط ثبت نام رو برای من بگید . من الان امروز میخوام اینترنت 20 مگ بگیرم. اصن 20 نه .10 مگ بگیرم. شرایطش ، سایت و مشخصاتش رو به من بگید من میخوام ثبت نام کنم!
این 20 مگی که الان نیست وان موقع هم سیتمشون رو نمیتونستن کنترل کنن از دستشون میپرید.ولب الان همشون رو 4 مگ بسته شده.
تازشم خود مسئول مخابرات بابل که مرکز استان هست میگفت خودمون پهنای باند رو بالا بردیم تا از شرکت مخابرات ایران پهنای بیشتری برای مشترکا بگیریم.
الان چه محدود چه نامحدود از 128 تا 2 مگ سرعتش 400
این سایت مخابرات استان مازندان
همونطور که می بینید. این شرکت مثل تمام شرکت های ارائه دهنده ی اینترنت پر سرعت حداکثر سرعتی که میتونه ارائه بده 2 مگ هست
اونم 2 مگابیت نه مگابایت!!
لازم به ذکره شبکه مخابرات ایران سیم مسی هست و یکی از مهمترین دلایلی که حداکثر سرعت اینترنت تو ایران 2 مگ هست مقاوت کم سیم مسی در انتقال دیتاس!
حالا اگه شما واقعا 20 مگ ثبت نام کردید اطلاع بدین دوستان هم در جریان باشن .
اگه شما اینترنت 1 مگابایت ددیکیتد استفاده بکنید ممکنه به این سرعت برسید!! ولی این در شرایطی هست که شما ماهی 400 500 تومن هزینه اینترنت بدین ، که این حرکت برای یه کاربر معمولی قابل اجرا نیست
الان بالاخره این ضحی کیش که اومده و قیمتاش عالیه از نظر کیفیت هم میشه روش حساب کرد؟من فقط از اندیشه استفاده کردم یعنی از اندیشه بهتر هست؟اینکه میگن ضحی نامحدودش 1 به 10 یا 1 به 8 هستش راسته؟اگه اینجوری باشه که اینم به درد نخور میشه
بحث باز بودن پهنای باند توی تمام شرکت های ADSL اجرایی شده.
و این هم بخاطر سریع تموم شدن ترافیک هست
مثلا
الان دوست من 256 از شاتل گرفته سرعتش رو 400 هست ولی همین باعث میشه ترافیکش که معمولا خیلی هم زیاد نیست زود تموم بشه!
اگه دقت بکنید ترافیک های ماهیانه همه 2 گیگ 4 گیگ هست.
به قدری سریع این ترافیک تموم میشه که خودتون پشیمون میشید.
( یه جور وسوسه شدن هم باهاش هست )
سرعت واقعی سرعتی هست که شما رو اینترنت Unlimited میتونید در نظر بگیرید. والا تعرفه های محدودی که سرعت رو بالا میگیرین یکی از مهمترین سیاست ها برای خالی کردن جیب کاربرهاست!
نقل قول:
دقیقا باهات موافقم اینترنت حجمی به درد نمیخوره
اصلا فروش اینترنت با سرعت بیشتر از 128 کیلوبیت بر ثانیه طبق مصوبه شورای عالی نمیدونم چی چی کلا خلاف محسوب میشه مگر اینکه استفاده کننده شرایط خاصی داشته باشه که حتی دانشجو بودن (ارائه کارت دانشجویی) هم جزو شرایطش نیست
این شرکتها دارن تخلف میکنن.
محتوای مخفی: spoiler
این مصوبه رد شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
آقا این اینترنت نامحدود مخابرات گیلان ضحی کیش که زده سرعت 256 و 512 به ترتیب 15000 و 24000 تومان اینا به ترتیب سرعتای دانلودشون چقدره؟اگه کسی استفاده کرده یا داره استفاده میکنه(تاکید میکنم)لطفا راهنماییم کنه
بعد میخواستم بدونم این اینترنتی که ارائه میده 1 به 1 هستش یا 10 به 10؟