ایا میشه ثبت نام اینترنتی کرد توی مبین نت؟طریقه نصب مودمش چطوریه؟
Printable View
ایا میشه ثبت نام اینترنتی کرد توی مبین نت؟طریقه نصب مودمش چطوریه؟
بچه ها طرح 2 مگ (ماهیانه و 6 ماه) دانلود شبانش چطوره؟
طرح 1 مگ نوروزی واسه من بهترین حالت شبانه اش سرعت 64 هست اگه شبانه 2 مگ بهتره از اون بگیرم
بله ولی اخرش نامه تون رو میدن به نزدیک ترین عامل فروش به محل زندگی تون.نقل قول:
خودشون میان نصب می کنند (کار خاصی نداره)
حالا نمیشه خودم نصبش کنم؟
نصبش مهم نیست، 15 تومن حق نصب مهمهنقل قول:
اگه بری گیر بدی ممکنه بدن. بستگی به شما داره
حالا لینک ثبت نامش چیه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
خودت بری از نمایندگی بگیری زودتر کارت راه میافته
چقد طول میکشه برم نمایندگی ثبت نام کنم؟
اگه موجودی مودم داشته باشند حوصله هم باشه شما هم مطمئن باشی که سیگنال داری (نیان واسه تست سیگنال) همون روز. یه روزم طول میکشه تا فعال بشهنقل قول:
از کجا بفهمم سیگنال دارم؟
اگه از دوستاتون کسی مودم داره ازش قرض بگیرید و تست کنید.نقل قول:
(خودشون میان تست می کنند البته هزینه رفت و امد رو هم میگیرن)
1 مگ نامحدود اداری رو خودم تست کردم، سرعت دانلود بین 120 تا 140 کیلوبایته، 512 نامحدود اداری رو خودم استفاده نکردم، اما شنیدم 80 تا 90 کیلوبایت سرعت دانلودشه. تنها طرحی که سرعت 300 کیلوبایت میده 1 مگابیت نوروزیه (اونم با سرور ایران).نقل قول:
از طرح های پیشنهادی خودتونم فقط اولی خوبه (همون 1 مگابیت نوروزی که فعلاً بهترین طرح مبین نته). دو طرح دیگه نامحدود شبانه روزی هستن که اصلاً توصیه نمیشن. بیشتر از 20 کیلوبایت سرعت نخواهی داشت. اصلاً مردد نباش.
اقا من فقط میخوام وبگردی کنم و دانلود خیلی کم پیش میاد 256 سرعت وبگردیش خوبه؟
مبین نت غیر از 256 کیلوبیته 1 به 10 طرح دیگه ای با این سرعت نداره. طرح های 1 به 10 هم همشمون آشغالن. پولتونو دور نریزین. شما میخوای ماهی 40 تومن پول 256 کیلوبیت بدی؟ من پیشنهاد میکنم 1 مگابیت نوروزی بگیری. از همه به صرفه تره. نامحدود هم فقط اداری (1 به 4) انتخاب کنید.
کسی نبود؟؟؟نقل قول:
سلام
دوستانی که تبریز زندگی میکنند
پوشش مبین نت اطراف هتل مرر و خیابان استاد معین چطوره؟ مشکلی نداره؟
چون روی این نقشه ها درست نتونستم تشخیص بدم ، پرسیدمنقل قول:
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم.
هتل مرمر و خیابون معین داخل پوشش داخلی قرار دارن. نباید مشکلی داشته باشید.
نامحدود خود مخابرات ADSL، با سرعت ۵۱۲ حدود ۳۰ تومن هست که به مبیننت میارزه. سرعت متوسط دانلودش هم حدود ۵۰ کیلوبایته و هفتهی دو یا سه بار قطعی یا خرابی داره ولی به نسبت قیمتش خوبه. از بین سرویسهائی که داشتم کیفیت مبیننت خوب هست ولی قیمتش بهیچوجه منصفانه نیست چون کمی بهتر بودن کیفیت به گاه دوبرابر قیمت نمیارزه. مگر اینکه موبایل بودن واستون خیلی مهم باشه. متاسفانه خودم مشکل نویز پیدا کردم مدتیه و اگر بتونم رفعش کنم حتما سرویس رو عوض میکنم....نقل قول:
دوستان این سرویس اداری منظور همون سرویسهای ۸ صبح تا ۸ شب هست؟:n21:
پ.ن: طبق قانون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] توی این مملکت بیقانون ارائه دهندهها موظف هستند که سرویس نامحدود رو ارائه بدن. مبیننت این قانون رو اینطوری دور زده چنان سرویسهای نامحدود رو بد ارائه میده که کسی رغبت نکنه سراغش بره:4: ضریب ۱ به ۱۰ رو هم فکر کنم الکی میگن اشتراک ۱ به ۱۰ از همون اول ۱ به ۱۰ میبندن که میگین بدرد نمیخوره!!
من یه سازمان تنظیم مقررات ایمیل زدم و از خدمات مبیننت در بخش نامحدود و قیمتهاش شکایت کردم دوستان شما هم یه ایمیل بزنید بد نیست، از هیچی بهتره...
پست الكترونيكي: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:توجه داشته باشید مقایسه مبین نت با ADSL درست نیست چون مقایسه هزینه های اولیه و تجهیزات و نگهداری این دو سرویس مثل مقایسه فیل و فنجون می مونه . مسلما هزینه های اینترنت وایمکس گرون تر در میاد و در همه جای دنیا هم اینطورهنقل قول:
ولی قبول دارم که با این کیفیت مبین نت سرویس هاش فوقالعاده گرون و بی انصافانه هست. هرچند که تو این کشور همه چیز همینطوره (نمونه واضحش صنعت خودرو سازی)
شما بهتره به قیمت های وایرلس یکی از شرکت های شهر ما نگاه بکنید اونوقت می فهمید که گرونی یعنی چی . وقتی یه شرکت کوچیک بتونه اینطوری قیمت بده و کسی هم کاریش نداشته باشه شما میخوای با شکایت از مبین نت که هزار باز کله گنده تر هست به جایی برسی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خودم BM632W و SWC9200 دارم با ریست فقط پسوورد وایرلس بر میگرده به دیفالت، حتی یوزر و پ مبین هم نمیپره، انجام بدید سخت نیست.نقل قول:
بله هزینهی اولیه و نگهداری WiMax قطعا بیشتر از سیستمهای کابلی هست ولی شما هم توجه کنید که این هزینه عمدتا هزینهی ثابت هست و اثرات دینامیک نداره و در بازار رقابتی همه جای دنیا قیمتها رقابتیاند....بله بله میدونم اینجا چه وضعیه:n05: فقط خواستم توجهتون رو به حدود و ثغور فیل و فنجان جلب کنم که آیا در این حد باید اختلاف در قیمت مشاهده بشه؟ بهرحال اگر بخوایم با کشورهای اونور مقایسه کنیم که مقایسهی سیب و پرتقال میشه چون یه مسئلهای که باید بهش توجه کنین اینه که اونجا تکنولوژی وایمکس بعضا در کنار 4G و شبکههای دیگه ارائه میشه( اصلا وایمکس قرار بود استاندارد اصلی 4G باشه ولی IMT-Advanced که همون نسل جدید LTE هست جاشو گرفت) و خلاصه مسئلهی وایمکس با خدمات موبایل و شرکتهای موبایل به شدت گره خورده...پس مسئلهی نگهداری و هزینههای اون یه کم پیچیدهتر هست ولی لزوما به معنی اختلاف فاحش نیست...هرچند من هم ادعا نکردم که هزینههای شرکتی مثل مبیننت قابل مقایسه با شرکتهای DSL هست. ولی خوب بحث قیمت رقابتی هست و اینکه این هزینهها هزینههای ثابتی هستند و به نظر من تفاوت فاحشی در حد فیل و فنجان ایجاد نمیکنن چون مستقل یا با وابستگی خیلی کم به تعداد مشترکین هست (هزینهی استاتیک).....بحث بیخودی به سمت و سوی دیگهای میره....نقل قول:
