نقل قول:
موافقم،ولی خب اینی که میگی مگه حرفه ای نیست، حرفه ای ها که فیلم نمیگیرن ، اینو چیکارش کنم؟؟؟؟
نقل قول:
موافقم،ولی خب اینی که میگی مگه حرفه ای نیست، حرفه ای ها که فیلم نمیگیرن ، اینو چیکارش کنم؟؟؟؟
نه داداش ، فیلم میگیرن ، خوبشم میگیرن ، فقط محدودیت داره.نقل قول:
مثلا D5100 فقط میتونه فیله ها رو در مدت 20 دقیقه بگیره.
الیته اونم به خاطر این هست که سنسور این دوربین ها در موقع فیلم برداری یکم داغ میشه ، برا همین بیشتر اجازه نمیده تا به دوربین آسیب نرسه.
منم فکر کنم 3100 فیلم برداریش 20 دقیقه باشه یا حداقل 10 دقیقه.
البته شما میتونید با یه مکث چند دقیقه ای دوباره فیلم برداری کنین. ( یه موقع فکر نکنی که کلا 20 دقیقه بیشتر نمیگیره ها :n02: ) بلکه فقط باید یه مکث کنی و دوباره فیلم بگیری .
البته داداش ، من خودم تا حالا بیشتر از 12 دقیقه فیلم نگرفتم. آخه اصلا به کار نمیاد. ( منظورم2 12 دقیقه شت سر هم هست ) و در کل بیشتر کلیپ های گرفته شده ، زیر 10 دقیقه هسسست.
یعنی اگه چن تا 10 یا 20 دقیقه پشت سرهم بگیرم امکان داره لنزش آسیب ببینه؟؟؟؟(مثلا جشن تولدی چیزی بشه)نقل قول:
و اینکه چون من تا حالا با حرفه ای کار نکردم ، آیا تفاوت فاحشی بین عکس یک کامپلکت خوب و 3100 وجود داره؟؟؟
و اینکه موقع فیلم این دوربین ها 24 فریم هستند و اذیت میکنن. اما دوربینای سونی 60 فریم هستند. به نظرت سونی انتخاب خوبی نمیتونه باشه؟؟؟
سلام دوستان
ممنون ميشم دوستاني که از جزئيات سخت افزاري دوربينها در کيفيت به خوبي واردن اهنمايي کنن
من تبليغ دو تا دوربين sony X350 و Sony R100 رو تو سايتها ديدم
خواستم بدونم بت توجه به قيمتشون کيفيت و کارايي کدوم رو پيشنهاد ميديد؟
بازم در خدمتمنقل قول:
سلام و درود
من نیاز به یک دوربین ضد اب دارم که برای عکس برداری و فیلمبرداری در دره ها و رود خانه ها و ÷رش از ارتفاع به داخل اب استفاده کنم مبلغی که می تونم هزینه کنم حدود یک تومنه
خودم فکر می کنم این مدلها کیفیت عکس و مقاومت بهتری داشته باشند ولی بیشتر نظرم روی فوجی هست . شما چی پیشنهاد میدید
Canon PowerShot D20Pentax Optio WG-3
Fujifilm Finepix XP200
اول از همه که دمت گرمنقل قول:
بعد اینکه نظرت راجب RX100 Sony که هم عکس برداریش خوبه و هم 60 فریم چیه؟؟؟؟(فقط زشته)
همینطور G1x Canon ؟؟؟؟؟
در رابطه با قیمتم ی سری سایت ها همین G15 خیلی بالا زدن ، حدوود 1.6..حالا مطمینی 3100 یا G15 حول همون رنجی ان که گفتی؟؟؟
سوالی بود ، بازم در خدمتمنقل قول:
دوستان دوربین بریج تا سقف 1 تومن چی پیشنهاد میدید ؟
دوستان قصد خرید دوربین بریج تا سقف 1 تومن رو دارم با اولویت های زیر
CMOS باشه سنسورش
مشکل فیلم برداری متوالی نداشته باشه (حداقل 30 دقیقه بشه باهاش فیلم گرفت بدون دادن ارور باتری و ...)
دقت سنسور بیشتر از 12-13 مگاپیکسل نباشه چون شنیدم با وجود اندازه 1/2.3 سنسورها در دوربین های این رنج قیمت، مگاپیکسل بیشتر تاثیر منفی میذاره رو کیفیت تصویر.
مشکل فوکوس حین فیلم برداری نداشته باشه (بشه به راحتی حین فیلم برداری از یه سوژه نزدیک به دور فوکوس کرد)
به نظرم با توجه به قیمتی که گفتی ، P520 نیکون خوب باشهنقل قول:
p520 دقت سنسورش 18 مگاپیکسل هست که با توجه به اندازه کوچیک سنسور باعث نویزی شدن تصاویر میشه (اینطور که شنیدم) شما تایید میکنی ؟نقل قول:
یه مورد دیگه هم اینکه این مدل فوکوس دستی نداره. ترجیح من اینه که داشته باشه
خب داداش در مورد نویز که نسبت به خودش کم داره ، منظورم نسبت به کامپکت بودن هست. و در مورد 18 مگاپیکسل بودن ، اتفاقا باعث این میشه که نویز کمتری داشته باشه و در صورت افزایش مگاپیکسل ، باعث ایجاد نویز میشه.نقل قول:
اگه میتونی و پولش رو داری ، به شما هم میتونم توصیه کنم که 3100 نیکون بگیری که جزء dslr های مبتدی هست و قیمتی معادل 1.3 میلیون داره.
بازم خودت میدونی . تصمیم گیری با شماست
DSLR ها جدای از اینکه 300-400 تومن گرونتر از بودجه من میشه، قابلیت عکاسی ماکرو و سوپر زوم بودن رو به تنهایی نداره و نیاز هست لنز جداگانه بخرم واسش. و البته من از عکاسی حرفه ای هیچ سررشته ای ندارم که بتونم با DSLR کار کنم.نقل قول:
تو رده بریج دوربینی که فوکوس دستی داشته باشه چیزی هست که پیشنهاد بدید ؟ ( تو حدود همون 1 تومن)
دوستان لطفا كمك كنندنقل قول:
فکر کنم که با افزایش بودجه ،نقل قول:
Gopro Hero 3+
بهترین گزینه براتون باشه. از طرفی هم برا گوپرو ، لوازم جانبی و کاربردی بسیار زیادی هست که میتونین در طبیعت و موارد خاص ازش استفاده کنین
سلام.دوربینی میخوام کیفیت1080وحداقل24فریم ولی تو رزلوشن های پایین تر میخوام واسه اسلوموشن مناسب باشه! سری نیکون 1 خوبن ولی مثه اینکه زوم اپیتیکال ندارن.میخوام که فیلمایی که اسلوموشنن کیفیتشون مناسب باشه:مثه نیکون 1 J2وS2 ولی خب زومشون! لطف کنید معرفی کنید ببینم چقدی باید خرج کنم> ممنون
سلام عزيزنقل قول:
ممنون از راهنمايي و وقتي كه گزاشتي
دوربين هاي گو پرو براي فيلمبرداري عالي هستند ولي از نظر كيفيت عكس خيلي پايينه و براي داخل اب بردن هم به لوازم جانبي نياز هست و خود دوربين ضد اب نيست .
