دان استریمت روی چند بسته شده؟؟نقل قول:
Printable View
دان استریمت روی چند بسته شده؟؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان، کسی اطلاع داره که این نوع جدید فیلترها تو ایران هم هست یا نه؟
گویا این نوع جدید جایگزین میکرو فیلترهای قدیمی شده و تأثیر شگرفی بر بهبود نویز خط داره!
Throw away those ADSL microfilters! If you’re looking for a really cost-effective way to substantially increase your broadband speeds, then an ADSL faceplate (also known as a filtered faceplate) is it! It’s a real shame that so many broadband users are unaware of what an ADSL faceplate is, how easy it is to install, and the substantial impact it can have on broadband speeds. It really is a ‘must have’.اینجا گفته که:
«میکرو فیلترهای قدیمی رو بندازید دور!
اگر به دنبال افزایش کم هزینۀ سرعت اینترنت خود هستید از ADSL faceplate یا filtered faceplate استفاده کنید.
این مایۀ شرمساریه که اغلب کاربران isp ها از وجود ADSL faceplate بی خبرند و نمیدونن که با نصب آسان این فیلتر میتونن سرعتشون رو به میزان قابل توجهی افزایش بدن.
این چیزیست که حتماً باید اونو داشت!»
سپاس
اینارو دقیقا کجای خط باید وصل کرد؟برای منی که یه خط جدا دارم که فقط به مودم وصله اینا تاثیری داره؟نقل قول:
روز به روز نویزم داره بدتر میشه:n03:
سلام دوستان.من اینترنت نامحدود 1 مگ مخابرات با سرعت دانلود 140KB ! دارم.برای اینترنت دوم قصد خرید این POL-256-5G بسته رو بر روی خط دیگه ای دارم
حالا سوالم اینه ! سرعت دانلود در 2 تا 7 شب؟ در طول روز ؟
در منطقه نارمک - مداین تهران دوستان میذونند پوششش خوب هست و یا نه ؟
در آخر همین سرویس رو پیشنهاد میدهید یا ISP دیگری . من به خاطر دانلود در شب این اینترنت رو قصد خرید دارم و در طول روز از محابرات استفاده میکنم.
خوب اگه واسه دانلود میخوای چرا سرویس 256 میگیری 1 یا 2 مگ بگیر البته وقتی مطمئن شدی که توی مرکز شما سرعت خوبه .... شرکت دیگه هم میگن فن آوا خوبه در مورد اون هم تحقیق کن مخصوصا واسه شبانه میگن خوبه
من صبحها یعنی ساعت 8نا حدود12 سرعت اقریبا خوبه ب300 هم میرسه
اما ظهر و بعاز ظهر میاد روی 60-70
شبانه هماین چند وقت تست نکردم چون میخوابم
خطم 512 هستش که روی 9مگ گذاشته شده با اس ان ار حدود8
اگر 2 مگ بگیرم بنظرتون اوضاع بهتر میشه ؟چون پشتیبانه میگفت فعلا نگیر تا پهنای باند درست بشه خودم میگم 8ابان که تموم شد مدتش 1کاهه دومگ بگیرم برای تست
به نظر من یک ماه رو بگیر شاید بهتر بشهنقل قول:
البته واقعا به پهنای باند بستگی داره توی مرکز ما یکم پهنای باند اضافه شده البته خودشون میگن هنوز کمبود وجود داره ولی از 6:30 به بعد سرعتم میره روی 14 مگ تقریبا
این مال همین امروز :
فقط بدیش اینه که وقتی ترافیک میاد زیر 1 گیگ هی قطع و وصل میشه
منم می خوامنقل قول:
خطم افتضاحه
Downstream Upstream SNR Margin :9.5 7.0 db Line Attenuation :63.5 31.5 db Data Rate :2048 512 kbps Max Rate :3040 728 kbps CRC :501 648
با پارس حرف زدم میگه منطقتون تحت پوششه اما فعلا سرویس نمیدیم :lنقل قول:
خو ب دوستان کسی میدونه چرا من به محض اینکه کابل لن رو وصل میکنم مودم چراغ لینک چشمک زن میشه و بعدش max rate خط میادایین.کابل لن هم مشکل نداره با دوتا کابل امتحان کردم:n13:(قبل از اون با وایرلس مکش ریت خط 1.5تا2 مگ بیشتره)