دوست عزیز برندی که بنده عنوان کردم " کـنـکـورد " بود ! (CONCORD)نقل قول:
این برند با برند کنوود که سالها در ضمینه سیستم های صوتی فعالیت داره، فرق میکنه !
دوست عزیز برندی که بنده عنوان کردم " کـنـکـورد " بود ! (CONCORD)نقل قول:
این برند با برند کنوود که سالها در ضمینه سیستم های صوتی فعالیت داره، فرق میکنه !
سلام وعرض ادب خدمت حمید خان نازنین؛
کامپ با کیفیت برای جلو 405 ک بدون دردسر جا بخوره؟
16 سانتی بزرگه؟!!!:n13:
سلامنقل قول:
بله
مخلصم ایوب جاننقل قول:
بله 16 راحت نصب میشه. اگه کامپوننت خوب و خوش صدا میخوای شرکت تعدادی SQX 165 Slim داره واقعا کامپوننت حرفه ای هستش..من ریویو از SQX165 رو نوشتم،نمیدونم خوندی یا نه.slim تکنولوزی ساختش بالاتره کمتر برندی هم هست که اسلیم تولید میکنه.اگر صدای خوب میخوای تو خریدش شک نکن.قیمت لیستش 950 تومنه ولی میتونم برات 860 بگیرم.آمپ چی داری؟
دوست عزیز این اسپیکر رو شرکت موجود نداره و وارد هم نمیکنه.فقط T6c693 داره که 290 تومن هست.نقل قول:
سلام
دوستان من پخش 2359 کنوود دارم یه باند JBL 6391 که 4 سال پیش خریده بودم هم دارم ولی کیفبیتش اصلا خوب نیست
اگه امکان داره یه بان تا 200 تومن معرفی کنید که صدای نرمی داشته باشه و تیز نباشه
فعلا هم بدون آمپ میبندم و شاید یکی دو سال دیگه آمپم ببندم
ممنون میشم یه مورد خوب معرفی کنید
مرسی ( ماشین تیبا )
ممنون؛آمپ آلپاین f545 اگه اشتباه نکنم.اگه بودجه جور بشه تا اون حد حتما کامپ های hx165کیوان رو میگیرم راستش ترسم از این بود داخل درب 405 جا نخوره.نقل قول:
میخوام پخشم رو تغییر بدم از 7150 به 8850 نظرتون چیه؟
بطور کلی دنبال یه نیم سیستم کاملا کیفیتی هستم.
واقعا ممنون که وقت میذاری و بدون منت تمام دوستان رو راهنمایی میکنی، یه دونه ای:n12::n12::n12:
آقا حمید جساراتاً یه توضیح در ارتباط با تک استیجی و دو استیجی میدین؟
خیلی ها به این باورن که تک استیجی صدای فراگیرتری نسبت به دو استیجی داره همانند های فای
از اونجا که شما دستی هم بر اتش های فای دارید فکر میکنم خیلی بتونید راهنمایی کنید.
**********************نقل قول:
دوستان ممنون میشم یکی مارو راهنمایی کنه
سلام دوستان من یک پخش پایونیر 6050 ub پنل برقی از سال 88 دارم ولی کلا 2 ماه هم ازش استفاده نکردم و گوشه خونه بوده حالا میخوام برایه یه پژو پارس نصبش کنم ممنون میشم تا نهایت 500 تومن یک جفت باند و اگر بشه با این پول یک امپیلی هم معرفی فرمایید
سلام.اقاحمیدبینpioneer p80rs وکنوود7056 کدوم بهتره؟دلیل هم بگین ممنون میشم
دوستان پایونر 6987 چطوریاست؟
:n02::n02: شما لطف داری حمید جان.نقل قول:
اصولی که چه عرض کنم از فله هم فله تر هستن واسه این ووفر ها .باکس های خودش حدودا دو برابر اینی هست ک من ساختم واسش +کلی الیاف مصنوعی و تشکیلات دیگه که من قیدشونو زدم.