از مدلهاي بالا كه نوشتم به نظرتون كدوم يكي بهتره ؟
کسی به داد ما نمیرسه.والا ثواب میبرید....نقل قول:
ا سلام دوستان
بنده یک دوربین برای عکاسی و فیلم برداری از بچه ام میخواستم (عکس در حالت حرکت کشیده نشه و در حالت فیلم روان باشه)
در شرایط نوری کم عملکرد خوبی داشته باشه. برای بچه ام کلیپ نیمه حرفه ای هم بتونم بسازم مود فیلم برداری 60 فرم یا بالاتر هم داشته باشه
در ضمن میخوام حتما صفحه نمایش چرخان داشته باشه
خودم بین 650d و g1x و p7700 و g15 l شک دارم اگر گزینه بهتری هم باشه ممنون میشم
تا چه قیمتی میتونید هزینه کنید؟؟نقل قول:
در حد و حدود همین مدلهایی که نام بردم 1 یا 1.5 یا 2نقل قول:
سلام
لطفا یک سایت معتبر جهت خرید دوربین nikon l.p. 820 معرفی کنید یه جایی دیدم۰ ۵۶ه ت!من ولی یه جای دیگه نزدیک ۷۰۰
ممنون
الان L830 قیمتش حدود 870 تومنه.نقل قول:
820 رو پیدا نکردم :|
به نظرم بhا توجه به بودجتون و خواسته هاتون از دوربین ، یه دوربینی مثل 1100 و 3100 یا 5100 که خودم هم نیکون 5100 رو توصیه میکنم ، و خرید یه لنز خوب برا پرتره که مطمئنا خیلی خوب میتونید جوا بگیریدنقل قول:
اين دور بين ها از كلاس هاي مختلف تستند و با هم نبايد مقايسه شوند، با توجه به بودجه شما ميشه به g١٥ يا بعضي از slr likeها فكر كرد،دنبال slrنباش مناسب هدف شما نيست .اگر در مورد تعداد فريم بر ثانيه سخت گير نيستي به يه سوال جواب بدهنقل قول:
بيشتر عكاسيت داخل خونه و در شب خواهد بود يا بيشتر در روز و فضا باز؟
داخل خونه g16/g15
بيرون خونه p600يا sx50
آیا سایت پارس کنون معتبره؟ تواین سایت ۵۸۰ اما تو سایت دید افزار ۶۸۰ تومنه ولی تو هیچکدوم اشاره به بیمه یا گارانتی نشدهنقل قول:
ممنونم دوست عزیزنقل قول:
بیشتر عکاسیم در نور کم خواهد بود (داخل خونه)
به اندازه عکس فیلمبرداریش هم برام مهمه
نظرتون در مورد p7700 چیه ؟ یا گزینه بهتری ؟
دوستان بین این دو دوربین کدوم رو پیشنهاد میکنید؟ کیفیت کلی عکس و فیلم در کدوم بهتره؟ درسته میگن کیفیت ساخت دوربین های فوجی خیلی از کنون پایین تره ؟
در مورد کیفیت که هر دو مرخص هستند!نقل قول:
خیلی هم مرخص...
با این بودجه میتونید DSLR بگیرید که خیلی خیلی سرتر هستند!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یادگیری کار با دوربین های DSLR چقدر طول میکشه و آیا نیاز به دوره های آموزشی هست یا خودم میتونم تو نت آموزش هاش رو پیدا کنم؟نقل قول:
با یه دوربین DSLR تو مود اتو هم میشه عکس های خوب گرفت یا نه؟
در ضمن این عکس که قرار دادید تو ایزو 6400 هست که فکر نکنم زیاد به کار بیاد تو عکاسی یه شخص مبتدی (البته اصلا نمیدونم ایزو چیه و با تغییرش میشه چه فاکتوری به بهبود بخشید تو عکاسی :n02: اگر ممکنه اینم توضیح بدید.)
عکس زیر هم نمونه عکس SX50 هست که واقعا منو شیفته خودش کرده! چنین کیفیتی به نظر شما خوبه در سطح یه بریج یا نه ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم نمونه عکس sl1000 هست:
P7709يه دور بين تويه رده g15/16 محسوب ميشه بنظر من رقيبه كنوني مقبول تره ولي در كل اين قبيل دوربين ها براي پرتره بخوبي لايك نيستند كه البته به لنزشون مربوط ميشه ولي خب اندازه اين دو نوع دوربين منظورم slr like as sx50 و g15/16 و رنج لنزشون متفاوتة و علاوه بر مسيله نور بأيد به اين دو پارامتر هم توجه كردنقل قول:
تكرار شد ،،،،،ً،،لطفا حذف شود
من حدود 2~3 ماه از دوربین سوپر زوم SONY HX200V استفاده کردم!نقل قول:
به قدری پشیمون شده بودم که با کلی ضرر سر 3 ماه فروختمش...
برای پز دادن عالیه، چون هرکس میبینه که 30 برابر/50 برابر زوم میکنه، فکش میچسبه به زمین!ولی کیفیت!؟
کلا کیفیتش مرخصه...
