---------------------------------
Printable View
---------------------------------
نقل قول:
سلام رفيق!:11: آره سوال پرسيده بودم! ولي اگه اين كل كل هاي بي خود سوني اريكسون و نوكيا تموم بشه:2:(شكر خدا انگار تموم شد)اينقدر پست الكي زده نمي شه كه سوالاي بقيه توش گم بشه!:5:
سوالم اين بود:
<p></p>نقل قول:
اگه كسي مي دونه مشكل چيه ! بگه خيلي ممنون ميشم رفقا!!
<p></p>نقل قول:
انگار حق با من بود نه ؟! خودم هواتو دارم! :10:سوالت اين بود ديگه!
<p></p>نقل قول:
S_N يعني چي؟! تا حالا از كسي نشنيدم همچين مشكلي داشته باشه!! ولي اگه اينطوره كه تو مي گي پس احتمالا وقتي با Recorder هم صدا ضبط مي كني بايد اينطوري بشه! كه در اينصورت اون قسمتي كه صدا رو ضبط مي كنه(ته گوشي) دچار مشكل شده ! به نظر من بهتره ببري نمايندگيش!
بازم ممنون كه حداقل تو توجه كردي موفق باشي!:40:
شاید اب رفته باشه توی اون قسمتی که صدا رو ضبط میکنه!غیر از این اگه باشه مطمئن باش مشکل نرم افزاریه!
این ارور certificate error مربوط میشه به ساین کردن نرم افزار!ولی شما میگید که فقط وقتی که توی فون مموری سیو میکنید این ارور میاد!شما مشکلاتتون فقط با فرمت کردن مموری و خود گوشی حل میشه!کلا گوشی سیمبین مثل ویندوز رو کامپیوتره!بعد از هر چند ماهی(بستگی به مقدار فایلهایی داره میریزی روی گوشی)نیاز به یک فرمت اساسی یا در اصطلاح یه خونه تکونی پیدا میکنه!ارورهای گوشی شما همگی با دو فرمت گوشی و مموری کارت براحتی حل میشه!در مورد ارور مموری فول هم حتما کار خرابیه یک نرم افزاره!من وقتی 400 کیلوبایت از مموری کارتم خالی باشه این ارور میاد!الان هم فقط 30 مگابایت خالی دارم واین ارور نمیاد!پس فقط فرمت والسلام!
پس ساسان جان به نظر شما با تعویض قاب میشه شیشه روش رو عوض کرد که قاعدتا باید بشهنقل قول:
دستت درد نکنه داش امین :دی اون برجسب رو که خودم نکدنم کنده شد البته رفتم دنبالش گفتن فعلا برای 5700 نیموده یه N70 رو گرفتم کوچیک بود 2500 رفت تو پاچمنقل قول:
پس شما هم میگی که با تعویض قاب شیشه اش هم عوض میشه دیگه !
خوب ببیبنم وقتی باز کردی شیشه به خود قاب وصل بود که با تعویض قاب عوض شهنقل قول:
rainysky درسته همونطوري كه خودتم ميدوني اين error مربوط مي شه به ساين كردن برنامه! ولي برنامه هاي سيمبين نه جاوا!! تعجب منم همينه!!در هر صورت از راهنماييت ممنونم!:11:نقل قول:
فقط شايد مموري ويروسي شده باشه! الان سوالم اينه كه اگه فرمت كنم به فرض كه ويروس داشته باشه از بين ميره ويروسه يا نه حتما بايد آنتي ويروس نصب كنم؟!:19:
سلام دوستان.
در مورد اون ترفندی که گفته شد برچسی های روی هندزفری رو بکنید تا صدا بیشتر بشه به یه نکته رسیدم...
وقتی که اون لاستیک سر هندزفری رو برمیدارین یه روکش تقریبا میشه گفت پارچه ای روی سوراخ هدفون هست...
این خودش 2 لایه هست...یعنی اگر 2 لایه رو بکنی صدا بد میشه و باس هم از بین میره...اما اگر با دقت فقط 1 لایه رو بکنی صدا بیشتر میشه و به نظر من خیلی صدا بهتر شد...البته اکولایزر روی pop هست..
ویروسی برای سیمبین ورژن 3 نیومده!انتی ویروس نیازی نیست!شما فقط گوشی و مموری رو فرمت کنید کارتون راه میفته 300 درصد!!!!
نقل قول:
كسي نمي خواد به من كمك كنه؟!!!!!!!!!!!!!!!!:41:
ایا راهی هست که پسورد گوشی را ببینیم شنیدم یه کد هست ولی نمیدونم چیه