اين تست قبلي مننقل قول:
حجم خوري هم به قول شما من نديدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اين تست قبلي مننقل قول:
حجم خوري هم به قول شما من نديدم
از دوستان اصفهان . مرکز ردانی پور کسی شاتل داره ؟
اگر داره لطفا تجربیاتش را بگه
آقا ساعت دانلود رایگان شاتل مگه از 1 تا 8 صبح نبود؟!!پس چرا تو جشنواره جدید زده از 2 تا 7 ؟!!!!این چند وقت یهویی کلی از ترافیک من پرید جوری که توی این 5-6 سالی که مشترکشم بی سابقه بوده نکنه ساعت رایگان عوض شده من خبر ندارم؟قلبم گرفت:n22:
تکراریییییییییی حذف بشه لطفا
لطفاً یه بزرگواری راهنماییم کنه ممنون میشم :10:نقل قول:
سلام ، ساعات دانلود شبانه رایگان تغییر کرده ؟ برای من قبلا 1 تا 8 بود.
ساعت جشنواره بهاری ۲ تا ۷ صبح هست...نقل قول:
در مدت زمان برگزاری این جشنواره، پیشنهادهای جذابی در اختیار مشتریان خواهد بود. به این ترتیب که مشتریان میتوانند یک سال اینترنت پرسرعت تا ۱۶Mbps را با ۱۰ گیگابایت ترافیک به همراه نصب و راهاندازی، با قیمت استثنایی ۹,۹۰۰ تومان دریافت دارند. افزون بر این، مشتریانی که تمایل دارند سرویسهایی با ترافیک بالاتر و همچنین ترافیک نامحدود شبانه دریافت دارند میتوانند از پیشنهاد شگفت انگیز دیگری برخوردار شوند. به سخنی دیگر، مشتریان میتوانند یک سال اینترنت پرسرعت تا ۱۶Mbps را با ۲۰ گیگابایت ترافیک به همراه ترافیک نامحدود شبانه در ساعت ۲ تا ۷ بامداد و نصب و راهاندازی با قیمت باورنکردنی ۳۹,۹۰۰ تومان دریافت دارند.
متقاضیان اینترنت پرسرعت شاتل در تمامی شهرهای کشور به جز اسلامشهر، فیروزکوه، قرچک، ورامین، کلات نادر، خلیل آباد، زاوه، فریمان، خمین، مامونیه، زاویه، پرندک، غرق آباد، یاسوج، گچساران، بندرعباس، بندرلنگه، کردکوی، آزاد شهر، آققلا، سلماس، مهاباد، ابهر، خرمدره، خدابنده، خرم آباد و نهاوند میتوانند از پیشنهادهای ارایه شده در جشنواره بهاری شاتل بهرهمند شوند.
قیمت جشنواره رو ببینید میفهمید چرا ساعت رایگانش ۲ تا ۷ هست...نقل قول:
سرویس اکو ۱۲۸ یک ماهه با شبانه رایگان تقریبا ۲۱ هزار تومانه اونم چهار گیگ حجم ولی جشنواره بیست گیگ حجم با زمان یکسال رو دارن میدن ۴۰ هزار تومان ،باید هم ساعت شبانش کمتر باشه.
دوستان کسی این جشنواره رو خریده؟
تو مشخصاتش نوشته سرعت بین 128 تا 16 مگ.
احتمال خیلی زیاد برای این جشنواره سرعت در ساعات رایگان میزاره رو 128
شاتل شرکت پول پرستیه. مطمئن باشین سرعت شبانه این جشنواره بهاری به شدت محدوده. شاتل همیشه کسایی که سرویسهای گرون قیمت میخرن رو خیلی دیر محدود میکنه. من خودم اکو 128 داشتم. هر شب دانلود داشتم. بعد از چند شب سرعتم روی 10 کیلوبیت محدود شد. ولی قبلش اکو 8 مگ داشتم و تا آخر ماه محدود نشدم.