دقیقا مثال خوبی بود، مشکل من هم همینه دلیل قیمتهای مبیننت رانت دولتی هست و .................................................نقل قول:
قیمتهای وایرلس جدای وایمکس هستن اینا براساس سیستم موبایل کار میکنن، اغلب هم تکنولوژی EDGE+ دارن (امیدوارم اشتباه نکرده باشم) و به همین خاطر گرانتر هستن حسنش هم اینه که کاملا موبایل هستن ولی تا اونجائی که میدونم افراد خیلی کمی ازینها استفاده میکنن و قیمتهاش هم به همین ترتیب نسبت به WiMax خیلی بیشتره (و کیفیت هم افتضاح)...نقل قول:
در هرصورت به نظر من یه ایمیل زدن به سازمان تنظیم مقررات همونطوری که گفتم ضرری نداره....همین. به نظر من کار خوبیه اگر چند تا ایمیل بزنیم ولو اینکه مبین نت به فلان و بهمان وصل باشه...کی نیست؟ شاید فرجی شد و رئیس این سازمان با رئیس اونویکی تریپشون خورد به هم اونم بخصوص توی این فصل نقل و انتقالات مدیران:n25: همین سرویس نامحدود زپرتی هم به خاطر فشار همین سازمان بود که مبیننت ارائه داد....
وایرلس ربطی به موبایل نداره و باند فرکانسیش هم تقریبا نزدیک وایمکس هست و بسته به نوع انتن (مودم) بین 2.4 تا 5.8 گیگاهزتز هست برد دکل هاش هم از وایمکس بیشتره و یه نوع اتصال اینترنت point-point هست و چون تجهیزاتش به وایمکس خیلی نزدیک هست برای همین باهمنقل قول:
مقایسشون کردم.
تا قبل از اومدن وایمکس مناطقی که دسترسی به adsl نداشتند تنها راه استفاده از پهنای باند بالا استفاده از وایرلس بود که کم کم به دلیل اززون بودن مودم و قابلیت جابجایی وایمکس، استفاده ازش کمتر شد.
بخاطر استفاده شخصی که دارم می تونم بگم بهترین پینگ و کیفیت سرعت رو همین وایرلس داره که حتی بهتر از adsl هم هست ولی خوب قیمت طرح هاش گرونتر و در حد وایمکس هست.
با ایمیل و شکایت هم که سهله ضررشم وقت و پهنای باندی هست ک میزارید ...
اینجوری بگم حتی اگه 100 نفر هم بشید حضوری برید هیچ کاری براتون نمیکنن ...البته ی خوبی داره باعث می شه بیشتر کشورتون رو بشناسید و ب ایرانی بودنتون بیشتر افتخار کنید :n06:
اقا اون زمانی ک ما adsl داشتیم تازه اومده بود منم اشتراک 3 ماه تمدید کردم ولی همون چندروز بعدش اومدن خط هارو عوض کردن و فیبر نوری کردن من و شاید 200-300 نفر دیگه ک اشتراک داشتیم اشتراکمون مالیده شد توسط مخابرات ..اول امیمیلی بعد تلفنی بعد حضوری تا 1 سال دووندنمون ...
کلا هدفمون دیگه این نبود ک خسارت بگیریم چون نمی دادن هدفمون این بود ک ی جوری بمون این اینترنت رو بدن دوباره ...اون موقع ک وایمکس و ... نبود .
در اخر با کلی دوندگی گفتن ک نفری 10 میلیون هزینه کنید ک مجموع 100 میلیون بشه ما بیایم براتون تجهیزات رو نصب کنیم اونم با پارتی بازی ...
راه دیگه ای هم ک پیشنهاد دادن عوض کردن خونه بود :n04:
چه دورانی بود ...
