من سربازم..خواستم یه تجربه در اختیارتون قرار بدم برای کسایی که میخوان خدمت برن...و حتی کسایی که خدمت نمیرن چون یه نکته پند آموز داره آخرش...:n02:
وقتی تصمیم گرفتید برید خدمت...حتما حتما حتما از 0 تا 100 کار رو اگه میتونید از طریق آشــنا یا پــ..ارتـــی اقدام بکنید..تا مثل من بدبخت نشید..
من قبل از خدمت خیلی راحت میتونستم از طریق آشنا ، پذیرش سپاه بشم و خیلی راحت خدمت کنم ولی خر شدم و گفتم بذار ببینیم قسمت چی میشه و شاید شانسی جای خوبی افتادم..این تفکر منو بدبخت کرد...
و این کار رو نکردم دفترچه پست کردم و افتادم بدترین ارکان : نیروی انتظامی...:n28: و بدترین جای برای آموزشی : کرمان....:n30:
بعد از دو ماه آموزشی که اومدم تهران.... موقع تقسیم تو یگان بازم خیلی راحت از طریق یه آشنا میتونستم اقدام کنم تا یه جای خیلی خوب خدمت کنم ولی بازم اون تفکر احمقانه که بذار ببینیم قسمت چی میشه و شاید شانسی جای خوبی افتادم منو بدبخت کرد و متاسفانه بدترین جا تو یگان انتظامی افتادم : تو بیابون های کهریزک تهران...:n28: و هنوز دارم چوب ندونم کاری هام رو میخورم...
خلاصه تمام حرفم اینه ::
هیچ وقت به شانس و شاید و قسمت و.......تکیه نکنید و همیشه تا میتونید کارتون رو ریشه ای و دقیق و روی اصول و حساب و کتاب پیش ببرید...