اینم شیوه جدید کلاهبرداریشونهنقل قول:
Printable View
اینم شیوه جدید کلاهبرداریشونهنقل قول:
سلام
دوستان سوالی داشتم لطفا کمک کنید
من منطقه آزادی تهران هستم.حالا یک مودم 4g میخوام بخرم که سیم کارت ایرانسل بندازم توش و اینترنت استفاده کنم.
به نظرتون بگیرم؟اذیت نمیکنه؟؟ قطع و وصل و نوسان و..
یا کلا بیخیال بشم و همون وایمکس ایرانسل استفاده کنم؟؟
مدل گوشی شما اکسپریا اس پی هست.بله نسل 4 موقع صبح خیلی سرعت بالایی میده.نسل 3 هم همینطورنقل قول:
حل میشه.بستگی به منطقه داره و کاربراشنقل قول:
گفتن باید بری تو کنترل حساب اینترنتی اونجا ریز مکالمات رو بگیرینقل قول:
آره فک کنم.یک هفته ای 1500 تومنی فعال کردم کد استعلام میزنم اضافه نشده به قبلی یه مثبت زده بقلش.نمیدونم جدیدا اینجوری شدهنقل قول:
دوستان ظاهرا" دیگه حجم باقیمونده از بسته های قبلی به بسته جدید منتقل نمیشه.
اگر از قبل حجم اضافی دارید سعی کنید تا قبل از اتمام دوره بسته جاری مصرفش کنید وگرنه سوخت میشه!
سلام.
خواستم بدونم این ساعت سرعت ها طبیعی هست پایین باشه؟۴جی با ۳ تا انتن از چهارتا سرعت ۸.۵ مگابیت میده
کم نیست؟
سلامنقل قول:
خیلی خوبه که. اینجا تا زیر 1مگ هم میرسه 4جی. به نظرم کاملا طبیعیه
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
یعنی احتمالش صفره سرعت بیاد بالا تر؟ اخه تازه دکل رو اپدیت کردن چند روزه
بله جدیدن ایرانسل این کارو کرده.دیگه نمیشه پشت سرهم بسته زد.قبلا میشد الان دیگه کلا همه چیش تغییر کردنقل قول:
بله بستگی به منطقه و ترافیک شبکه داره.الان منطقه ما آنتن نسل 4 یه خط داره 8 مگابیت سرعت میده بهمنقل قول:
بله سرعت زیاد میشه.هنوز بهش خوب لینک ندادننقل قول:
برنامه ایرانسل من نصب کننقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:برنامه ایرانسل من نصب کن[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه های رشت می دونن چرا 10 روزه 3G کلا قطعه ؟
بچه های رشت می دونن چرا 10 روزه 3G کلا قطعه ؟
خوب برای چی نصب کنم دوست عزیزنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تست سرعت نسل 3 و 4 منطقه رشت پل جانبازان کوچه نوبهار
دوستان ایرانسلی توجه کنند.2 روز پیش بسته شبانه زده بودم دیدم دیگه به بسته قبلی اضافه نشده.بقلش یه مثبت اومده رفته تو یه طرف دیگه.یعنی از این دفعه بسته ها جدا از هم تموم میشن.به بسته قبلی اضافه نمیشن.
