نقل قول:
من فلش کردم گوشیم برک شد
مثل این که رو آرک جواب نمیده
نقل قول:
ای بابا چی شد پس ؟
یکی میگه جواب داد یکی میگه نه !!
دوستان آرک دار کسی هست که به ICS آپدیت کرده باشه و مشکلی نداشته باشه ؟
من خودم آرک دارم. الان 2-3 روزه دارم ازش استفاده میکنم قبل از اونم کلی کاستوم رام که واسه آرک اس بوده رو بدون هیچ پچی فلش زدم و خیلی هم خوب اجرا شده بود.
از آخرین ورژن فلش تولز استفاده کردی؟ چون با وژن قبلی ها که فلش زده بودن گوشی بالا نمیومد.
نقل قول:
رام ارک اس روی ارک جواب نمیده...مگه این که یه دونه پچ هم هست اون رو هم فلش کنید...البته من تستش نکردم ولی دیدم توی xda
نقل قول:
مدل ایکسپریا آرک Lt 15i هستش مدل arc s lt18iباید اپدیت مخصوص خود گوشی بگیری من خودمم آرک دارم این سونی اریکسون با این خوش قولیهاش یک ملت سر کار گذاشته فک کنم مونده اپدیت xperia 10mini بده بیرون بعد برسه به گوشی ما
من خلی راحت بدون هیپ پچی اجرا کردم.
مدل گوشی هم الان خورده LT18i که قبلا هم که کاستوم رام آرک اس فلش زده بود اینجوری شده بود.
نقل قول:
این نسخه واسه دولوپر ها هست و ارائه دادن تا مشکلاتش مشخص شه و بر طرف شه تا نسخه نهایی رو ارائه بدن
از جمله مشکلاتی که تا الان مشخص شده :
کیفیت پایین صدای فیلم برداری ( مثله اینکه دانگرید داشته به مونو ! به جای صدای استریو )
دیسکانکت نشدن وی ـی ان
و ... ( دیگه من ادامشو نخوندم )
شرکت سونی هم زمان ارائه آپدیت واسه اروپا ماه دیگه ( می ) یا نهایتن اول ماه بعدش ( 2 ماه دیگه - June ) مشخص کرده .
نسخه بتا که واسه دولاپرها بود که خیلی قبل تر اومده بود سرعت خیلی خیلی پایینی نسبت به این داشت (اونو امتحان کرده بودم.)
ولی تا جایی که من میدونم این نسخه رسمی هست و هیچ مشکلی هم نداره.