الان 1 مگ مخابرات دارم که قطعی و افت سرعت نداره ولی دانلودم رو راه نمیندازه دیگه :n22:نقل قول:
دانلودم بین 100 تا 150
Printable View
الان 1 مگ مخابرات دارم که قطعی و افت سرعت نداره ولی دانلودم رو راه نمیندازه دیگه :n22:نقل قول:
دانلودم بین 100 تا 150
کدوم شرکت ؟ مخابرات یا آسیاتک؟نقل قول:
مخابرات هستمنقل قول:
الان 1 مگ از مخابرات دارم که قطعی و افت سرعت نداره ولی کار دانلودم رو راه نمیندازه دیگهنقل قول:
سرعت دانلودم بین 100 تا 150 :n13:
از آسیاتک چیزی شنیدی ؟ بگیرم به نظرت ؟نقل قول:
این 2-3روزه سرعت خرابهنقل قول:
چند لحظه اینترنت ملی میشه بعدش دوباره درست میشه وگرنه سرعت مشکلی نداره
اسیا تک فیبر نوریش داغونه پارس انلاین بگیر فکر کنم خوب باشه اسیا تک نامحدودش طلایی و نقره ای هستش مثلا تا 20 گیگ سرعتت تضمین شدست که همون سرعتی که گرفتی باشه بعد از اون میره 128 لقمان وایرلس نامحدود داره
تعرفه پیشگامان
تعرفه ماهیانه سرویس های نامحدود ADSL2+ در سراسر کشور کد سرویس سرعت دریافت سرعت ارسال ترافیک ماهیانه حداقل ترافیک ماهیانه دریافتی مشتری (GB) ضریب دسترسی هزینه ماهیانه
( ریال )نوع IP POL-128-U+ 128 Kbps 128 Kbps نامحدود 11 99.5% 270,000 Dynamic POL-256-U+ 256 Kbps 256 Kbps نامحدود 22 99.5% 450,000 Dynamic POL-512-U+ 512 Kbps 256 Kbps نامحدود 66 99.5% 900,000 Dynamic POL-1024-U+ 1 Mbps 512 Kbps نامحدود 132 99.9% 2,190,000 Dynamic POL-2048-U+ 2 Mbps 1 Mbps نامحدود 264 99.9% 3,950,000 Dynamic
بچه ها چه جوری میشه سرعت IDM رو روی مقدار خاصی محدود کرد که دیگه بیشتر از اون پهنای باند نکشه ؟ من روی 50 کیلو بایت محدودش کردم اما وقتی دو تا فایل همزمان بزارم برای دانلود هر کدوم رو با 50 دانلود میکنه .من میخام کاری کنم که اون 50 کیلوبایت بین فایل هایی که همزمان در حال دانلود هستن تقسیم بشه .چه جوری باید اینکارو بکنم ؟
سلام . این شرکتهای مخابرات چند تا هستن ؟ مثلا ضحی کیش و اکسین و ...برای مسی
خود مخابرات برای خودش اختصاصی نداره؟
کدوم شرکت بهتره؟
مخابرات تهران 1مگ نامحدود میده 37تومن:n04:
512هم 19تومن
اینترنت ما هم شبانه خوبی داره البته اگه برداشته نشه
اینجا خوزستان است، سر گردنه !
شبانه به چه دردی میخوره مگه مردم بیکارن ساعت 2 صبح از خواب پاشن سرعت شبانش هم که نصف سرعت عادیت میشه این چه شبانیه دیگه باید کل پهنای باند رو ازاد کنن نه نصف سرعتی که میگیری تعرفه نامحدود رو پایین بیارن و به لیست تعرفه ها اضافه کنن همه استفاده کنند
سلام دوستان.
من سرویس نامحدودم تقریبا ۲۵ شهریور تموم ش و چون سفر بودم دیگه شارژ نکردم.
الان صبانت وصله و مشکل ترافیک نیست.
یه سوال: اینترنت مثل همون ۲۰ شهریور، هنوز تند تند قطع و وصل میشه؟
الان مخابرات رو شارژ کنم میصرفه؟ هنوز ترافیک کم کردنش زیاده؟
فعلا بمونم صبانت؟
جالب این بود که صبانت و مخابرات دقیقا با هم قزع و وصل میشدن اواخر...
Sent from my ST15i using Tapatalk
سرویس 1مگ آسیاتک:n08:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان واقعا مخابرات بین بقیه شرکتا تکه هم از نظر سرعت هم شبانه رایگان
چطور مردم از این شرکتا سرویس میگیرن نه شبانه درستی داره نه سرعت!:n13:
دوستان من مودمم نویزش زیر 10 نمیاد بجاش دان استریم رو کم میکنه چه کار کنم نویزم بیاد زیر 10 اگه مشکلی داشت دوباره بشه بردیش بالای 10 تنظیمات خاصی توی مودم فعاله؟؟؟؟ مودمم dlink 2730u
عليك :n02:نقل قول:
تند تند كه قطع و وصل نميشه ولي خيلي روي اعصابه! امروز هم چند ساعت قطع بود، كلا من 5 روز ديگه اين سرويس يكماهه كه گرفتم تموم ميشه نزديك به 2 هفته اش مشكل قطعي داشتم!( in the rooheshoon )
ترافيك خوري كه نداشتم تا الان هر چي استفاده كردم مثل بچه آدم كم كرده ، چون بيشترش قطع بوده ترافيك كم نيومدم:n02:
بعد از اين قطع و وصل ها سرعتم هم نصف شده يعني قبلا روزها 2 مگ بود سرعت شبها هم 1 مگ الان سرعت شده كلا يه مگ يعني 120-130 بيشتر نميده! سرويسم يه مگ هست.
