من موندم این خوشتیپ چرا اینطوری وارد کرده سرعت هارو
اول دو گیگ گذاشته بعد یک گیگ بعد سه گیگ!!!
در عجبم!!
بعد معلوم نیست چرا 256 تو حجمی ها نیست کلا:sq_4:
Printable View
من موندم این خوشتیپ چرا اینطوری وارد کرده سرعت هارو
اول دو گیگ گذاشته بعد یک گیگ بعد سه گیگ!!!
در عجبم!!
بعد معلوم نیست چرا 256 تو حجمی ها نیست کلا:sq_4:
منم این سوال حیاتی را دارم که آیا مشخص شد 512 یک به ده چه سرعت دانلودی میده؟نقل قول:
سرعت شب و روز هیچ فرقی نداره ثابت 250 رو دارینقل قول:
دیشبم 10 مین پای دانلود بودم ولی از 250 پایینتر نیومد :sq_25: یا مال منو اشتباه شارژ کردن ( که شک دارم ) یا شما شانس نداری:sq_3:
الان J A C K S O N میاد کلی فوشمون میده !:sq_4: همه رو آوردم مخابرات:sq_24:
آرهنقل قول:
همه شارژ ها اینترنتی و غیر اینترنتی کار میکنن
ولی پیشنهاد میکنم یک به ده شارژ نکنی...
راجب ترتیب تعرفه ها من بی تقصیرم
برنامه نویس crm قابلیتی واسه جابجاییشون ایجاد نکرده بود. تا یکی دو هفته دیگه مرتب میشن
کدوم سرویس پینگ بهتری میده؟نقل قول:
پشتیبان عزیز لطفا به من بگید سرعت دانلود 512 یک به ده و 256 یک به ده چنده؟نقل قول:
در ضمن اگر یک به ده ها مشکل دارند خوب برش دارید تا دیگه تکلیفمون روشن بشه
اونا هیچ تضمینی نیست بهشوننقل قول:
یهو دیدی 10 نفرو زدن رو یک اشتراک و همه خوره اینترنت بودن کلا سرعتت اومد زیر 20 دیگه حق اعتراض هم نداری
یکم مشکوکه که میگید یک به ده شارژ نکنیم چون اگر وقتی من سرویس 512 اش را انتخاب کنم و با این حساب که در پنل کاربری ام هم ذکر بشه که این 512 است پس باید همون سرعت دانلود 60 را بده ... پس یا شما هنوز نتونستید این سرویسها را با 1 به 5 ها جدا کنید یا مشکل دیگه داریدنقل قول:
نه دوست من مگر تا الان هممون 1 به 8 بودیم مشکلی داشتیم همون سرعتی میزد که انتظار داشتیم ... وقتی توی پنل کاربری ذکر بشه که این سرویس 512 است خیلی بعیده که سرعت از 40 پایین تر بیادنقل قول:
امروز 2 مگ یک ماه شارژ کردم مخابرات
ریت دانلود خوبی میده حول و حوش 200 ه
جناب sc@ry اینکه شبانه هم هم ریت دانلود بالاس دایءم یا از سیاست های شرکته و بعد از یه مدت میاد پایین ؟
هر گیگ اضافه بخوام شارژ کنم قیمتش چقدره؟