حالا بعد خوندن این حرف ها اگه دوست دارید شکایت کنید
من که رفتم نمایندگی پولو که دادم همون لحظه بهم یه مودم داد گفت برو خونه ببین انتن داره یا نه اگه داشت تماس بگیر تا فعال کنیم.نقل قول:
1 ساعت بعد هم فعال شد.یعی کل این فرایند ثبت نام و فعال سازی 2/3 ساعت هم طول نکشید.
سلام
من یه مودم swc 9200 موبین نت دارم. اگه نرم افزارش رو همون جوری که تو سایت گفته آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟ اطلاعات میپره؟
نه مشکلی ندارهنقل قول:
ولی تجربه نشون داده اپدیت نکردن بهتره
اول بگم این مودم روی یک لب تاپ به صورت وای فای نصب هست.
حالا من میخوام روی pc که ویندوزش xp هست نصبش کنم.خواهشا مو به مو بگید چطوری نصبش کنم. که کار کنه.
وقتی کابل لن را به pc وصل میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته
اگه تنظیمات مودم رو دست نزدی با وصل شدن با کابل بلافاصله اینترنت وصل میشهنقل قول:
الان علامت کامپیوترها تو تولبار در چه وضعیتی هست؟
هنگام وصل شدن با وای فای پسورد گذاشتین؟
دوست عزیز نمیدونم منظور من را متوجه شدی یا نه.من همین الان از طریق وایرلس و یا از طریق کابل با دو تا لب تاپ ویندوز 7 میتوننم به راحتی کانکت بشم..ولی وقتی کابل لن را به pc خودم که ویندوزش xp میزنم هیچ اتفاقی نمیوفته و هیچ چیزی در صفحه ظاهر نمیشه!!!!!!نقل قول:
فایروال و انتی ویروس PC رو کاملا غیر فعال کنیدنقل قول:
هیچ اتفاقی نیوفتادنقل قول:
الان با کامپیوتر تون می تونید به اینترنتی غیر از مبین نت وصل بشید؟ (فقط با مبین نت مشکل داره؟)نقل قول:
انتی ویروس تون چی هست؟
فکر نکنم ربطی به انتی ویروس داشته باشه.کاسپر اسکی هست که اون هم غیر فعال هست.به جی پی ار اس به اینترنت وصل هستم.انگار که ویندوز xp این مودم را نمیشناسه .حتی اروری برای نصب درایور نمیده.کلا شاید باید درایور کابل لن برایش تعریف بشه یا درایور مودم را برایش نصب کنم؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
چرا ربط داره مخصوصا اگه از توع اینترنت سکوریتی باشه یه قسمت هایی برای بلاک اینترنت داره. بهتره یه بار پاکش کنی.نقل قول:
این مثل مودم ADSL نیست که نیاز به نصب کارت و درایور داشته باشه
اما قبلش چندتا چیز رو چک کن
1- تو قسمت دیوایس منیجر ببین کارت شبکه ات فعاله
2- اگه بود برو به network & sharing (جایی که کانکشنات رو تعریف کردی) رو کارت شبکه ات راست کلیک کن و ببین Enable هست یا نه. اگه بود و کابل رو هم وصل کردی باید تبادل اطلاعات داشته باشه (send , recive)
سلام .من میخوام اینترنت نامحدود مبین نت 1 مگ بگیرم(بدون محدودیت ساعت). سرعتش چجوریه؟ کلا به درد میخوره؟
سرعتش در حد Dial - UP هست ...نقل قول:
نامحدود فقط 8 تا 20 .
دقیقا مشکل من هم همینهنقل قول:
کارت شبکه من اصلا فعال نیست.اصلا در دیواس منجر وجود نداره!!!!
اسم انگلیسی کارت شبکه چیه دقیقا؟
باید تو قسمت network adapter اسم کارت گرافیکیت (که معمولاکارت شبکه هم باید باشه) ببینینقل قول:
یا از قسمت 2 پست قبلی باید بتونی پیداش کنی
اگه نبود باید از روی سی دی کارت گراقیک رو نصب کنی
(البته امیدوارم PCت خیلی قدیمی نباشه که اصلاکارت شبکه رو کارت گرافیکی ات نداشته باشی)