والا مشکلِ من همینه از طرحِ دینامیت های وب خیلی خوشم اومده اما تو مخابرات ما (باهنر) سرویس ارائه نمیده.نقل قول:
Printable View
والا مشکلِ من همینه از طرحِ دینامیت های وب خیلی خوشم اومده اما تو مخابرات ما (باهنر) سرویس ارائه نمیده.نقل قول:
اگر هم های وب در مرکز شما سرویس ارایه میداد طرح دینامیت مدتی هست که بردوشته شده!نقل قول:
مهدی جان من میرم تو پنل کاربری هنوز دینامیت هستش که؟! اگرم نباشه خوب میگیم خط و رو 8 ببندننقل قول:
راستی جواب این سوالمو ندادی پورت رایگان چیه؟! و اینکه در حالت عادی ثبت نام کدو م وانتخاب کنم؟
چند نفر از بچه ها بهم گفتن دیگه نیست.منم رو این حساب گفتم.نقل قول:
امیر جان پورت رایگان برای حوزه اتصال هست/یعنی برای این هست که بتونی از یوزرت در مراکز دیگر هم استفاده کنی.
اگر شما به چنین امکانی نیاز نداری بزار همون پورت رایگان باشه.
داداش مهدی بالاخره طرحِ دینامیت هستش یا نه؟
اره.نقل قول:
فقط قبل از اینکه سرویس بگیرید باید از پشتیبانی سوال کنید مرکز شما دینامیت ارایه میشه یا نه!
نه متاسفانه دیروز باهاشون تماس گرفتم گفتن شماره شما ثبت شما اما سرویس دینامیت نمیتونیم بدیم(دارن اما یوزر هاشون پر شده لابد!)نقل قول:
هیچی دیگه گفتش هروقت خالی شد تماس میگیریم باهاتون منم دیگه گفتم بیخیال و همین وایمکس رو تمدید کردم تا ماهِ بعد.
با سلام به همه
دوستان ما اگه بخوایم دانلود شبانه عالی داشته باشیم در حال حاضر و همین الان باید از چه isp سرویس بگیریم؟؟؟؟؟؟؟
کدوم isp الان از همه بهتره برای دانلود رایگان؟؟؟؟؟؟
متاسفانه هیچکدوم...نقل قول:
الان سیاست بر این هست که یه مدت شرکتا برای جذب مشتری شبانه رو محدود نمیکنن تا یوزر هاشون زیاد شه بعدشم دیگه خودت میدونی...
با اینکه همه از اسیاتک بد میگند البته من خودم دارم از اسیاتک میرم قبلا اسیاتک با سرعت 1مگ حجمی (سمت نامحدود اسیاتک نرو)2 گیگ هرشب میگرفتم...........فکر کنم 2 مگ حدود 2.5 گیگ و 4 مگ حدود 3 الی 4 گیگ بشه بگیری.....نقل قول: