اصن قسمت وایرلس سیکوریتی وجود نداره wlan هست ( همون وایرلس ) که عکسش رو گزاشتم.نقل قول:
Printable View
اصن قسمت وایرلس سیکوریتی وجود نداره wlan هست ( همون وایرلس ) که عکسش رو گزاشتم.نقل قول:
بله، متاسفانه من با این مودم اصلا آشنا نیستم ولی کلا نباید کار سختی باشه. شما اگه قسمتای مختلف wlan بگردید باور کنید خیلی راحت میتونید پسوردشو عوض کنید. موفق باشید.نقل قول:
درست شد، تشکرنقل قول:
دوستان من از صبانت اومدم پارس آنلاین
واسه دانلود رایگان شبانه نمیخاد مودم رو خاموش و روشن کرد؟ یعنی اصلا نمیخواد کاری کرد؟؟
نقل قول:
مگه چه سرویسی گرفتی که ۴ بستن ؟ ( بیشتر می بندن معمولا)
۹ و ۲۴ منظور snr ؟ اگه اینطوره که یا تجهیزاتشون قدیمیه یا خط مشکل داره که بیشتر راه نداده .
نقل قول:
پهنای سیم مسی در حالت adsl تا فرکانس ۱.۱ مگاهرتز بسته میشه ( قاچهای بزرگ ) در مورد adsl2 میشه ۱.۶ و adsl2 plus میشه ۲.۲ مگاهرتز یعنی همون فضا اما قاچهای بیشتر و ریزتر که چک وریفای کردنشون فشار بیشتری هم روی dslam مرکز و هم مودم میاره و کار زمان بیشتری میبره و بهمین خاطرم هست که snr میاد پایین تر چون خطوط بهم فشرده ترند و نویز این وسط بیشتر میشه .
بله snr عرض کردم 2 مگ گرفتمنقل قول:
تو صبانت هم روی 6 و 7 بود حالا تو پارس یکم بیشتر شده و اومده رو 8 9 یه بار از دم در کارشناس صبا اومد تست کرد اونجا 23 بود فکر کنم سیم کشیه داخل مشکل داره داخل خونه رو چک کردم بالاتر نرفت فکر میکنم از دم در تا داخل واحد مشکلی هست سیم کشی ام نمیشه کنم چون خیلی بد میشه باید سیم و از راه پله بکشم ببرم تو واحد که زشت میشه و ممکنه بقیه شاکی بشن چیکار کنیم؟
راهنمایی لطفا...نقل قول:
رفیق فقط این رو یادت باشه که ممکنه این یک مگی که میگی واسه شبانه نشه خیلی متفاوته باید حتما قبل از تصمیم به خرید مطمئن بشی که بعدش تو ذوقت نخورهنقل قول:
میگن شبانه فن آوا خوبه البته خدا میدونه در آینده چه اتفاقی قراره بیفته
دوستان فن آوایی هنوز جواب ندادند..آره باس مطمتن شد..دوستم الان پارس داره 1.2 مگ دانلود میکنه شبها محدود 5 گیگ.اما این منطقه به من پارس نمیده...نقل قول:
خوب امشبو بیدار موندم تست سرعت بگیرم و برم
مشخصات خطمم تو امضام هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]