سلام
اقا محمد دقيق امار اين انبار رو بگير شايد واقعا چيز خوبي بشه توش پيدا كرد اگه واقعا كوروت توش باشه من حاظرم 8ميليون تومن هم براي بي سندش پول بدم!!!!!!
Printable View
سلام
اقا محمد دقيق امار اين انبار رو بگير شايد واقعا چيز خوبي بشه توش پيدا كرد اگه واقعا كوروت توش باشه من حاظرم 8ميليون تومن هم براي بي سندش پول بدم!!!!!!
سلام آقایون
پنج شنبه رفتم سراغ اون موستانگ ومتاسفانه دیدم سر جاش نیست با پرس و جو فهمیدم که صاحب اصلی ماشین یه پیر مرده بوده که تنها زندگی می کرده و مرده چند ماه پیش و وکیلش همه چیزش رو به مفت فروخته وهمسایه ها می گفتن که ماشین و یه اوراق چی اومده خریده و برده وهمشون هم با حسرت صحبت می کردن چون مثل اینکه ماشین فقط رنگ و رز رفته بوده و حتی هر چند هفته یک بار روشنش هم می کرده ولی چون لاستیکاش ترکیده بوده را نمی رفته وخلاصه آقا از دستمون پرید می گن یارو فقط 1 تومن اون طلا رو خریده از وکیل بچه های پیرمرده وبخ خشکی ای شانس
سلام
چشم عمو رضا
اول ببینیم صحت داشته این حرفا
راست بوده
جریانه واقعی چی بوده
حکایت جریانی که جناب کامارو فرمودن نباشه
بعدم ببینیم چه ماشینایی هست
روو چشمم ، اطاعت می شه
خب زياد فكرش رو نكن..حتما قسمت نبوده..اما يه چيزي رو بايد بدونين و اينكه ماشين امريكايي بخصوص ماسل چيزي نيست كه هميشه و هر روز بتونيد پيدا كنيد..اونهم اينجور اكازيونها ..گويا شما هميشه ميديدينش اما زياد دقت نميكردي يا توجه نشون نميدادي..خب يكي ديگه زرنگتر پيدا ميشه و ميخره!! داستان هميشه همينه ديگه..!!!نقل قول:
سلام آقایون
پنج شنبه رفتم سراغ اون موستانگ ومتاسفانه دیدم سر جاش نیست با پرس و جو فهمیدم که صاحب اصلی ماشین یه پیر مرده بوده که تنها زندگی می کرده و مرده چند ماه پیش و وکیلش همه چیزش رو به مفت فروخته وهمسایه ها می گفتن که ماشین و یه اوراق چی اومده خریده و برده وهمشون هم با حسرت صحبت می کردن چون مثل اینکه ماشین فقط رنگ و رز رفته بوده و حتی هر چند هفته یک بار روشنش هم می کرده ولی چون لاستیکاش ترکیده بوده را نمی رفته وخلاصه آقا از دستمون پرید می گن یارو فقط 1 تومن اون طلا رو خریده از وکیل بچه های پیرمرده وبخ خشکی ای شانس
پس دقت كنين و اگر چيزي ديدي بيخيال از كنارش رد نشو و ببين قضيه اون چيه؟ حتي اگر نتونستي بخري اينجا آمار بدي شايد براي يكي از دوستان جور شد..
از اين مدل رامبلر تا حالا كسي ديده؟ من حتي اسمش رو هم نشنيده بودم..جلوي اون يه مقداري شبيه بيوكهاي دهه 60 ميلادي ساخته شده. رامبلر ماتادور 1971 ( مجله دانشمند 1350)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستي يه نگاهي به مشخصات اون بندازين..مصرف بنزين 26 ليتر در 100 كيلومتر!! اونهايي كه ميگن ماشين آمريكايي پر مصرفه بايد اين رو ببينن نه كامارو و پونتياك خودمون!!!
خب درسته 26 لیتر مصرفشه
ولی قدرتی هم که که داره تعجبیه!340 اسب
سلام
صاحب نوا که داشتم الان زنگ زد گفت 1.5 حاضرم بدم!
بیچاره خودش 1.5 خرید پلاکش هم کرد
اگه خودم پول+جای پارک داشتم میخریدمش
برای من یه دنیا خاطرست
اين آگهي را امروز ديدم و قيمت هم نزده اما مشخصه قيمتش خيلي زياده..من كه علاقه اي به اين مدل ندارم چون هيچي دم قايقي نميشه! ولي اگر كسي خواست و تماس گرفت يه خبري هم اينجا بنويسه ببينيم داستانش چيه؟
, بیوک ریویرا مدل78 , سند دست اول به بالاترین , پیشنهاد،ساعت بازدید2شنبه12تا17
09378322950 - 09372887937
مدل 78 اين شكليه..زشت نيست اما زياد چنگي به دل نميزنه...
سلام
ميگم ا بچه ها چقدر جلوش شبيه به كاديلاك سويل و عقبش شبيه كاپريس ال اس هست!!!!!
از اين مدل شورلت من تنها يكي ديدم..بيشتر شبيه يه خودروي اروپايي كه براي بازار داخل آمريكا مونتاژ شده هست..چيزي مثل اپل يا فورد اروپا..فكر ميكنم چند سال قبل يكي شكل اين ديدم كه دودر و استيشن بود..يه نفر بعدا آمد و گفت كه يه كامارو استيشن ديده!! وقتي مشخصات قيافه ماشين رو پرسيدم فهميدم طرف اينو ديده و خيال كرده كامارو استيشن بوده!!
شورلت وگا مدل1971 (مجله دانشمند 1350
اين هم يه عكس خوب از توي نت: