در سی دی که همراه مودمتون بوده به دنبال فایل پی دی اف Guide بگردید ! نحوه تنظیمات کارت شبکه کامپیوتر بصورت مصور توضیح داده شده به احتمال زیادنقل قول:
Printable View
در سی دی که همراه مودمتون بوده به دنبال فایل پی دی اف Guide بگردید ! نحوه تنظیمات کارت شبکه کامپیوتر بصورت مصور توضیح داده شده به احتمال زیادنقل قول:
کسی واقعا نیست به سوال ما جواب بده ؟
می خواستم ببینم سرورهای سایت[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]مال ایران هست ؟ یعنی انگار از سرور داخلی دانلود می کنیم ؟
واقعا فک میکنین اینجا جای طرح این سوال هست؟؟به عنوان تاپیک دقت کنین لطفا.نقل قول:
در ضمن اینی که شما گذاشتی تو ایران نیست،بلکه تو امستردام هلند هست.در ضمن میتونین با بخش پشتیبانیشون تماس بگیرین و سوالتون رو مطرح کنین.
سلام
یه سوال کوچیک داشتم :31:
میخواستم بدونم مودم گه روی حالت bridge کانفیگ باشه بازم میشه از وای فای اون استفاده کرد؟
مثلا توی ویندوز کانکت بشیم به نت , بعد از وای فای استفاده کنیم
با سلام و خسته نباشید
بنده مودم ASUS AM604 بدون وایرلس دارم
کسی میدونه چطور حالت PPOE این کار میکنه همون اتوماتیک کانکت بشه چون کسی نتونسته تا حالا این رو کانفینگ اتوماتیک بکنه ممنون میشم
سلام نحوه کانفینگ کردن مودم ای دس اس ال را می خواستم ممنون...
فقط میدونم دراین حالت نمیشه.نقل قول:
دوستان من میخواستم یه مک آدرس رو تو مودمم بلاک کنم که دیگه نتونه وصل شه به wifi
مودم tp link 8151 میباشد که تنظیماتش مثل tp link ها دیگست
اگه کسی بلده ممنون میشم راهنماییم کنه
سلام.نقل قول:
برین به قسمت Access Management بعدFilter ،حالا Interface مربوطه رو انتخاب بعدRule Type رو بذارین رو Mac و بقیه مراحل هم که مشخصه خودتون میتونین انجام بدین.
از این راهنما استفاده کنین:نقل قول:
محتوای مخفی: !
سلام برای خط تلفنی که به مودم وصل شده آیا اسپلیتر لارم است یا نه ؟ فقط وقتی مودم تلفن لاین ورودی یکی دارند یا هر کدام جداگانه احتیاج است ؟
تلفن روی خط ADSL دارید؟نقل قول:
بله تلفن روی خط ADSL داریم اما لاین هر کدام جدا هست فقط باید برای تلفن اسپلیتر بذارم یا برای مودم هم باید گذاشت ؟نقل قول:
نقل قول:
وقتی لاین جداست لزومی به نصب اسپلیتر نیست .
اسپیاتر برای مواقعی هست که خطتون نویز داشته باشه (سیگنال ها تداخل پیدا کنند ) و یا هنگام زنگ زدن تلفن اینترنت شما قطع بشه.
.
دوستان من دو تا خط تلفن دارم که رو هر دوش خط adsl وصله
با چه امکاناتی سخت افزاری میتونم این دو تا رو با هم شیر کنم ؟؟
بودجه محدوده میخوام اقتصادی باشه ...الان حداقل قیمت مودم تو بازار چنده ؟
در ضمن مودم meganet دارم.
:n16::n16:
نقل قول:
یعنی adsl ها رو شیر کنید ؟! متاسفانه این کار وجود نداره.
.
با ویندوز ایکس پی و یک نرم افزار چند تا از دوستان انجام دادن و اموزشش را ظاهرا توی انجمن گذاشته بودن! اطلاع ندارم چه شخصی بوده و آدرس تاپیکش را!نقل قول:
قاعدتا باید بگذارید و بهتر هست بگذارید چون امکان نویز انداخت روی تلفن و مودم وجود دارد به سبب جدا نشدن ویس و دیتا از همنقل قول:
نویز روی تلفن به صورت خش خش هست و نویز روی مودم به صورت کم شدن دان/آپ استریم مودم که ارتباط با DSLAM برقرار می کنید و گاها قطع شدن لینک برقرار شده با DSLAM در مواقع زنگ خوردن مودم و تداخل وویس به سبب فیلتر نشدن آن و رسیدن به مودم
لازمه کامپیوتر روشن باشه دائما ؟؟:n13:نقل قول:
اگر میخواید استفاده کنید اره در غیر این صورت فکر نکنم!نقل قول:
سلام مودم وایرلس تا 100 تومن چی پیشنهاد میدید ؟
نقل قول:
سوالتون رو در این تاپیک مطرح کنین:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من سرعتم خیلی افت کرده و حدود صفر هست الان تنظیمات مودم رو چک کردم همه چیز در بهترین شرایط ممکن هست به جز یه چیز که عجیبه
Downstream Upstream SNR Margin :34.6 8.1 db Line Attenuation :41.3 25.2 db Data Rate :2048 397 kbps Max Rate :12888 397 kbps POWER :18.7 11.3 dbm CRC :7015 1
همه چی عالیه (نسبت به قبل) فقط این crc قبلا فکر کنم خیلی پایین تر بود
crc چیه ؟؟ دلیلش میتونه این باشه ؟ مشکل از کجاست ؟
نقل قول:نقل قول:
Cyclic Redundancy Check
تعدا ارور ها رو نشون میده.
