بعد از انتخاب واحد دیگه چیکار باید بکنیم مثلا نباید تاییده ای واسه انتخاب واحدمون بگیریم ؟یعنی چجوری بفهمیم که انتخاب واحدمون پذیرفته شده؟؟؟
Printable View
بعد از انتخاب واحد دیگه چیکار باید بکنیم مثلا نباید تاییده ای واسه انتخاب واحدمون بگیریم ؟یعنی چجوری بفهمیم که انتخاب واحدمون پذیرفته شده؟؟؟
خوب امروز کلاسهای جدید برای انتخاب واحد گذاشته بودن مثل فیزیک 1 و ریاضی 1 که من برداشتم. فقط یه چیزی چرا حداکثر انتخاب واحد برای من زده 20 واحد؟ نباید 16 واحد باشه؟ به خاطر استفاده از معافیت تحصیلیه؟
نقل قول:
واحد ری کارشناسی ثبت نام کریدن؟
نقل قول:
بارها تو همین تاپیک گفته شده
از 15 مهر
نقل قول:
احتمالا سیستم گلستان قاطی کرده ، درست میشه
واسه من هم 20 واحد زده . شما چه رشته ای قبول شدید . من مهندسی کامیپوتر نرم افزار . فیزیک 1 چرا نیست تو لیست گروهها ؟ همون جدول پایینهنقل قول:
من مهندسی سخت افزار. دلیلش رو نمیدونم. یا برای ترم اول مهندسی نرم افزار فیزیک ارائه نمیشه که احتمالش خیلی کمه یا اینکه باید صبر کنی تا بیاد توی جدول پایینیه.نقل قول:
پيام نوره ديگه :دي چندان تفاوتي نداره فقط بچه ها ميتونن چند واحد عمومي بيشتر بردارن.نقل قول:
راستی بیشتر دانشگاه ها ترم اول رو خودشون انتخاب واحد میکنن چرا این دانشگاه اینطوره؟!
از انتخاب واحدت پرينت بگير .اين پست رو بخون: 3968نقل قول:
نه ربطي به معافيت تحصيلي نداره.دانشگاه اينطور خواسته :دينقل قول:
به خاطر استفاده از معافیت تحصیلیه؟
اين ترم ارائه نشده.نقل قول:
فیزیک 1 چرا نیست تو لیست گروهها ؟
واسه منم این ترم همینو مینوشت خود به خود درست شد!نقل قول:
بچه ها چرا واسه من مینویسه ثبت نام شما بطور صحیح پایان نیافته ؟
دروس خود خوان به نظر من برای دروس عمومی و حفظی خوبه که الکی نره سرکلاس که فایده ای ندارهنقل قول:
ولی توی دروس تخصصی و ریاضی فرم و محاسبه ای کلاس باشه بهتره
---------
قانون پیام نور کجاست که میگه کسی که مشروط شده برای کارشناسی ارشد باید 12 واحد برداره یا نه ؟ چون تو سیستم زده واحد قابل اخد14 واحد یعنی 14 واحد بردارم 2واحد باطل میکنند؟
دوستانی که با شماره دواوطلبی ثبت نام غیرحضوری میکنند وقتی همه رو فرستادید روی از پایین سومی که زده چاپ اطلات و پذیرش و همه رو پرینت حتما بگیرند و ان بالا شماره دانشجویی نوشته بعد از سیستم خارج بشوند بعد با شماره دانشجویی و شماره شناسنامه راحت وارد بشوند من اینجا چون برای مردم ثبت نام میکنم بدون مشکل ثبت نام میشه دیگه نیاز به گذشت زمان 24تا72 ساعت نیست این برای روزهای قبل بود دیگه اینطوری نیست
مشروطي توي پيام نور 2 نوعه اولي مشروط معدل يعني مدل ترم كمتر از 12 شده باشه و دومي مشروط درس يعني از واحدايي كه گرفتي تعداد بيشترش رو افتاده باشي.نقل قول:
قانون پیام نور کجاست که میگه کسی که مشروط شده برای کارشناسی ارشد باید 12 واحد برداره یا نه ؟ چون تو سیستم زده واحد قابل اخد14 واحد یعنی 14 واحد بردارم 2واحد باطل میکنند؟
درصورت مشرطي هم ترم بعد فقط 12 واحد ميتوني برداري.
اگه شما واحد قابل اخذ رو براتون زده 14 يعني مشروط نشدي :دي