یه بازی god of war هست ماله کنسوله بعد برا pc تبدیلش کردن (نمیدونم بهش چی میگن) 3 تا dvd هستش میخوام بدونم ارزش داره بگیرم؟ کسی بازی کرده؟ چطوره؟
اصلا این تیپ بازی ها که تبدیل میکنن خوب از اب در میاد؟
Printable View
یه بازی god of war هست ماله کنسوله بعد برا pc تبدیلش کردن (نمیدونم بهش چی میگن) 3 تا dvd هستش میخوام بدونم ارزش داره بگیرم؟ کسی بازی کرده؟ چطوره؟
معمولا یه بازی god of war هست که باید نصب کنی و بعدشم یه نرم افزار pcsx2 که اموزشش رو میذاره چطوری باید اجراش کنی.........نقل قول:
توصیه نمیشه
منظورم در اون سبک نیستنقل قول:
کانتر بازی کردید تا حالا ؟
حالا کلاسیک کانتر :دی
راستی diablo3 کی میاد
سلام
دنبال یه بازی MultiPlayer می گردم که توی LAN بازی کنم. کانتر Source رو خیلی باهاش حال می کنم اما یه بازی تو همون مایه ها می خوام فقط اینکه مرحله ای باشه!
در کل بازی اکشنی مثل کانتر (خیلی گرافیک بالا نباشه، جنگی باشه) می خوام که مرحله ای باشه و چند نفر با هم توی شبکه بتونن هم تیمی بشن و مراحل رو رد کنن.
خیلی ممنون
سلام
من COD MW2 , BC2 , Flash-point رو بازی کردم. یه چیزی تو این مایه ها با همین گرافیک و محبوبیت جهانی چیزی سراغ دارین؟
Medal of honnorنقل قول:
من COD MW2 , BC2 , Flash-point رو بازی کردم. یه چیزی تو این مایه ها با همین گرافیک و محبوبیت جهانی چیزی سراغ دارین؟
اگه درست نوشته باشم:20:
کدومش رو میگین؟ همون که چند سال پیش اومده بود؟ اون رو که همون موقع تمومش کردم:44:نقل قول:
نسخه جدیدش حدود 10 روز پیش برای تمام پلتفرم ها عرضه شد و بازی نسبتا خوبی از آب در اومدهنقل قول:
مثل BC2 , COD MW2 اسلحه های روز دنیا رو داره؟ یا مثل همون نسخه چند سال پیشه؟نقل قول:
حجم و لینک و پست و تاپیک و سایت و . . . یادتون نره:31:
سال 2010 انتشار یافته:31:نقل قول:
کدومش رو میگین؟ همون که چند سال پیش اومده بود؟ اون رو که همون موقع تمومش کردم
بله تمام اسحه ها رو داره............جنگ مدرن هست:46:نقل قول:
مثل BC2 , COD MW2 اسلحه های روز دنیا رو داره؟ یا مثل همون نسخه چند سال پیشه؟
حجم و لینک و پست و تاپیک و سایت و . . . یادتون نره