مودم رو ریست و دوباره کانفیگ کنین.
اگه حل نشد با پشتیبانی تماس بگیرین.
سلام دوستان
نویز من زیاد هست مجور شدم از اسپیلیتر استفاده کنم ولی ی مشکل پیش اومده که کالر آی دی تلفن از کار افتاده چیکار کنم؟؟
مودم:ASUS DSL N10
اسپیلیتر :KING NET
تلفن:Panasonic
اسپلیتر را نو خریدید؟!نقل قول:
با اسپلیتر دیگه ای تست کنید احتمالا مشکلتون حل بشه!
بنده خودم تجربه این مشکل را با یک اسپلیتر داشتم!
ترجیحا اسپلیتر دیلینک یا وودافون یا MNC بگیرید
خب احتمالا یادتون هست که چند تا مودم میخواد ؟؟ چون یه مودم دوتا سوکت تلفن ندارهنقل قول:
بهترین مودم از نظر صرفه اقتصادی چی میتونه باشه ؟
قطعا دوتا مودم میخواد دیگه/سرچ بزنید توی انجمن پیداش میکنید!نقل قول:
تک پورت معمولی 2520دیلینک 38تومن موجود داریم ما.
امروز اسیاتک وصل شد ... کلا خط تلفن قطع شد.
یه خط دیگه هم از پارس دارم اون وصله.
حدود 1 سال پیش هم یه خط از صبانت داشتم . رفتم روی اون یکی خط از مخابرات نت گرفتم... کلا تمامی خط ها قطع شد. حتی موبایل هم نویز شدید داشت تو خونه!!!!! قطع کردم درست شد !!!!
الان اعلام خرابی کردم... شماره ثبت شد ... بیان ببینیم چی میگن!
کسی تا حالا همچین مشکلی داشته؟
سلام
میخواستم بدونم نمیشه تو خونه که یه خط داره از دو تا مودم استفاده کرد؟
مثلا یکی bridge تنظیم باشه و اون یکی ppoe ؟
اگه مک هر دو ثبت شده باشه،بصورت مجزا از هم میتونین استفاده کنین ولی همزمان باهم فک نمیکنم.نقل قول:
همزمان خیر!نقل قول:
بله همچبن مشکلاتی به ندرت پیش میاد!نقل قول:
برای چیه؟ درست میشه؟ یا باید اسیاتک رو جمع کنم؟نقل قول:
من قبلا مشکل crc داشتم که دوستان گفتن تنظیمات مودم رو ری استارت کن اگه درست نشد زنگ بزن پشتیبانی الان این کار رو کردم پشتیبانی هم فقط بلده ری استارت کنه
ولی بازم مشکل دارم سرعتم خیلی کمه و crc هی داره میره بالا
الان مشکل چیه ؟؟ چه کار کنم
SNR Margin :33.9 25.9 db Line Attenuation :41.3 25.4 db Data Rate :2048 509 kbps Max Rate :14560 1094 kbps POWER :17.9 11.3 dbm CRC :16 0
نقل قول:نقل قول:
مشکل شما از خط هست.
منتهی محض احتیاط این کار ها رو بکنین:
اگه امکانش رو داشته باشین با یه مودم دیگه تست کنین ببینین وضع چطور میشه.
بجای اسپلیتر هم از میکرو فیلتر استفاده کنین.
اگه حل نشد در نهایت:
با مخابرات تماس بگیرین بیان خط رو بررسی کنن.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته شده توسط Hemai [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان من دو تا خط تلفن دارم که رو هر دوش خط adsl وصله
با چه امکاناتی سخت افزاری میتونم این دو تا رو با هم شیر کنم ؟؟
بودجه محدوده میخوام اقتصادی باشه ...الان حداقل قیمت مودم تو بازار چنده ؟
در ضمن مودم meganet دارم.
:n16::n16:
نقل قول:
این شیر ADSL برای افزایش سرعت منظورتونه؟!
مطمین هستید شما ؟
سلام دوستان خسته نباشید من الان تو قسمت تنظیمات مودمم هر کاری میکنم آدرس IP و gateway رو پیدا نمیکنه اینترنتم وصله ولی چراغ اینترنت مودم خاموشه برا همین نمیتونم از وایرلس استفاده کنم لطفا راهنماییم کنید چند بارم مودم روreboot کردم بازم درست نشد
سلام من یه مشکلی دارم با مودم dilink در صورتی که با مودم cnet نداشتم وقتی رو dhcp میذارم همه چی rout میکنه جز dns server چه روی کارت شبکه و وایرلس برای برطرف شدن این مشکل dns server دستی وارد میکنم پیشنهاد شما چیه که این مشکل حل کنم ممنونم MODEL : D-LINK 2750 u
بله ربطی به ISP نداره!نقل قول:
مرکز مخابراتتون که رانژه کرده زده وویس را قطع کرده!