درسته.نقل قول:
فاصله خونه ما تا مرکز مخابرات بیشتر از 4 کیلومتره. با توجه به این فاصله و کابلهای قدیمی تلفن من نمیتونم به پینگ زیر 100 فکر کنم.
Printable View
درسته.نقل قول:
فاصله خونه ما تا مرکز مخابرات بیشتر از 4 کیلومتره. با توجه به این فاصله و کابلهای قدیمی تلفن من نمیتونم به پینگ زیر 100 فکر کنم.
خواهش کوکا آبودانینقل قول:
آبودانی زندگی میکنی آره اشتباه که نکردم؟:n13:
فاصله خونه ما تا مرکز مخابراتی 500 متر هم نیستنقل قول:
شاید برای همین پینگ خوبه
مشخصات سرویس در حال استفاده :
سرويس ترکيبي تا 12 مگابيت يکساله جمعا 60 گيگ (ماهيانه 5 گیگ) به همراه ترافيک نامحدود بامدادي
حجم باقی مانده63 مگ
دوستان چند وقتی که صبانت سرعت رو بر اساس حجم باقی مانده میده این وضعیتیه که پیش میاد وقتی ترافیکت ته بکشه
پینگ 3 هزارم از داخل گاهی اوقات رد میکنه حجم کم میشه و تایم اوت میره بالا ولی اگه تازه حجم یا سرویس بخری پینگ از خارج زیر 100 میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم از وضعیت الان
سلام نظرتون چیه در مورد صبانت آبادان مثلا من اگه بخوام 128 نامحدود صبانت بگیرم سرعتم چنده؟!و پینگ داخلی و خارجیش با سرویس گیم چند؟!و بدون سرویس گیم چنده؟!صبانت آبادان تایم اوتی داره یا نه؟!
با تشکر
مگه میشه همچین چیزی؟! :n13:نقل قول:
لطفا یه تست از وقتی حجم زیاد اری هم میذاری با یک سرور تو آلمان یا اون ورا؟؟ :n02:
دوستان کسی هست مرکز نبوت تو تهران از صبانت گرفته باشه؟
پایداری کانکشن و پینگ و تایم اوت وضعیتش چطوریه؟ بیشتر برای بازی با سرور های اروپا نیاز دارم باید پینگ تقریبا ثابت و ارتباط بدون پکت لاس باشه!
سرعت وضعیتش چگونس؟
ممنون از راهنماییتون
این سرویس های یک ساله صبا شبانه دارن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Dustan inja kasi service e 102gig ro dare?
Age darin pish shomaratun chie?
Man emruz raftam goftan be 332 nemidim
Seri ghabl gofte budan midan:n28::n28:
بله این سرویس ها چون جشنواره هستند شبانه دارندنقل قول:
گزینه خرید رو بزنید توضیحات رو بهتون میده
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
من باهاش راحت fifa 16میزنم خیلی کم لک میزنه من راضیم
دقیقانقل قول:
دوست عزیز فعال کردی سرویس گیم رو؟شماره ها رو فرستادم زنگ زدی؟نقل قول:
به چه شماره ای باید زنگ زد برای سرویس گیم؟نقل قول:
کدوم شهر هستی شما؟نقل قول:
برو تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو قسمت نمایندگی زنگ بزن نمایندگیتون یا تهران
به این زنگ بزن 021-83853
سلام کوکا به این شماره ها تماس بگیرنقل قول:
تهران:021-83853
اهواز:06133384456
تهران هستمنقل قول:
زنگ زدم میگه سرویس گیم نداریم!:n13:
به منم همینو میگننقل قول:
کمتر از ی هفته پیش زنگ زدم برای یکی از فامیلا فعال کردن
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
امکان نداره!نقل قول:
به اهواز هم زنگ زدی؟!
محض خنده SpeedTest رو هم دور زدیم :n04::n02: (امضا)
چطور سرعتت اینطوریه؟!نقل قول:
سرعتم اینطوری نیست :n02: سرعت واقعیم 15 مگ هست اما یه حقه ای زدم به اسپیدتست که 150 نشونش بده.البته ناگفته نماند قبلا کسای دیگه هم این کارو کردن ولی روش های اونا دیگه جواب نمی ده الاننقل قول:
چطور اینکارو کردین به ما هم بگو :n31:نقل قول:
ایشالا به زودی فیلم می گیرم دقیق توضیح می دم داخلشنقل قول:
بابا بنازم سرعت عمل جواب دادنتو:n04:نقل قول:
شانسی بود :n08::n08:نقل قول:
نقل قول:فیلم اینا چیه! مگه میخوای css یاد بدی!!!! این کار دیگه قدیمی شده!نقل قول:
اینم تست نت من :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا بین این همه زبون چرا css :n02:منم نگفتم هیچکس بلد نیست که:n01: من آموزش قدم به قدم از اول تا آخرش و اینکه چجوری کشف می شه رو می زارم + برنامه نویسی با سی شارپ واسه برنامه اتوماتیکش حالا شما دوست نداشتی نبین:n01:نقل قول:
چرا خودتو اذیت میکنی ! برنامه Speedtest Spoofer رو دانلود کن و تمام.نقل قول:
بله علیرضا جان (درست گفتم؟) استفاده از برنامه آماده که کار همه هست من دوس داشتم یه آموزش به زبان فارسی در این مورد باشه.حالا اگر کسی خیلی عجله داره می تونه از این برنامه که ایشون گفت استفاده کنه البته من خودم تستش نکردم اما با توجه به اینکه ایشون تست گذاشتن به نظر میاد کاملا صحیح کار می کنه.نقل قول:
حالا که بعد از مدت ها اومدم توی فروم یه آموزش به درد بخور دیگه می دم که شاید این رو هم قبلا بعضی ها اشاره کرده باشن اما من ندیدم گفته شده باشه امیدوارم به درد بخوره چون به درد من که خیلی خورد.
