روزی چقدر ذغال برا روشن کردن مودم مصرف می کنینقل قول:
از speedtest.net عکس بذار
Printable View
روزی چقدر ذغال برا روشن کردن مودم مصرف می کنینقل قول:
از speedtest.net عکس بذار
لطفا کمک کنید .
من یه مودم دیتاشین مدل وای فای دارم اگه بخوام ابدیتش کنم میشه ؟ چه جوری ؟ لینکی موجود اگه کسی داره ممنون میشم اگه بزارین .مودمم وقتی نت که قطع میشه حتما باید خاموش روشن کنم تا نتم وصل شه بطور اتومات خودش سرچ نمیکنه پرسیدم گفتن یه بار ابدیت کن حل میشه .
اگه مشکلمو حل کنید دعا میکنم براش .
سندازایفون4 ورژن5.0.1
بچه ها به نظرتون امسال هم مثل نوروز سال گذشته بهمون حال میدن ؟؟؟
(دانلود رایگان)
بچه ها من 3 گیگو خورده ای از نتم مونده و 10 روز دیگه اعتبار دارم اگه دورم تموم بشه میره دوره ی بعد این 3 گیگ ؟
نه منتقل نمیشه باید در همین دوره ازش استفاده کنی!نقل قول:
این وضعیت سرویس 1 مگ من تو روز هست : عاقبت پهنای باند نداشتن منطقتون ، با دان استریم 2 مگ سرعت دانلود به آپلود هم نمیرسه.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر از عیدی هاتون باشه که اضافه مونده منتقل میشه.نقل قول:
---------- Post added at 09:52 PM ---------- Previous post was at 09:51 PM ----------
شما مگه کدوم شهر و مرکز مخابراتی هستید ؟نقل قول:
نه بابا پارس افلایننقل قول:
منتقل میشه.نقل قول:
من 2 3 دوره ای اینطوری شد برام. البته حجم خودم بود نه ترافیک هدیه و منتقل هم شد. یبار حتی 57 مگ مونده بود و منتقل شد.
---------- Post added at 10:15 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------
به من امروز 1 گیگ اضافه کردند.نقل قول:
خیلی کمه
نامردا
آقا من تازه از این شرکت سرویس گرفتم
امروز زنگ زدن گفتن کارای مخابرات و اداریش تموم شده ، روز دوشنبه کارشناس میاد که وصلش کنه ، من گفتم خودم وصل میکنم
حالا که با نرم افزار خودش مرحله به مرحله میرم جلو ارور fail میده ، کسی میدونه مشکل از چیه ، اتصال بین خط تلفن و مودم هم بررسی کردم مشکل نداشت ....
زنگ بزن پشتیبانی حل میکنن من هم اولین روز که خطم وصل شد اصلا نمی تونستم برم اینترنت زنگ زدم پشتیبانی درستش کردننقل قول:
پ ن پ واسه خوشگلی گذاشتن تا ملت حالشو ببرن...نقل قول:
به احتمال خط شما رانژه نشده باشه . چراغ link یا adsl روی مودمتون روشنه؟نقل قول:
یعنی کارشناس نیومد ؟، خودت مودمتو وصل کردی؟نقل قول:
زنگ بزن پشتیبانی حل میکنن من هم اولین روز که خطم وصل شد اصلا نمی تونستم برم اینترنت زنگ زدم پشتیبانی درستش کردن
چراغ USB و DSL چشمک میزنه ( سبز)نقل قول:
به احتمال خط شما رانژه نشده باشه . چراغ link یا adsl روی مودمتون روشنه؟
چراغ power کلا روشنه ( سبز)
چراغinternet کلا روشنه ( قرمز)
مودمم هم SY-5210s هستش
اگه رانژه نشده باشه هنوز احتمالا تا همون دوشنبه که قرار بود کارشناس بیاد وصل میشه دیگه؟
شما مطمئنی اضافه کردن براتوننقل قول:
برای ما که چیزی اضافه نشده
مثل اینکه خبری هم نیستش کلا :31::41::18:
تو این دوره اگه ترافیک هدیه و یا حجمی که خودتون خریده باشید رو حتما به دوره بعد انتقال میدن ولی اگه جز حجمی باشه که شامل حجم اصلی اکانت هست باطل میشه . البته هدایا یا حجم های خریده شده درصورت استفاده نکردن بصورت مرحله به مرحله با تمدید هر دوره به دوره جدید منتقل میشه .نقل قول:
جراغ DSL باید ثابت باشه . یا خط شما رانژه نشده . یا درست اسپلیتر رو وصل نکردید یا صفربند دارید یه دوشاخه ضد برق.نقل قول:
دوستانی که پارس انلاین دارن میشه از سرور ریاض riyadh پینگ بگیره با speedtest.net بگذاره اینجا؟؟ لازم دارم.
لطفا سرعت و نوع سرویستون هم ذکر کنید.
سلام دوستان . من چند ماهی میشه از صبا دارم سرویس می گیرم الان شبانش افتضاح شده می خوام از صبا دل بکنم اگر همین طوری بمونه .
