سرعت تو روز و سرعت شبانه رایگان چنده؟نقل قول:
Printable View
سرعت تو روز و سرعت شبانه رایگان چنده؟نقل قول:
ممنون، از کجا میشه مطمئن شد دانلود اون ساعت رایگان حساب شده؟نقل قول:
منم از دیروز نمیتونیم صفحه رو باز کنمنقل قول:
من خط تلفنم خیلی بده بیشتر از 6 مگابیت جواب نمیده اینه که سرعتم همون 6 هست عملا( یعنی حدود 750 دانلود میده) ، شبانه رو هم امشب امتحان می کنمنقل قول:
البته خب سرعت باز کردن صفحات خارجی هیچ تناسبی با این سرعت دانلود نداره و کمتره. به خصوص تو دیدن ویدیو خودش رو نشون میده
از 2020:n02:نقل قول:
توی حساب کاربریتون حجم مصرفی شبانه رو میزنه
اونجا میتونید ببینید چقدر مصرف کردید و رایگان حساب شده یا نه. اون حجمی که رایگان نباشه (روزانه) جلوش یه مبلغی مینویسه ولی شبانه رایگان رو جلوش 0 میذاره
نقل قول:
آره ، برای من هم باز نمی شه . مثل این که دارن تغییراتی اون پشت مشت ها انجام میدن !!!
البته فکر نکنم بخوان مصرف منصفانه بذارن
چون خود مخابرات هم اعلام کرده که هیچ محدودیتی قرار نیست اعمال بشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته میگه هزینه ها تغییر و محدودیتها برداشته شده . هزینه ها رو هم من ماه قبل که دیدم هزینه 512 نامحدود برای دو ماه 42 تومان اومده بود که نشون میده از 24 تومان به 20 تومان کاهش پیدا کرده.نقل قول:
آره ، برای من هم باز نمی شه . مثل این که دارن تغییراتی اون پشت مشت ها انجام میدن !!!
البته فکر نکنم بخوان مصرف منصفانه بذارن
چون خود مخابرات هم اعلام کرده که هیچ محدودیتی قرار نیست اعمال بشه
دوستان این جریان حداقل پهنای باند مصرفی برای نامحدود ها چیه؟
الان من 512 دارن فقط 9 گیگ میشه دانلود کرد یا حداقل 9 گیگ باید دانلود کنم؟
تا 9 گیگ میتونی روش دانلود کنی، بعد از 9 گیگ هر چقدر اضافه مصرف کنی برات ترافیک بر حسب گیگ اضافه حساب میشه و روی قبض میاد.نقل قول:
چیزی که شما فرمودید اشتباهه.نقل قول:
منظور از حداقل تبادل ترافیک اینه که مثلا تا 9گیگ سرعت رو 512کیلوبیت تضمین شدس و بعد از این مقدار مصرف دیگه تضمینی رو سرعت نیست.
البته همچین چیزی تو سیستم مخابرات تهران فعلا در حد حرفه چون سیستمشون هنوز قابلیت محدود کردن سرعت رو نداره.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
خیلی مسخرس دیگه سرعت دانلود 60 چیه که بخوان کمش هم بکنن!!نقل قول:
معلوم نیست از کی دزدی شروع میشه؟
دوستان آیا مخابرات هنوزم کمپین داره ؟؟؟؟ منطقه ما کلا همه خطها رو دارن فیبر نوری میکنن ، یه سری تجهیزات خاص هم قرار شده بیان تو ساختمونمون کار بذارن .
کسی فیبر نوری نداره ؟؟؟
یعنی هر وقت وزیر ارتباطات اومد گفت سرعت اینترنت افزایش پیدا کرده وضع اینترنت بدتر شده! بازم پریروز تو تی وی گفت 1200 گیگابیت به پهنای باند اضافه شده امروز بدترین وضع اینترنت تو یک سال گذشته رو دارم. هیچی باز نمیشه!