همین اتفاق برای بسته ترکیبی منم افتادنقل قول:
فک کنم ایرانسل رو تمام بسته هاش (اینترنت ٬مکالمه و ... ) امکان تمدید رو برداشته
اما تو سایتش هنوز زده قابلیت تمدید دارد
دوستان خواهشا به این سوالم پاسخ بدید.حدود 5 گیگ ایننرنت در خط ایرانسلم هست.میشه انتقالش بدم به یک خط دیگه ایرانسلم؟ چطوری؟
- - - Updated - - -
دوستان خواهشا به این سوالم پاسخ بدید.حدود 5 گیگ ایننرنت در خط ایرانسلم هست.میشه انتقالش بدم به یک خط دیگه ایرانسلم؟ چطوری؟
نقل قول:
فقط تمدید بسته مشابه
- - - Updated - - -
نقل قول:
فقط تمدید بسته مشابه
حتما هنوز سایتش به روز نشده که بزنهنقل قول:
بزنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] * بعد فعال سازی سرویس.و انتخاب زیر شاخه و سرشاخهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان ، یه چند سوال داشتم میخواستم اگه میشه به اونا پاسخ بدین
1. سرعت اینترنت ایرانسل 3G و 4G در شهر تبریز چنده ؟
2. آیا ایرانسل بسته ای مانند بسته های شبانه همراه اول برای دانلود داره؟
3.من سیمکارت ایرانسل دارم با پیش شماره ی 0901 آیا از 4g پشتیبانی میکنه؟
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
بله شهر تبریز از نظر اینترنت خوبه.بله فرقی نداره چه شماره ای باشه.باید شما باید گوشیتون نسل 4 رو ساپورت کنه.برید نمایندگی ایرانسل بگید میخوام سیم کارتم رو نسل 4 کنم واستون انجام میدن.فقط باید کارت ملی همراتون باشه.تبریز از نظر پوشش نسل 4 و 3 خوبه همه میگن.سرعت اینترنت هم خوب هست به گفته دوستان.بسته شبانه یکی دوتا هستش.بزنید *555*5#نقل قول:
چرا تاریخ اینجوری زده[emoji15]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my D6503 using Tapatalk
سلامنقل قول:
خوب داریم خوب
شاید سرعتش خوب باشه ولی مگه می خوای 8K استریم کنی؟!
باید حجم دانلود بالا ارزون در بیادش نه سرعت بالا که پولو سرعیتر بکشه بیرون از جیبم
باید میانگین قیمت گیگ بگیری به نظرم
اولین فاکتور قیمته
بعدش کیفیته
بعدش سرعته
چون حداقل سرعت تقریبا رعایت میشه کل کشور
کیفیت یه مشکلاتی هستش
فقط ترافیکه رایگانه که isp ها جون میدن تا بهت بدن:n02:
قبلا هم واسه منم چند ماه اینجوری بود.یه باگ هست.درست میشه.فعلا استفاده کننقل قول:
دیگه بسته ها رو هم دیگه نمیرن.الان 600 مگ دارم امشب دود میشه میره هوا.کاری نمیشه کرد تموم نشهنقل قول:
دوستان شما بگید من الان 600 مگ بسته مونده امشب هم تموم میشه.راهی نیست تموم نشه اضافه بشه رو قبل
برا منم همینطوره :| دقیقا همین تاریخ رو زدهنقل قول:
- - - Updated - - -
برا منم همینطوره :| دقیقا همین تاریخ رو زدهنقل قول:
جشوراه پاییز ایرانسل هم اومد هیچ بسته جدیید یا پیشنهاد خاصی نداره.:n15:
همین که قبلیارو حذف نکرده جای شکرش باقیهنقل قول:
البته ظاهرا طرح 4444 حذف شده این دوره
نه امروز من با نرم افزار ایرانسل من فعال کردمنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
من دیروز یکی فعال کردمنقل قول:
حذف نشده
- - - Updated - - -
من دیروز یکی فعال کردمنقل قول:
حذف نشده
اره هنوز هستش ولی 700 گفت احتمالا این طرح به زودی برداشته میشهنقل قول:
این طرح حذف نخواهد شد فقط تغییر میکنه و احتمالا سایر اپراتور ها هم همینکارو میکنند.... بجا اینکه 100 برابر مکالمه بده میگه ماهی ده تومن بدید مکالمه رایگان( چیزی که شبیهش زیاده تو دنیا).... دلیلشم اینه که میزان استفاده و درآمد اپراتورها از مکالمه بشدت پایین اومده