دلیلش هم اندازه سنسور این دوربین هاست!
سنسور ارزونترین DSLR که Canon 1100D هست، حدود 12 برابر بزرگتر از این دوربین های کمپکت و بریج و ... هست!
تو عکس زیر دور سنسور این 2 دوربین خط کشیدم:
مود اتوماتیک یه دوربین DSLR بهتر از یه دوربین کمپکت و بریج جواب میده!
اگه بعدا یاد گرفتی که با مود مانوال کار کنی که خیلی خیلی بهتر نتیجه میگیری.
ISO رو خیلی ساده بخوام توضیح بدم یعنی حساسیت به نور!
وقتی شما ایزو رو از 100 به 400 افزایش میدید، یعنی حساسیت سنسور رو بالا بردید!
این باعث میشه در محیط های با نور ناکافی، عکس های روشن تری بگیرید. تو عکس زیر یک مثال رو در این مورد میبینید:
ولی این افزایش حساسیت مشکلاتی هم ایجاد میکنه، بزرگترینش اینه که همراه با روشن تر شدن تصویر، میزان نویز هم بالا میره.
همون عکسی که قبلا قرار دادن رو نگاه کن، میینی که با افزایش حساسیت به نور، نویز تو دوربین هایی که از سنسور کوچیکی استفاده میکنن، شدیدا افزایش پیدا میکنه و باعث میشه کیفیت عکس پایین بیاد.
ولی این افزایش نویز در دوربین های DSLR خیلی کنترل شده تر هست چون از سنسور خیلی بزرگتری استفاده میکنن.
*وقتی نویز در یک عکس بالا میره، تصویر شفافیتش رو از دست میده و دون دون میشه و مرز رنگ ها رفته رفته ار بین میره و ...
در مورد اون نمونه عکس ها هم:
لینک SL1000 مشکل داره ولی در مورد نمونه عکس SX50 :
این عکس با فاصله خیلی کم با ISO خیلی پایین (ISO 80) بهمراه نور فلاش گرفته شده!
با این حال بازم میشه نویز رو در تصویر تشخیص داد.
اینم یه تست که خودم انجام دادم:
تنظیمان 1100D و HX200Vمشابه هست!
ISO 3200
سرعت شاتر 1/25 ثانیه
دیافراگم 5.6
بدون فلاش
نور تقربا ضعیف
ولی S3 رو با ایزو 800 گرفتم (چون آخرین گزینه همین بود)
سرعت شاتر هم باز 1/25 ثانیه هست!
فکر کنم در این عکس، تاثیر اختلاف اندازه سنسور رو خیلی خوب متوجه بشید...
خودمون نمایندگی بیمه داریم!نقل قول:
ما از دوربین موبایل هم استفاده میکنیم:n02:
نیازی به حساسیت زیاد نیست...
نقل قول:
فک کنم اس ال آر بخرم بهتر باشه فقط اندازه و وزنش مسئله است...ولی فک کنم بیارزه..نه؟؟؟؟
حالا 650d یا 700d یا d5200 ?????
یه 5100 با یه لنز خوب مثل 18-105نقل قول:
البته به نظرم
سلام دوستان من میخوام این مدل دوربین دیجیتال رو بگیرمSony Cyber-shot DSC-WX200میخواستم بدونم چطوره کیفبتش کسی داشته ؟
و آیا با 300 چقدر فرق میکنه ؟ در کل کدوم رو پیشنهاد میدید
پیشاپیش ممنون از راهنماییتون :n16:
نقل قول:
سلام دویت عزیز
اول از همه شما باید ببینین که نیازهاتون چیه و ایتکه چقدر بودجه دارین؟!!
از طرفی هم خب 300 زوم اپتیکالش 2 برابر 200 هست و اینکه از صفحه با کیفیت تری نسبت به 200 برخورداره و لنزش واید تره و احتمالا کیفیت بهتری نسبت به 200 داره.
البته من با این رده از کامپکت ها کار نکردم. ولی به نظرم اگه کاپکت بخوای یا یه دوربین خونگی ، با یکم افزایش بودجه p520 نیکن هم بد نباشه!!!
نقل قول:
ممنون بابت راهنمایی