كلا اين يكي دوسالي كه مخابرات دارم روزي نديدم پيشرفت كنه مگه ibsng از كار بيفته!
کی گفته سرعت شبانه نصف میشه؟نقل قول:
الان من 5مگ دارم شب و روز یه سرعت میده
همین شبانه خیلی طرفدار داره مثلا همون موقع که 512نامحدود 25تومن بود من هیچوقت نگرفتم چون اصلا نمیتونم سرعت 60کیلوبایتو تحمل کنم
صبانت که خراب شده سرعت شبانش شده 16کیلوبایتنقل قول:
برا من که از اونوقت که ibs درست شد قطعی نداره
برای خیلی ها شبانه سرعت نصف میشه یکیش خود من و چندین نفر دیگه از دوستانم سرور داخلی دانلود میکنم شبانه سرعت نصفهنقل قول:
من 5مگ دارم خیلی خوبهنقل قول:
مگر سرویست تو ibs این نیست؟
ردیف قانون مدت زمان حجم 1 KHZ-10240(10M)-WITHFREE - - 2 night - -
10 مگ رو دیگه تمدید نکردم الان 256 5 گیگ به صورت موقت دارم روز سرعت دانلود 64 کیلوبایته و شبانه 32 میشه چند دیگه از دوستانم هم شبانه دارن شب نصفه سرعت منتظرم نامحدود بیاد اگر نبود هجرت خواهد کرد در همین ماهنقل قول:
خب همین دیگه یعنی انتظار داری شب هم 64باشه؟256/8=32نقل قول:
مخابرات که قبلا هم همینجور بود فقط وقتی که شبانه رو حذف کرده بود سرعت شب و روز اسمی بود
حذف شود....
10مگی هم فقط واسه سرور داخلی خوب بود 1 مگ و خورده ای بود زمانی که داشتم سرور خارجی نصف بود الان انگار سرور داخلی هم 500-600 شده دوستان گفتن شبانه کاری به سرعت که توی ibs واست محدود شده نباید داشته باشه باید پهنای باند رو ازاد بزارن هرکس هرچقدر خطش توان داره بکشه شاتل اینجوری بودنقل قول:
شاتل که بدرد نمیخوره اصلا فعلا مخابرات و لقمان از همه شرکتا بهترننقل قول:
یعنی 10مگو رو 5مگ گذاشتن شبانشو؟
یعنی شبانه سرویس 5مگ و 10مگ یکیه تو ibs؟:n13:
اره سرعت شبانش 500-600 بود داخلی فقط خوب بودنقل قول:
من تا الان همچنین مشکلی نداشتم نمیدونم شاید مرکز مخابراتیتون پهنای باند نداره البته من تا الان 10مگ نگرفتم شاید 10مگ اینجور باشه چون برا سامی هم مثل مال تو بودنقل قول:
اره بابا اینجا اوضاع نت داغونه همش قطعیم
قبلا زنگ زده بودم گفتن خط نمیکشه و این چون سرعت کم گرفتین نمیشه استریم رو بالا ببریم ولی الان شد :))سرعتم 256 هستش روی 10 بستمش اوضاع خطم چطوره یه خط دیگه هم داره اون روی 20 مگه بستست اما snr روی 6 هستش این خطم چه جوریاست خوبه؟؟
سلام،شبانه مثله قبل برگشته یا باید حجم بالا بگیری تا شبانه بهت بدن؟مخابرات زده تو کار نیم چاشت مثه اینکه،واسه آشنای اول(ضحی) و اکسین میگم البته،اگه برگشته تا برگردیم مخابرات
Sent from my MK16i
نیم چاشت دیگه چه صیغه ای بید؟:n27:نقل قول:
احیانا شما کارمند مخابرات نیستی؟:n13:نقل قول:
مال اسیاتک نیم چاشت هست :n13:نقل قول:
خطت خیلی خیلی خوبه(فوق العادست)نقل قول:
یعنی چه اتفاقی میفته؟نقل قول:
این آسیاتک چطور بهترین isp شناخته شده من نمیدونم!
زنگ زده بودم یکی بچها ک آشنای اول داشت گفتم تعرفه هارو برام بخون،گفته بود حجم بالا شبانة رایگانه،حجم کمتر شبانه نیمبها و نیم چاشت داره،نمیدونم تغییری کرده یا ن
راستی از اینترانت مخابرات خبر ندارید؟چرا هزینه هاش از اینترنت گرون تره؟!
Sent from my MK16i
کاربر بود یا کارمند؟نقل قول:
کاربر
Sent from my MK16i
سلام برا کافی نت سرویس ده مگ گرفتم سرعت دانلود 1مگ !!!
شنبه مشتری ها کف و خون قاطی میکنن (درک کنید که هیجان زده باشم):n19:
داداش اینجا سرویس دو گ رو روی 10 میبندن(البته اگه زنگ بزنی پشتیبانی) سرعت دانلود 1 مگ شبانه رایگان میشه 23 24 گیگ نهایتن دان کرد:n09::n10:نقل قول: