سلام
یه سوال دارم برای اینکه فیلمی رو بهترین حالت تو گوشیم نگاه کنم باید مشخصاتش چی باشه , این رزولیشن اچ دی 960*850 هست؟
Printable View
سلام
یه سوال دارم برای اینکه فیلمی رو بهترین حالت تو گوشیم نگاه کنم باید مشخصاتش چی باشه , این رزولیشن اچ دی 960*850 هست؟
سلام.بچه ها من برنامه ی viber رو تو گوشیم نصب کردم اما کامل نشد ، چون یه کدی میخواد که اونو من ندارم.وقتی هم که نام کشور و شماره موبایلمو میدم میگه کد الان ارسال میشه به گوشیتون.اما هیچ وقت نمیشه.خودمم میرم تو سایتش نمیده بهم کدشو.چیکار کنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:1 3:
طبق تستهایی که خودم گرفتم بخاطر محدودیت پیکسلی گوشی و تعداد رنگهانقل قول:
بهتره که فیلمهاتون رو با این مشخصات کانورت کنید
فرمت mp4
رزولوشن 480*854
بیت ریت تصویر 2500kb
این گوشی توانایی اجرای ویدئوهای با رزولوشن hd با بیت ریت 10000 رو هم داره ولی عملا فقط فضای رم گوشی رو پر میکنید چون هیچ تغییر محسوس تو کیفیت نمیبینید
کلا با رزولوشن fullhd مشکل داره
---------- Post added at 12:03 PM ---------- Previous post was at 12:00 PM ----------
شما با خود برنامه گوشی یعنی backup & restore از اس و پس ها و کنتاکتها و برنامه های مارکت بک آپ بگیر بقیه فایلها سر جاشون میمونننقل قول:
البته باز هم مجبور میشید برنامه های مارکت رو دانلود کنید
البته اگر منظورتون 2.3 رسمی باشه چون برای بازگردوندن این بک آپ برای رامهای غیر رسمی کمی دچار مشکل میشوید !
شما کانورتر زیر را نصب کنیننقل قول:
Wondershare Video Converter Ultimate
به بهترین شکل ممکن میتونید فیلمها را تبدیل کنید
پروفایل x10 وجود داره
شما اون لینک که میره اینترنت را بزنیدنقل قول:
اونجا شماره خودتونو وارد کنید
بعد تموم که شد بهتون زنگ میزنند
برا من زنگ زدند شمارش هم این بود
+0000
بعد به انگلیسی صحبت میکنه
آخرش یه کد 4 رقمی میگه
اینو یاد داشت میکنی و وارد برنامه میکنی
اون که خیلی سنگین هست.خیلی ریپ میزد:دینقل قول:
تو امکانات بعید میدونم به sbp mobile shell برسند
البته لانچر آیفون هم هست هنوز تستش نکرده ام
رامش بالا میطلبه.512 فکر کنم مناسبش باشه.
عجیبه سیمبیان با رم پائین براحتی اجراش میکنهنقل قول:
آندروئید با رم بالای 300 کم میاره
میگم این viber هر دو طرف باید روی گوشییشون نصب باشه دیگه نه؟
آقابون حرفه ای:
آیا میشه کاری کرد این چراغی که دو طرف دکمه Home این گوشیهای X10 و X10i روشن میشه رو از کار انداخت؟ رو اعصابه... نورش میزنه تو چشمم... البته ترجیها نرم افزاری باشه راه حلتون اگه نشد به خشونت متوسل شید:31:
ممنوم
یه خبر توپ بهتون بدم.
مژده مژده! آپدیت 2.3 برای X10 دوست داشتنی از راه رسید! برید حالشو ببرید!
کد:http://www.sonyericsson.com/update/?cc=in&lc=en&pid=xperiax10
آقا این Pc Companion من میگه آپدیت کن بعد آپدیتو که میزنم Failed میشه از سایت خود سونی هم که نمیشه دانلود کرد آخرین نسخشو دارید لینکشو؟
Edit : آقا این لینک برای کسانی که نسخه آخرو میخوان از سایت سونی اریکسون نمیشه دانلود کرد
کد:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=16004496