خودشون توی تالار گفتمان توضیح داده بودند درباره مصرف منصفانه و نحوه اعمال هزینه برای گیگ های بالاتر مصرفی روی سرویس های نامحدود. من اون رو دقیقاً از خود تالار گفتمان TCT.IR در آوردم.نقل قول:
سلام
من 2 مگ با شبانه رایگان دارم
ولی توی حساب کاربری مصرف شبانه ها هست و جلوشونم مبلغ نوشته می خواستم بدونم اینا از حجمم کم میشه یا اینکه حسابشون نمیکنن؟
این عکس ببینید
دریافت شبانه کاملا رایگان حساب شده و از حجم شما کم نمی کندنقل قول:
حرف شما درست مطعا چون هدف مخابرات از ایجاد این محدودیت مطمعا همینه راستی دوستان برین اینجا نظر بدین در مورد کمپین هانقل قول:
حالا دوستان که تو کمپین ها هستن چقد از سرویسی که دارند راضی هستن و آیا شبانه مخابرات واقعا پاسخگو هست که آدم از نامحدود به محدود بره ؟
من 512نامحدود داشتم تبدیلش کردم به 2مگ با حجم10گیگ بهاره..خیلی بهتر از نامحدوده شبا سرعت دانلود زیر 250نمیادنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
سلام دوستان ببخشید سوال بنده اینه که از پیشگامان اینترنت 2-4 mb دارم که سرعتش واقا مزخرف شده پینگ هم که دورو بر 400 500 حالا من دانلود شبانه ام ندارم یعنی سرعت و پینگ روز برام مهمه . از مخابرات بگیرم ؟ منطقه لطیفی هستم
ممنون میشم یک راهنمایی کلی کنین
سلام دوستان ببخشید سوال بنده اینه که از پیشگامان اینترنت 2-4 mb دارم که سرعتش واقا مزخرف شده پینگ هم که دورو بر 400 500 حالا من دانلود شبانه ام ندارم یعنی سرعت و پینگ روز برام مهمه . از مخابرات بگیرم ؟ منطقه لطیفی هستم
ممنون میشم یک راهنمایی کلی کنین
الان دلیل این 2 تا پست همین اینترنت مزخرف ام هست 30 ثانیه ای طول کشید .....ادمین جان اگر لطف کنی یکیشونو پاک کنی
پینگ من بیشتر اوقات ثابته ، الان پینگ گرفتم و پینگ داخلی ۲۰ بود و گوگل هم ۲۷۰ و یاهو هم ۳۷۰ بود.نقل قول:
پینگ من بیشتر اوقات ثابته ، الان پینگ گرفتم و پینگ داخلی ۲۰ بود و گوگل هم ۲۷۰ و یاهو هم ۳۷۰ بود.نقل قول:
خیلی ممنون دوست عزیزنقل قول:
رفتین مخابرات یا از سایت تبدیل کردین . شبی چند گیگ دانلود میکنی ؟ شده شبانه رو اشتباه حساب کنه با روزانه ؟ آپلود میدونین رایگان حساب میکنن یا نه ؟نقل قول:
باید حضوری صاحب خط بره مخابرات...شبی 5گیگ راحت دانلود میشه..نه خدایی تا حالا اشتباهی حساب نکرده...خیر اپلود رایگان نیست و از حجم کم میشه...ولی انصافا سرعت شب و روز ثابته250کیلو بابتهنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
بچه ها در مورد لاگ مصرفی من کسی چیزی نمیتونه بگه ؟ 2020 میگه هزینه رو ما نمیتونیم چک کنیم ، 195 هم شکایت کردم با همین عکس ها گفتن باید صبر کنی قبض بیاد! کسی تا حالا لاگ های مصرفی اینطوری داشته توی روز هم صد در صد کمتر از 5 گیگ مصرف کردم // یکم تا 6ام نا محدود داشتم بعد از 6 ام به بعد حجمی کردم ولی لاگ هاش مزخرفه
نقل قول:
سلام. مشکل شما چیه الان؟
اون قیمتها الکیه، روی قبض همون قیمت ماهیانه سرویستون میاد.