پارس انلاین چطوریه ؟؟؟؟؟؟ ساعات رایگانش ؟؟؟؟ سرعت دانلود تو ساعات رایگانش خوبه ؟؟؟؟؟ چه سرویسی ازش بگیرم خوبه به نظر شما ؟؟؟
یه چیزی من اصفهان میشینم منطقه ی ردانی پور
میگم اسپیلتر رو اصلا وصل نکنیم و مستقیم از پریز تلفن به مودم بدیم اشکال داره؟ یا فقط برای وقتی که بخوایم تلفن و مودم رو با هم وصل کنیم؟نقل قول:
جراغ DSL باید ثابت باشه . یا خط شما رانژه نشده . یا درست اسپلیتر رو وصل نکردید یا صفربند دارید یه دوشاخه ضد برق.
دو شاخه ضد برق چطوری؟ دوشاخه ما سه تا پایه داره که وسطی پلاستیکی ، اگه لازمه عکس بذارم...
گداها امسال 1 گیگ بیشتر ندادن:37:
نه به اون سال نه به این سال:31:
سرویس POL-256-2G .نقل قول:
پارسال عید کل اینترنتو دانلود کردم. امروز یه گیگ هدیه دادن همش. گرونی بهشون فشار اورده بدبختای گدا.
واقعا خاک بر سر گداش کنن.پارسال کجا امسال کجا.آخه 1 گیگ هم شد هدیه نوروزی گدای بدبخت؟
اطلاعیه داده اونایی که اشتراک جدید میگیرن به ازای حجمشون بهشون حجم هدیه میده، من 2 روز بیشتر از اشتراکم نمونده میشه قطعش کنم دوباره ثبت نام کنم؟
سلام به همگی دوستان سرعت دیشب چطور بود برا من که افتضاح بود
تا کی قراره اینطوری بمونه ؟؟؟؟؟:41:
---------- Post added at 08:31 AM ---------- Previous post was at 08:30 AM ----------
واقعا همش 1 گیگ ؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا متاسفم براشوووووووون ......:41:
سلام به من که هنوز همون 1 گیگ ندادن امروز صبح نگاه کردم
با این بذل و بخششون بعید نیست به بعضیا هم ندن خوب اگه تا امشب اضافه نشد زنگ بزن بگو بهشوننقل قول:
به احتمال همونه اون دوشاخه رو حذف کن یک دوشاخه هست که داخلش مدار به کار رفته که اگر اشتباهی زدید داخل برق تلفن نسوزه.نقل قول:
اسپلیتر هم اگر روی اون خط به هیچ عنوان تلفن و وسیله دیگه استفاده نمی کنید می تونید نگذارید .
دو شاخه رو باز کردم توش کیتی نبود ، دوتا دونه سیم بیشتر نیستنقل قول:
ه احتمال همونه اون دوشاخه رو حذف کن یک دوشاخه هست که داخلش مدار به کار رفته که اگر اشتباهی زدید داخل برق تلفن نسوزه.
اسپلیتر هم اگر روی اون خط به هیچ عنوان تلفن و وسیله دیگه استفاده نمی کنید می تونید نگذارید .
اسپیلتر هم گذاشتم فرقی نکرد
به هرحال ممنون ، زنگ زدم بهشون ببینم چکار میکنن
1 گیگ !!؟ :18:
صد رحمت به همون شاتل !! هرچقدر هم که چند وقت یکبار شبانه رو محدود میکنه حداقلش واسه عید سنگ تموم میزاره چپ و راست گیگ اضافی میده حجم دزدی نمیکنه !
برای من هم 1 گیگ اضافه شده
فقط دوستانی که بعد از 15 اسفند قراردادشون رو تمدید کردن 1 گیگ اضافه شده یا قدیمی ها هم 1 گیگ رو گرفتند ؟
نقل قول:نقل قول:به نظر من هیچ کدام از این شرکتها مقصر نیستندنقل قول:
چون باید از یک سیاست کلی که از بالا تعیین می شود پیروی کنند و آن هم این است که سرعت همیشه پایین باشد
---------- Post added at 09:49 AM ---------- Previous post was at 09:47 AM ----------
.نقل قول:
من قدیمی هستم و امروز صبح دیدم یک گیگ به حجمم اضافه شده.
.
واقعا زحمت افتادن همش یک گیگ اضافه کردن , پس دوستان میگفتن بین یک تا چهار گیگ اضافه میکنن
به ما که فعلا همون یک گیگ هم ندادن.:19:
lمنم قیق!! میخام/داره تموم میشه به منم قیق بدین
نقل قول:
ای پی دیفالت رو پست هر مودم نوشته .نقل قول:
من 128 مخابرات هم دارم.
این برا مخابرات:خونه برم برا پارس رو هم میزارم :
اینا الان یعنی چی؟کد:
Line Rate - Upstream (Kbps):156
Line Rate - Downstream (Kbps):158
LAN IP Address: 192.168.1.1
Default Gateway: 85.185.110.101
Primary DNS Server: 217.218.127.127