دوستان توی سرویس 128 نامحدود سرعت دانلود چنده؟
و اینکه آیا بعد از دانلود حجم خاصی سرعت کم میشه؟اگر آره,چقدر کم میشه؟
ممنون
Printable View
دوستان توی سرویس 128 نامحدود سرعت دانلود چنده؟
و اینکه آیا بعد از دانلود حجم خاصی سرعت کم میشه؟اگر آره,چقدر کم میشه؟
ممنون
من از 8817 راضیم خیلیاهم گفتن خوبه منها منم احتیاج ب وایرالس دارمنقل قول:
این چیزی که شما مگه مممکنه یعنی مومدم معمولی وای فای میشه
چقدر هزینه داره؟
عزیز میشه عکس از استاتیوس مومت بذاری با دو مدم؟نقل قول:
دوستان جریان این سرعت دانلود چیه که مثلا میره بالا تا 50-60 دوباره میاید پاین 1-2 دوباره میره بالا یادمه چند نفر گفتن راه حلی براش پیدا شد
از شکننده هم استفاده کردم باز همی طوریه
من چند روزه که صبا رو تخلیه کردم و اومدم پارس
سرعت دانلوده شبانم حدود 60 70 تا بیشتر نیست میخواستم بدونم واسه شمام اینجوریه؟؟؟؟؟:n03:
من 2 مگ گرفتم محدود
کدوم شهر . مرکز ؟
دوست عزیز خوب کاری کردی من هم صبا نت بودم اومدم اینجا من سرعت 2 مگ دارم با 4 گیگ حجم شب دومه دارم دانلود میزارم هر دو شب شبی 3.9 گیگ گرفتم :n02: اگه مثل صبا نشه نونم تو روغنه :n10:نقل قول:
پارس آنلاین گندش را درآورده!!!صبح ساعت 5 که مودم را روشن کنم!!!حداقل نیم ساعت طول میکشه وصل بشه و چراغ مودم سبز بشه!!!ساعت7:30 هم همینطور!!!ولی بعد از ظهر سریعتر(2-3 دقیقه) وصل میشه،دلیلش چیه؟
معمولاً این حالت موقع دانلود از سرورها(IPها)یی که دانلود ازشون زیاد انجام شده و رفتن تو بلکلیست اتفاق میافته. فرقی هم نمیکنه سرور (IP) دانلودها باشه یا سرور (IP) متعلق به اون فی.ل.ترشکن.نقل قول:
در مورد شما هم احتمالاً همین طوریه. یعنی هم اون سایت اصلی و هم اون سرور فی.ل.ترشکنی که استفاده میکنی هر دو تا جزو بلکلیست رفتن.
راه حل خاصی هم نداره؛ جز این که یه v.p.n یا فی.ل.ترشکن یا پر.ا.کسی پیدا کنی که هنوز جزور بلکلیست پارسآنلاین نرفته باشه.
تازه کل اینا به شرطیه که مرکز مخابراتی شما محدودیت پهنای باند نداشته باشه. و گرنه فرقی نمیکنه.
هم آره، هم نه.نقل قول:
منظورم اینه که واسه بعضیا این جوریه. واسه بعضیا نیست. بستگی به مرکز مخابراتی و میزان کمبود پهنای باند تو اون مرکز از یه طرف و سایتهایی که دانلود ازشون میکنی و قرار داشتنشون تو بلکلیست، از طرف دیگه داره.
سرعت روزانهات اوکیه؟
من سرویس 2 مگ حجمی دارم (مرکز مخابرات کاشانی). قبلنا، یعنی تا 3 ماه پیش وضعیت خوب بود. روزانه سرعت تا 950 کیلوبایت میرسید. شبانه رایگان هم از اکثر سایتها، چه داخلی چه خارجی، بد نبود. یعنی ساعت 2:00 از حدود400 کیلوبایت شروع میشد تا ساعت 7:00 به حدود 900 کیلوبایت میرسید. میشد شبی 8 تا 10 گیگ دانلود داشت.
اما از ماه رمضون به بعد به تدریج سرعت کم شد. یعنی شبانه از حدود 100 کیلوبایت شروع میشه تا 400 - 450 کیلوبایت هم میرسه. اما این مربوط به سایتهاییه که هنوز تو بلکلیست نرفتن. وگرنه از سرورهای معروف مثل اکسپرس یا آپلودبوی که من قبلاً عمده دانلودم از اونا بود، سرعت از 200 کیلوبایت بیشتر نمیشه. یعنی کلاً شبانه از نصف هم کمتر شده واسه من. البته روزانه هیچ مشکلی نیست. هنوز هم تا 950 کیلوبایت میره بالا.
اینم بگم یکی دو هفتهای هست که یه مقدار اوضاع بهتر شده. اما نه در حدی که بگم مشکلم حل شده. الآن میتونم از سرورهایی که هنوز تو بلکلیست نرفتن، بین 5 تا 5.5 گیگ شبی دانلود کنم.
وضعیت شما اما ناامیدکننده است. احتمالاً هم شما داری از سرورهای محدود شده دانلود میکنی و هم مرکز مخابراتی شما کمبود پهنای باند شدیدی داره.