اگه بخوای اینارو حساب کنی که در ماه ار 100تومن هم میزنه بالاتر
آی دستت درد نکنه حداقل یکی یه چی به ما گفت! دقیقا الان روی قبضم یه میلیونی باید بیاد ولی خوب حجم مصرفی نامحدودم رو آورده روی حجمی اون 4 گیگه رو میگم !!!نقل قول:
بعدش اینو توی سایت الان زده به نظر شما اینم الکیه ؟
حجم ترافیک کل در ماه شمسی جاری تا 1394/04/14
حجم ترافیک رایگان شبانه23.3 GB
13.9 GB
الان با این چیزی که اینا زده توی قبض چقدر هزینه اینترنت میاد ؟
خوب اون 4 گیگ هم جزء مصرف این ماهت حساب میشه دیگه ولی چون رایگان بوده هزینه ای واسش نمیاد.نقل قول:
من نمیدونم کدوم طرح رو دارید. اگه 10 گیگ در ماه باشید، حدودا الان 10 گیگ روزانه مصرف کردید که باید اون مقدار قبل از 6ام رو ازش کم کنید. اونوقت معلوم میشه چقدر از 10 گیگ ماهیانتون مونده.
روی قبض هم همون 21تومن میاد
دوستان تلگرام وایبر برای شما هم مشکل داره ؟ چند روزی اینجوری . وایبر که اصلا دیگه نمیزاره کد ارسال کنه .
وایبر برای من مثل همیشه است و به جز هنون کندی همیشگی مشکل دیگه ای نداره و راحت کار میکنهنقل قول:
تلگرام برای من بیشتر از 1 ماهه که قطعه و باید با چیز شکن برم.نقل قول:
وایبر هم مثل همیشه کندی داره.
تلگرام فقط با فیل شکون کار میکنه!
دوستانی که 2 مگ بهاره دارن ساعات شبانه سرعتشون کم نشده؟
برای من قبلن 250 بود الان 2 شبه شده 125
علت این که یه صفه ی اینترنتی رو باید صد بار ریفرش کنیم و اینتر بزنیم تا بیاد چیه ؟
مثلا خیر سرمون میخوایم یه لینک باز کنیم ، میگه صفه موجود نیست ، باید چند بار هی صفه رو ری اینتر کنم تا بیاد.
با فیلطر شکن این مشکل نیست (یا کمتره).
به این میگن تایم آوت ؟ چی میگن ؟ راه حلش چیه ؟ تنظیمات مودم یا DNS یا 2020 ؟
سرویس : 10 مگ 10 گیگ حجمی / مودم : D-Link 2520U
مشکل شما تایم اوت است که به شرکت مخابرات مربوط می شود، تنها راه حل کاهش این مشکل از طرف شما این است که تعداد دستگاه هایی که از وای فای به مودم وصل می شود را کاهش دهید.نقل قول:
ممنونم - اما من اصن وای فای ندارم . یعنی اصن مودمم وایرلس نیست و فقط یه کامپیوتر به نت وصله .نقل قول:
حالا چی ؟ بازم راهی نیست ؟
کلا مخابرات اینجوریه یا شرکتای دیگه هم توی سرعت بالا این مشکل رو دارن ؟
از شرکت های دیگه خبر ندارم اما من هم که مثل شما مخابرات دارم با مشکل تایم اوت مواجه هستمنقل قول:
منم دقیقا همین مشکل رو دارم وقتی از فیل.. استفاده میکنم بهتره خیلی وقتا یه لینک ده بار ریفرش میکنم تا باز شه، امروزم زنگ زدم به اصطلاح پشتیبانی میگه شما سایت آپارات رو الان باز کن ببین چجوری باز میشه، میگم یعنی آپارات باز شه مشکل حله؟؟؟
همچنین کلا زور میزنه یه صفحه باز شه :n02:
برای منم سرعت کم شده مشکل چیه؟نقل قول:
Sent from my Xperia Arc (LT15i) using Tapatalk 2