دوستن ترفندی وجود داره که بشه از حداکثر سرعتی که تو تعرفمون ثبت شده استفاده کنیم؟ مثلا اگر تعرفه ای 10 مگ داریم همیشه بتونیم با سرعت 1.280 دانلود کنیم؟
Printable View
دوستن ترفندی وجود داره که بشه از حداکثر سرعتی که تو تعرفمون ثبت شده استفاده کنیم؟ مثلا اگر تعرفه ای 10 مگ داریم همیشه بتونیم با سرعت 1.280 دانلود کنیم؟
1MBps = 1 MegaByte pes secondنقل قول:
میشه یک مگابایت
شاید با اتصال به یک وی پی اس یا اینایی که وی پی ان میفروشن به عنوان واسطه استفاده کنید تا جایی که بشه از پهنای باند استفاده کرد ولی نه برای همه ی سایت ها :n16:نقل قول:
pes second یعنی چی؟ :n13:نقل قول:
محتوای مخفی: ...
نت ما یه 2 ماههی افتضاخ شده بود... یهو همینطوری قطع میشد پینگ میشد destination net unreachable بعد هر وقت دلش می خواد وصل می شد..
2 هفته ست رو 16 مگ بستن سرعت دانلود زیر 1.5 مگا بایت نمیاد پینگم زیر 100...:n02::n02:
مرکز ما خط کابرارو 16مگ کردن ولی سرعت فقط 1.5مگ پیشرفت داشته و شده 5.5مگ:n02:نقل قول:
زمانی هم که 9مگ بود زور میزد به 4مگ میرسید.
تازه میفهمم 16مگ چقدر خوبه:n20::n02:
=====
شانس که نداریم حداقل سرعت تو روز خوب باشه!
اینم مثلا 10مگ اسیاتر هست:
قیمتها رو هم بسلامتی به چه اساسی گرون کرده نمیدونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا isp های باحالی تو این مملکت داریم.
والا مال ما هم یه 4 ماهی میشه رو 16 مگه اما سرعت دانلود در اصل 1.5 مگابیت بود. زنگ میزدم میگفتن خططون نمیکشه و فلان!نقل قول:
اما الان همون 16 مگه نواینترلیو هست که بوده..اما سرعت واقعا 13-14 مگ میره. حتما پهنای باند اضافه کردن.
خدا پدر حسن آقا و وزیر ارتباطات جدید رو بیامرزه، از سال پیش تا حالا وضع اینترنت عجیب دگرگون شده.. من 7-8 ماهه که پینگ بالای 150 ندارم. تو WoW
با پینگ 80-90 میرفتم Arena چه حالی میداد:n02:
نظر شخصی خودم که همه آی اس پی ها رو داشتم و امتحان کردم در 2 شهر مختلف هر کدوم 3 منطقه مختلف.. بهترین آی س پی تو ایران پارس آنلاینه ( الان دوستان خواهشا نقل قول نکنید سرعت ما کمه و فلانه ... من مقایسه ای و کلی گفتم )
همیشه تو سرعت پیشتاز بوده. تنها آی ای پس هم هست که 10 ساله تعرفه های 128 تا 2 مگ هست تو سایتش اما بدون هیچ چشم داشتی هم برات پروفایل گیم می بنده هم سرعت ها رو بالا می بنده،
در صورتی که همه آی اس پی خوباش مثل همین شاتل رو 2 مگ با کلی تمنا برست میدادن پارس آنلاین مفت و مجانی همه رو رو 4 مگ می بست.. 8 مگ که سال پیش مد شد این های وب مزخرف بدون شبانه آورد..
شاتل با سرعت نجومی و حجم پایین آورد... من شب خوابیدم صبج پاشدم دیدم خطم رو 9 مگ بسته شده.. تازه سرویس 6 مگ شاتل گرفته بودم یه مدت ازشون خواستم 6 رو رو 8 ببندن قبول نکردن !!!!!
درود بر تو پارس آنلاین. تنها مشکلش اینه که هر 3-4 ماه حدود 3 هفته کلا مزخرف میشه که اینم عادت کردیم :(
کسی میدونه این ارور ها چین؟
سمت چپی ها مال دان استریم و راستی ها مال آپ استریم
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
یدفعه تعدادشون زیاد میشه و لینک میپره در حالی که snr روی عدد 16هست مثلا یدفعه crc errors میشه 1000و لینک میپره
چند طبقه است ؟ کدوم طبقه اید ؟ صاحب ملک تون اهل راه اومدن هست یا اسکروچه ؟ چقدر از قراردادتون مونده ؟نقل قول:
ولی , درهرحال چیز زیادی نمیشه شما برو مرکز مخابرات , موبایل سیم بان منطقه رو بهت میدن زنگ بزن بیاد بهش بگو برآورد میکنه یه قیمتی بهت میده .
فوقش اینه که پرت قیمت میده میگی نمیخوام . هزینه ای برات نداره . اما اگر خوب گفت و فعلا هم موندگارید خوب , قبول میکنی . راحت .
دوستان کسی از این هدایای باشگاه مشتریان پارس آنلاین گرفته تا حالا؟ توی قسمت توضیحات نوشته که هر 10000 ریال استفاده از خدمات پارس آنلاین یه امتیاز داره و هر ماه تمدید اینترنت هم 5 امتیاز ولی این امتیاز ها اصلا توی پروفایل من ثبت نشده(با اینکه الان 1 سالی هست که مشترکم) تنها امتیازاتی که دارم اون 70 تایی هست که برای عید فطر دادن و یه مسابقه هم داشت که 30 تا بهم داد و دو تای دیگه هم هست که مال ثبت نام و تکمیل مشخصاته!