این آموزش در مورد بالا بردن دستی Downstream rate هست البته فقط روی مودم های با firmware broadcom جواب می ده و سایر مودم ها جواب نمی ده(البته ممکنه اونا هم این گزینه رو داشته باشن ولی روشش فرق کنه)
- نرم افزار Putty رو دانلود کنید که حتما بهش نیاز هست.
- وارد صفحه تنظیمات مودمتون بشید و Snr رو چک کنید این روش بهتره برای Snr های بالای 10 استفاده بشه و زیر 10 ممکنه باعث قطع و وصل شدن اینترنت بشه
حالا وارد نرم افزار Putty بشید گزینه Telnet رو انتخاب کنید و آیپی مودم رو توی قسمت Host بزنید مثل عکس زیر و بعد open رو بزنید
ازتون یوزر و پسورد رو می خواد که همون یوزر و پسورد ورود به صفحه تنظیمات رو می دید بهش (موقع پسورد زدن ستاره نشون نمی ده گیج نشید) بعد از ورود دستور help رو وارد کنید اگر تعدادی دستور برای شما آورد یعنی درست وارد شدید
حالا دستور زیر رو وارد کنید
adsl configure --snr 70بعد از وارد کردن این دستور مودم شما ریست می شه و دوباره به لینک وصل می شه این بار وقتی Downstream rate رو چک کنید "احتمالا" از دفعه پیش بالاتر رفته عکس مودم خودم رو هم بعد از اجرای دستور می زارم
سلام من با این نرم افزار کار کردم ولی نمیتونم در آخر وارد صفحه مودمم شم این ارور رو توی صفحه مودم میده Local user or Telnet administrator is configuring this deviceنقل قول:
و نمیتونم با پسوردم وارد شم
یه عکس می شه بگیرید از این ارور؟ کجا ارور رو می ده توی تلنت یا توی وب؟نقل قول:
جایی که میخوام وارد 192.168.1.1 بشم که پسورد رو وارد کنم این پیان رو قرمز وسط نوشته پسور که میزنم وارد پنل مودم نمیشهنقل قول:
من میخوام ریتم بصورت فیک بره بالا شاتل برام سرویس گیم فعال کنه چون میگه سرویست باید ریتش 1مگ باشه:|نقل قول:
فیک نیست این واقعیه توی صبانت به دلیل اینکه کامل پهنای باند رو توی 12 مگ باز می زارن من تا سرعت دانلود 2 مگ در ثانیه هم با این روش گرفتم.مطمئنید که مودمتون فرم ور Broadcom داره؟ صفحه Statistics شما مثل همین عکسی هست که من گذاشتم ؟نقل قول:
ضمنا اگر از تنظیمات جدید به هر دلیل راضی نبودید کافیه مودم رو خاموش و روشن کنید و بر می گرده به حالت قبل از اجرای دستور
من شاتل دارم چکار کنم ریتم بره بالا برنامه ای هست؟راهی هست؟نقل قول:
فیک هم بره بالا کافیه برام
براتون پیام خصوصی می فرستم اونجا صجبت می کنیم:n01:نقل قول:
یه نکته ای متوجه شدم با توجه به عکسی که یکی از دوستان فرستاد اونم این بود که خود شرکت باید فضای Rate شما رو زیاد کرده باشه یعنی بهتون اجازه ریت بالا رو داده باشه وگرنه این روش جواب نخواهد داد یعنی این روش برای کسایی جواب می ده که مثلا شرکت واسشون تا 20 مگ باز کرده ولی مودمشون با اینکه Snr بالا داره حداکثر ریت قابل دریافت رو نمی گیره
حالا شما بگین ما تست میکنیمنقل قول:
متشکر
مودم من دی لینک 2730u سفیده که چیپستش ریلتکه! از طریق telnet به مودم وصل میشه ولی این دستور شما و دستورات دیگر منطبق با برنامه رو نمیگیره! مینویسه :نقل قول:
(Invalid parameter:configure--snr70(bits
راهی یا برنامه ای نیست که رو مودم های با چیپ ریلتک هم جواب بده؟!
نتم شاتله که خطمو تا 16 مگ باز گذاشته ، منتها مودم نمیزاره که snr از 10 پایین تر بیاد و خطم رو 13 الی 14 ست میشه!
آره دقیقا کار این دستور اینه که به زور snr رو کم می کنه و باعث می شه Rate بره بالا.دستور help رو بزنید توی تلنت احتمالا لیست دستورا رو بیاره اون بزارید اینجا ببینیم می شه کاری کرد یا خیرنقل قول:
.......................