من آخرین بازی که گرفتم Splintercell Blacklist بود که روی گرافیک High عالی و روون اجرا می کنه
Printable View
من آخرین بازی که گرفتم Splintercell Blacklist بود که روی گرافیک High عالی و روون اجرا می کنه
چرا اغراق میکنید؟؟؟
همین الان بازی Wargame AirLand Battle با حالت متوسط بازی میکنم اما افت فریم قابل توجهی داره.تمامی آپدیت ها اعم از کارت گرافیکش و ... اعمالشون کردم
هیچ گاه این لبتاب نمیتونه Splintercell Blacklist رو بخوبی در جزئیات (های) و بدون افت فریم و بصورت روان اجرا کنه .اونم با گرافیک 740
روی حالت high performance?نقل قول:
درمورد گارانتی سازگار هم اینو بگم که من کارم 2 بار به سازگار کشید... بار اول لولای لپتاپ کهخ تر و تمیز درستش کرد باز دوم با اینکه گارانتی داشتم ولی تشخیص داد که چیپ سوخته و باید برد عوض بشه و زیر بار هم نرفت سازگار... میگفت مع دشتگاهت رو خریدی 1100 اون زمان . الان یک دستگاه بهت میدم 500 تومنشو نمیگیرم..(که البته تشخیصش اشتباه بود و تعمیر کار با 30 تومن درستش کرد!.... کلا تو ایران بهتون اطمینان میدن هیچ قطعهای از مادربرد و چیپ گرافیک اصلا بصورت نو پیدا نمیشه و گارانتی هم معمولا خرجهایی مثل هارد-رم- odd رو قبول میکنه. حتی دوستم lcd لپتاپش 4 تا پیکس سوخته داشت /// تا جایی که من شنیدم بقیه گارانتی ها هم در همین حد هستن.
خب درايور تاچ پدتو دوباره نصب كن شايد فهميدي مدلش چيه اصلا تو چكار مدل تاچ پدت داري از شما كه حتما سالمه.نقل قول:
برای من که تونسته :n06: البته روی High و نه روی Ultraنقل قول:
لابد من خوش شانسم که لوازم سالم و با کیفیت میخرم؟ من نمیدونم شما چه نوع جنسی رو میخرید که اینطوری از آب درمیان اما خودم تو کارشم و خبر دارم چه خبره و ممنون از یادآوری شما . یادتون باشه تو خرید دقت کنید تا کلاه سرتون نرهنقل قول:
اصلا بگو mid ! بازم افت فریم دارهنقل قول:
برای من که تونسته البته روی High و نه روی Ultra
کی گفته من همین لپتاپ رو دارم گرافیکشم 740m هست grid2 رو روی high اجرا کردم...bioshock رو رو ی ultra اجرا کردم تو splintercell روی low 52 فریم میده پس صد درصد روی medium و احتمالا high اجرا میشه که میتونید اینجا ببینید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
کارت گرافیک 85 ام هست...
نقل قول:
داداش کاری رو که می گفتی کردم ولی دریغ از یک درجه تاثیر.
اصلا انگار کول پد نذاشته بودم.سر در نمیارم از این کول پده
فکر کنم کول د اصلا واسه z500 کار نمیده!بدرد نمی خوره
دوستانی که می خوان واسه این لپ تاپ کول پد بگیرن نگیرن تاثیری نداره
دوست عزیز امین همه نکات گفت . فقط یه چیزی : مگه لپ تاپ گوشیه که اصل و غیر اصل داشته باشه ؟ فوق فوقش یه کشور دیگه می زنه با کانفیک های مختلفنقل قول:
ولی این وسط یه اشتباهی پیش میاد !!! نتایجی که توی Notebookcheck هست ، برای High و Ultra با رزولوشن 1920x1080 تست می شن !!!! لذا وقتی روی رزولوشن 1366x768 اجرا می شه مطمئنا فریم ریتش بالا می ره . مثلا سر همین بازی که بحث هست ، شما نگاه کنین برای High زده 15 فریم در ثانیه . که اگر با رزولوشن لپ تاپ اجرا بشه من حدسی می گم بیاد رو 25 . 25 فریم بر ثانیه خوبه تقریبا روونه ولی روون نیست . باید حداقل 30 باشه .
به هر حال باید خودتون تست کنین با نرم افزار هر بازی چقدر FPS می ده که بحثش طولانیه . فقط انتظار زیادی ازش نداشته باشین
دوستِ من بحثِ اقرار نیست بازی Splinter cell Black list گرافیک قابل توجهی نداره.نقل قول:
من بازی نکردمش اما ۵تا نقد ازش خوندم و این موضوع تایید شده.