شما هر لحظه که بخوای میتونی با کارشناسای شاتل صحبت کنی و از این نظر مشکلی نداره تازه سرعت دانلود 1 مگ مخابرات 120 اما شاتل کمترین سرعت دانلودش 250 هست.نقل قول:
نه لازم نیست خودبخود شاتل ip ت رو عوض میکنه و میره رو رایگان.نقل قول:
Printable View
شما هر لحظه که بخوای میتونی با کارشناسای شاتل صحبت کنی و از این نظر مشکلی نداره تازه سرعت دانلود 1 مگ مخابرات 120 اما شاتل کمترین سرعت دانلودش 250 هست.نقل قول:
نه لازم نیست خودبخود شاتل ip ت رو عوض میکنه و میره رو رایگان.نقل قول:
مخابرات کلا داغونه...یعنی از پایه...نه پاسخگویی درست درمون داره نه ارائه خدمات حداقلی...نقل قول:
ولی شاتل نسبتا خوبه...من الان 4 ماهه شاتل گرفتم 512 5 گیگ بدون شبانه...اگه دانلود زیاد نداشته باشید اصلا کم نمیاد!من فقط آهنگ دانلود میکنم و پیج باز میکنم...ولی سرعت فوق العادس...کنتر از 200 ندارم و ماکس به 300 هم رسیده ولی رو رنج 250 هست نرمالش...
ولی خداییش خوبش اینه که سرعتت کم نمیشه الکی و ترافیکتم الکی نمیپره!ولی مخابرات هر دقیقه دغدغه اینو داری که این سرعت ثابته که دانلود بذاری نذاری!پیش بینی میکنی 3 ساعته دانلود تموم شه صب بلند میشی میبینی رو 40%ـه!!!
درود دوستان؛
امشب رو با قدرت شروع به دانلود کردهام!:n20:
ببینیم تا صبح چند گیگ میتونم از شاتل دانلود کنم؛ با توجه به اینکه من مدتی است که محدود شدهام!:n15:
پس تا صبح:n11:
salam bax kasi midune chejuri mishe modemo ru sleep gozasht ke khodesh khamush beshe?
shaba ke mizaram dl beshe o mikhabam nemikham amvajesh tu otagh bemune o pakhsh she
:n16:
سلام
سرویس ART1 سرعت دانلودش چنده و یک ماه حداکثر چه قدر میشه دانلود کرد
دوستان تو این چند روز کسی مشکلی با V-P-N داشته؟
من چند روزه که وقتی Connect میشم یا اصلا Send و Receive ندارم یا اگه داشته باشم در حد 4-5 کیلو بایت. در صورتی که قبلا رو 130 بودم... :n03:
من که با سوووووسککککس هیچ مشکلی ندارم همین الان هم دارم استفاده میکنم.....نقل قول:
نقل قول:
خب بزار امواجش پخش بشه مگه چی میشه ؟:n02:
شب بخیرنقل قول:
دوستان دیشب 5 گیگ و 250 مگابایت دانلود کردم!:n10:
امشب هم قصد دارم ادامه بدهم.
صبح خبر حجم دانلودم را اطلاع میدهم.
تا بعد...
:n11:
صبح بخیر
دوستان؛ دیشب از ساعت ا تا 8 صبح رکورد جدیدی در دانلود از شرکت شاتل زدم!:n20:
به مرز 6 گیگ نزدیک شدم! 5 گیگ و 880 مگابایت دانلود رایگان از شاتل مهربان!:n26:
دوستتون دارم:n11: