سلام ،مخابرات یه طرح داره یکساله 8 گیگ 27 هزار تومن کسی این طرح رو داره؟سرعتش روی 1 مگ هست یا نه؟
Printable View
سلام ،مخابرات یه طرح داره یکساله 8 گیگ 27 هزار تومن کسی این طرح رو داره؟سرعتش روی 1 مگ هست یا نه؟
سلام دوستان
من دیروز خواستم 5 گیگ شارژ بخرم سایت پول از حسابم کم کرد ولی اینترنتم شارژ نشد به 2020 تماس گرفتم
این شماره را داده که 38118415که پیگیری کنید ولی این تلفن که اصلا پاسخگو نیست
از شما دوستان تا حالا همچین مشکلی پیش اومده تونسته پولشو برگردونه یا نه ؟
طرح ECO4096 شاتل شبانه سرعتش چنده ؟ در ماه چقدر دانلود داشته باشی محدود میشی ؟
بله ، تنها راهش هم تماس با همون شمارس و باید یک چند روزی مداوم بهشون زنگ بزنید تا هر وقت صلاح دونستن پاسخ بدهند. متاسفانه خیلی خیلی دیر و بی نظم پاسخ میدهند با تماس هانقل قول:
الان دوباره گیگ بخرم یا بزارم تکلیف این یکی روشن بشه ؟نقل قول:
سلام دوست عزیزنقل قول:
من یک بار این مشکل برام پیش اومد ک البته خداروشکر فقط یک گیگ شارژ بود.
اون شماره ای ک بهت دادن من 4 روز تمام بهش زنگ زدم ک بلاخره افتخار دادن!!! جواب دادن!:jealous:
بعد گفتن پیگیری میکنن شماره تماس هم ازم گرفتم ولی چن روز گذشت خبری نشد ازشون.
من از سمت بانک هم پیگیر شدم و اونا بهم گفتن پول معلق نمونده و ب حساب مخابرات واریز شده.
خلاصه بعد چن روز دوباره کلی ب همون شماره زنگ زدم کسی جواب نداد تا اینکه تو سایت بازرسی
شکایت نوشتم ک بعد حدودا دو هفته!!! جواب دادن پول ب حساب مخابرات نرفته!!!:hmm:
حالا کی این وسط پوله منو نوش جان کرده الله اعلم:n23:
البته منم بدشانسی آوردم خوردم ب تعطیلات آخر سال
شاید با خودت بگی ی گیگ چیزی نبوده ولی من حاضر بودم پول
همون ی گیگ رو بریزم تو چاه ولی نره تو شکم مخابرات دزد.:n22:
اصلا قصدم نگران کردنت نیست دوست عزیز ولی با توجه ب چیزی ک برای
خودم اتفاق افتاد توصیه میکنم سخت پیگیر کارت باشی ک پولتو نخورن.
موفق باشی.
همیشه گفتیم از توی وبسایت مخابرات خرید کنید همینطوری میشه و حتی مواردی سراغ دارم که کلا پولشون برنگشتهنقل قول:
همیشه تلفنی اقدام کنید
پس فکر کنم اون پولم از دست رفت دیگه :n35:نقل قول:
سایت بازرسی ادرسش چیه ؟
تلفنی چجوری شارژ کنم پول چطوری باید واریز کنم ؟نقل قول:
می تونید بخرید ، ترجیحا اگر میخواهید اینترنتی بخرید از سایت های دیگه بخرید که حداقل بدونید با کی طرف هستید ، ماشالا الان همه نماینده ها برای خودشون سایت زدن.نقل قول:
سایت بازرسی شرکت مخابراتنقل قول:
http://bazresi.telecom.ir/
البته اینجا هم میتونی شکایت کنی:
سایت پاسخگویی وزارت ارتباطات
https://195.ict.gov.ir/
حالا تو اقدام کن ایشاا... ک پولت برمیگرده.
تا جایی ک یادمه ب 2020 ک زنگ میزنی،نقل قول:
بعد باید با بخش فروش تماس بگیری.
شماره کارت بهت میدن ک پولو واریز کنی.
حالا اگه ج من اشتباه بود دوستان تصحیح کنن.
میشه ادرس سایتهاشونو بگیدنقل قول:
وقتی نامهرو نوشتی حتما هفته ای یکبار به مخابرات سر بزنن.نقل قول:
نامهی منو چندین وقت دستشون بود و آخر خودم رفتم مخابرات و به صورت حضوری به چندتا قسمت سرزدم تا حرف منو باور کنند.خیلی وضعیت مخابرات خرابه.
از من میپرسیدن اگر دنبال عذرخواهی هستی من از شما عذرخواهی میکنم و...
باید برید حضوری تا ببینید که چطوری با شما برخورد میکنند.
نمی دونم وجدان کاری دارن یا نه.
یک توصیه.حتما حضوری برو و حتما هم بخواه برات شماره دبیرخانه بزنند.
من تو سایت بازرسی ثبت نام کردم فقط یه کد رهگیری دادنقل قول:
برای حضوری باید کجا برم آدرسش کجاست ؟
آدرس سایتی هم که بشه بدون درد سر اینترنتی شارژ خرید را هم اگه می دونید بگید
تلفنی از راه تماس با 2020 و بعدش وصل شدن به واحد فروش. خودشون شماره کارت میدن و با خاطر جمع از راه درگاه بانک و یا عابر بانک براحتی واریز و بهشون اطلاع میدیننقل قول:
توی این لینک زیر آدرس سایت همه نمایندگان adsl مخابرات خراسان هست. (همه هم شارژ آنلاین دارند)نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تکراری شد ، حذف شود.
کی میخواد این سایت پی سی ورلد درست بشه ، خدا میدونه..
نه دادا مشکل تو فروم های دیگم هست علت از اینترنتهنقل قول:
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
اگر بتونی تماس بگیری بهتره.چون بری بهت شاید بگن که همین امروز شکایت کردی و باید صبرکنی.نقل قول:
آدرس:میدان امام خمینی. از هرکی بپرسی بهت نشون میده.میدان به سمت باغ ملی.
بازرسی هم طبقه ی پنجم هست.
اگر راضی نشدی از جواب برو پیش مدیرعامل.شاید جواب بده.
موفق باشید.
من طرح بدون شبانه فعال کردم ولی جرا الان اینو زده!! یعنی شبانه داره خبر ندارم :n29:
تلفن : 513 مرکز مخابراتي : كوثر پست الکترونيک : ArashMiniStar@Gmail.com آخرين وضعيت شما : بهره برداری وضعيت بر خط بودن : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 1394/02/22 06:33
RAS : Enghelab-Bras" style="border: none; color: rgb(0, 0, 0);">سرويس فعال : پاییزه طلایی 3 ماهه 2 گیگ+شبانه روز باقي مانده : 39 روز ترافيک باقي مانده : 1.5 گيگا بايت سرويس رزرو : فاقد سرويس رزرو ترافيک رزرو : 0 گيگابايت
سلام دوستان این طرح های یکساله ،پیش پرداخت و شبانه رایگان چه وضعیتی داره ، شبی چقدر حداکثر امکان دانلود داره
ممنون
ده آخه اینم ناراحتی داره؟!! بیا و در حق مشترکین خوبی کن!:n24:نقل قول:
میگم صداشو در نیار یکوقت دیده ملک و اذنابش + اون ترولیست معلوم الحال:n06: ( trollist بر وزن تروریست!) برات راپورت رد کردن و شبانت یهو پرید:n09:
از مزاح گذشته، یک شب بعد از ریبوت مودم در حد چنده ده مگ دانلود کن و دوباره مودم رو ریبوت کن تا لوگ بندازه بعد ببین از حجم روزانه کم کرده یا نه:wink:
بستگی به عوامل متعدد داره : اوضاع خط شما بخصوص میزان نویزش، ترافیکی که به منطقه ی شما دادن، تعداد دانلودرهای منطقه ی شما و برخی عوامل کشف نشده ی دیگه!نقل قول:
لذا کلا نمیشه رقم مشخصی رو اعلام کرد اما میانگین روی 2 تا 2.5 گیگ حساب کن. من تا 5 و خرده ای هم گاهگاهی که میرم روی فاز دانلود، بگرفتوم
البته بد نیست بگم مدتیه برای کاهش بیشتر مصرف برق و عدم استهلاک و ... حتی از لپتاپ که در حد خودش کم مصرفه هم برای 6 ساعت دانلود شبانه استفاده نمیکنم
روی یک تبلت اندروییدی utorrent نصبیده و توسط یک برنامه تنظیم کردم از 1 تا 7 خودش کارها رو انجام بده . بدون دردسر و بی سر و صدا و با حداقل مصرف انرژی. شمام تا میتونین از گوشیهاتون استفاده کنین نه کامپیوتر
کم میکنه :n28: ولی عجیبه اسم سرویسو اشتباه مینویسه واقعا جای تقدیر داره نمیذارن ما ازشون کمی از بدهکاری هامون رو بگیریم :n38::n41:نقل قول:
طی چند هفته پیش که با اختلالهای سرویس اینترنت پر سرعت مخابرات که به صورت قطعی و وصلیهای مکرر نمایان میشد، رضا خلیلی در گفتگو با خبرنگاران تشریح کرد: علت جدید اختلالهایی که توسط تیم فنی شناسایی شد، ناشی از اشکال در برخی مدل مودمهای مشترکان است؛ برخی از مدلها در چند برند دارای ایراد هستند. درضمن اشکال در کمبود ایپی های متفاوت بوده؛ یعنی زمانی که آدرس مک تکراری باشد، در یک منطقه دو نفر مشترک در حال استفاده هستند که همزمان اینترنت یکی قطع شده و دیگری به اینترنت وصل می شود و برعکس این اشکال تکرار میشود و یا، مشترک جدید نمیتوانست به شبکه متصل شود.
وی در ادامه صحبتهای خود به کمتر شدن این مشکل و افزایش ایپی های متفاوت امید بخشید و اظهار داشت این مدلها درحال شناسایی و تعویض هستند.
به این ترتیب مشترکانی که از مخابرات مودم گرفته باشند با آنها تماس گرفته میشود که برای تعویض مودم مراجعه کنند و مشترکانی که از مخابرات مودم نگرفته باشند پس از محرز شدن علت، اشکال به آنها اعلام میشود.در صحت گفته های خلیلی، معاون فنی و مهندسی مخابرات تهران افزود: سال گذشته مشکل قطعی و وصلیهای مکرر ناشی از مشکل کمبود آیپی بود که اکنون آیپی لازم تا حد زیادی تامین شده و بخشی نیز برای مشترکان جدید در حال تامین است.
=خنده داره پس مشهد باید همه اش عوض بشه
اینا مردمو احمق فرض کردن؟ یدفعه همه مودما مشکل پیدا کردن تایم اوت میدن؟ تو چند سال اخیر چرا مشکل نداشتن؟!!
طرح پس پرداخت چگونه هزینه میاد ؟ برای ثبت نام مراجعه حضوری لازمه یا اینترنتی میشه ثبت نام کرد ؟
هزینه اش روی قبض میادنقل قول:
هم حضوری میشه ثبت نام کرد هم تلفنی با 2020
شاید مودمهاشون توی انبار در حال زنگ زدن و پوسیدنه یکجورایی میخوان به آب کنن برهنقل قول:
نقل قول:
تازه سیم کارتم میدن
امروز واسم اس اومد که واسه استفاده از اینترنت مخابرات بهم سیم کارت میدن یه شماره پیگیری هم داده
قضیش چیه؟
چه جالب شماره اش چنده ؟نقل قول:
چون توی ایران سالهاست توی ذهن مردم حک شده که برای تملک سیمکارت باید پول زیادی پرداخت این شده که از هدیه دادن سیمکارت توسط اپراتورها متعجب بشیم حال اونکه سیمکارت رو از همون ابتدا باید رایگان می دادند ... چون درآمد اپراتورهای همه جای دنیا از راه خدمات هستنقل قول:
من یک سیکارت دائم ایرانسل (10 سال قبل بقیمت 140 ت) روی گوشی و یک اعتباری (4 ماه قبل بقیمت 8 ت) روی تب دارم برای این دومی دائم از فرستنده ای با اسم *Hadyeh* پیامک میاد که
درسته که مفته ولی میخوای چکار؟!! سیمکارت بیشتر = فقط خالی شدن بیشتر جیبنقل قول:
اگر تاکنون سیم کارت هدیه نگرفته اید و یا سیمکارت فعلی شما هدیه نمیباشد برای دریافت سیم کارت هدیه خود یک پیامک خالی به 2112 و 2115 ارسال کنید.
حالا باز ایرانشل خوبه چون پهنای باند و خدمات متفرقه اش خیلی بالاست و چپ و راست ترافیک رایگان زیر 1 گیگ و گاه بیشتر هدیه میده مثل این مورد که 100 گیگ حجم روزانه هدیه داده به تام کروز!
ولی همراه آخر با سیستمهای پوسیده، قدیمی و وصله خورده، سرعت پایین و حداقل خدمات رسانی، این نوع تقلیدکاریش در هدیه دادن سیمکارت واقعا مضحکه و باید یک پولی هم بده تا هدیه اش رو قبول کنی
امروز نت من چن ساعت قطع بود ! دیگه کفرم در اومده بود زنگ زدم 2020 و بالاخره وقتی نوبتم شد ( تعجبه بچه ها امروز به جای نفر 50 ، نفر 34 نفر فقط در صف بودن ) به محضی که وصل شد اپراتوره، نت ام وصل شد !!!!!!!!! و اپراتور خنگ می گه اصلا قطعی نداشتی ! می گم از صبح قطع بود نت ام به محضی که زنگ می زنم جریان چیه که وصل میشه ؟؟؟؟؟؟!
شماهام اگه نت تون قطعه شاید با یک زنگ با اپراتور که البته حداقل 20 دقه باید صف انتظار باشید ، نت تون وصل میشه
من که دیگه ازاد شدم از دست اینا خونمون عوض کردیم از ی جا دیگه میگیرمنقل قول:
باورت بشه یا نشه هر چی مخابرات دیروز قطعی داشت رفتم خونه جدیدمون با 3g ایرانسل ی ثانیه ندیدم کلش او کلنز علامت انتن بیاد :|
اقا من یه مدت نبودم الان میخوام برم تو اکانتم ببینم چقدر حجم دارم میگه رمز اشتباهه
یوزر پس رو باید با چه فرمتی وارد کنم؟
بچه ها شما مشکل قطعی ندارید؟
من هر سایتی باز می کردم fatal error می داد بعدش کد 511 رو عوض کردم 513 گذاشتم، درست شد ولی الان وارد سامانه partak نمی تونم بشم با هر کدی که میزنم!
تو
ibsng هم که وارد میشم اینو مینویسه:
سرعت هم نصف شده.
به نظرتون چی کار کنم؟ کسی مشکل نداره؟
من مشکل قطعی ندارم اما سرعت دانلودم الان که تست کردم نصف شده فیکسنقل قول:
دوستان دیگه کسی نصف نشده سرعتش؟
شما منطقه ات کجاست؟ من مطهری هستم.نقل قول:
سرعت منم از نصف کمتر شده امشبنقل قول:
مرکز امت طلاب
از من چهاراه شهدا منم یک خط دیگم فن آوا نامحدود اونم سرعتش ازنصف هم کمتر شده باز معلوم نیست چکار میکنن
باز معلوم نیست چه گندی بالا آوردن !
سرعت برای من امشب از 100 بالاتر نمیره.مرکز مطهری