کشیدن سیگار در محوطهی دانشگاه حکم شرعیش چیه ؟ :دی
Printable View
کشیدن سیگار در محوطهی دانشگاه حکم شرعیش چیه ؟ :دی
سلام دوست عزيز قبوليتون رو بهتون تبريك ميگمنقل قول:
روانشناسي تفاوت هاي زيادي با پزشكي داره خصوصا روانشناسي عمومي كه مسايل گسترده ي زيادي مثل هوش،حافظه،انگيزش و هيجان،رشدو شخصيت رو در برميگيره
ولي به طور كلي در زمينه ي درمان بيماري هاي رواني چند سطح وجود داره بايد بدونيد درمان مشكلات رواني تا حد امكان بدون دارو انجام ميشه
مشاوره ي ساده كه برخي از دوستان اشاره كردن ممولا توسط كارشناسان رشته ي راهنمايي و مشاوره انجام ميگيره و در مواردي كه مشكل آنچناني وجود نداره
درمان اغلب مشكلات رواني توسط روانشناس باليني(يا هر گرايش روانشناسي با مدرك فوق و بالاتر)صورت ميگيره و ر مواردي كه نياز به دارو باشه ارجاع به روانپزشك داده ميشه
فوق ليسانس روانشناسي معادل پزشكي نيست ولي با مدرك فوق شما ميتونيد كارهاي درماني و كلينيكي انجام بديد يا ودتون اقدام به تاسيس كلينيك بكنيد
در سطح ليسانس كارورزي به اون معنا نداره ولي گرايش باليني در ارشد و دكترا بله كارورزي در بيمارستان رواني داره(اصطلاح تيمارستان منسوخ شده)
گرايش روانشناسي باليني دارو شناسي داروهاي روانگردان(همون اعصاب خودمون) داره ولي بيشتر بعد از فوق به بعد البته گرايش هاي ديگه هم آشن ايي با دارو پيدا مي كنن ولي الان در انجمن روانشناسي آمريكا بحثهايي هست كه اجازه ي تجويز دارو رو به PHd روانشناسي باليني بدن كه ممكنه در آينده ي نزديك شاهد چنين اتفاقي باشيم الان هم در دانشگاههاي مربوط به وزارت بهداشت چنين تمايلاتي هست
شش بار اعدام به همراه جریمه ی نقدی :31:نقل قول:
شوخی کردم ولی خوب معلومه که نمیزارن.
پس اومدی دانشگاه ما...!! تبریک..!! ولی از همین ترم اول پوستت کنده است...!!چون اساتید اکثرا مال علم و صنعت و خواجه نصیر هستند...نقل قول:
واقعا سخت میگیرن...
دیگه تقسیم بندی نکرده
:11:
من مهندسی فناوری اطلاعات واحد ماهشهر امسال قبول شدم...خیلی دوست داشتم این رشته رو قبول شم:دی
به نظر شما من برم آی تی تمام وقت یا اینکه مهندسی برق الکترونیک(پاره وقت) ؟!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خودم به شدت به آی تی علاقه دارم.
اما میگن بازار کار برای برق بیشتره...
نمیدونم چی رو برم.؟!
دوست عزیز ممنون میشم لطف کنی خوراسگان رو هم بذاری.نقل قول:
دوست عزیز تبریک میگمنقل قول:
خودم به شدت به آی تی علاقه دارم.
اما میگن بازار کار برای برق بیشتره...
نمیدونم چی رو برم.؟!
در حال حاضر تو ایران آی تی فرق چندانی با نرم افزار نداره. جز چند واحد بقیش یکیه
در مورد بازار برق هم الان نمیشه در مورد 4 سال آینده نظر داد. مخصوصا حالا که دیگه کارشناسی ارزشی نداره
یکی جواب بده لطفا
با سلام یه سوال دارم من علمی کاربردی مکانیک تعمیرات نیرو گاها قبول شدم ایا ارزش رفتن داره یا نه؟
و اینکه میشه کاردانی به کارشناسی در رشته طراحی جامدات ادامه بدم ؟ {ممنون}
تمامي رشته هاي مهندسي تو همون تاريخي كه شما گفتي بايد ثبت نام كنن.نقل قول:
در ضمن يه سري هم به سليت دانشگاه بزن امسال ثبت نام اينترنتي راه انداختن.