ی امپ رو روش تست کردم ولی اصلا جواب نداد:n03:
توانشونم نمیدونم والا روش نوشته 23 وات ولی توی خونه وقتیی ولوم میدادم شیشه ها میلرزید نمیدونم داستانش چ مدلی میشه اینم .
الان بازشون کردم و کواک داخل باکس ها گذاشتم و صداش خییلی بهتر شد.
اینم از عکس باکس ها و ووفر ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای جلوی سمند باند پایونیر ts-g1044r به درد میخوره یانه
سلام حمید جان به گفته شما امروز رفتم یک پخش u456 کنود گرفتم برای ماشین صبا الان باند ندارم یه باند هم باید بگیرم تا 250 تومن نظر من روی کنود 6995 ex هستش
برای جلو جای فابریکی پراید هم نظرم پایونیر 1044R یا کنود 1062 هست نظر شما چیه من صدای واضح و بیس قوی میخوام و ساب نمیخوام وصل کنم حالا اگر باند ها آمپلی خور باشن آمپلی هم نصب مبکنم؟
راستی آقا این پخش رو گرفتم چطوری باید فولدر عوض کنم این همش تک تک جلو میره ؟ باتشکر
سوال ما جواب نداشت ؟نقل قول:
سلام آقا حمید
یه لطفی کن بم بگین این تنظیم گین آمپ رو چند باید بزارم
میگن رو خروجیه پخش 2 ولت ماله من گینم باید رو 2 باشه ولی خیلی صدا زیاد میشه بعد بالای 25 صدا خراب میشه
یه چی دیگه این freq رو چند باید باشه؟ چند هرتز واسه این کواک 609 ما
آمپ 5500 بود
یونیت 303
دوستان لطفا جواب منم بدیدنقل قول:
کسی نبود جواب بده؟نقل قول:
ممنون اگه راهنمایی کنین.
سلامنقل قول:
بله اون کامپوننت هم بسیار عالیه.
8850 به نظر من بهتره. پنل رنگی Burr Brown DAC
16باند اکولایزر.اتو تایم الاین منت و اتو اکولایزر.تقریبا مثل p80میمونه.
ارادت دارم اسفندیار جان.شما لطف داری.نقل قول:
من با دو استیجی تو خودرو بیشتر موافقم.چرخش صدا و فراگیر شدن اون خیلی بهتر میشه.البته بهتره از یک نوع باشن مثل سیستم خودم.البته هیچ وقت ما تو خودرو نمیتوانیم به کیفیت های فای های خانگی برسیم.تو ماشین شرایط با خونه فرق میکنه. آکوستیکی که تو خونه میتونیم اجرا کنیم رو داخل ماشین ندارم.خیلی عوامل تو خودرو هست که تو کیفیت صدای تاثیر میگذاره.مثلا شیشه جلو یکی از این عوامل هست.باعث شکست فرکانس میشه.
ما تو خونه با دیفیوزرها اطاق رو آکوستیک میکنیم. سقف رو همینطور.زاویه و فاصله فلور استندها نسبت به گوش رو محاسبه میکنیم.خود کابینت اسپیکرهای خانگی خودش یه دنیائیه.مثلا طراحی کابینتهای churos 800 فوکال واقعا عالیه.
تو خانگی بحث ساب ووفر به طور کلی منتفی هست. ولی تو خودرو نبود ساب به نظر من نوعی خلاء بوجود میاره.(نظر شخصیم هست و سلیقه من اینطور هست )
ولی همیشه خودم هم به این نکته اعتقاد دارم که اگر کسی نمیخواد خیلی هزینه کنه بهتره برای استیج جلو از یه کامپوننت خوب و در استیج عقب هیچ چیزی نصب نکنه اما داخل صندوق یه باکس سیلد با حجم مناسب بر اساس نوع ماشین داشته باشه.میتونه صدای خوبی بگیره.
خودت چه نظری داری؟
دوست عزیز یه چک بفرمائید که کلید ساب ووفر EQ بسته هست یا بازه؟اگر بازه کاملا ببندی. بزارید روی 0.نقل قول:
مکسیدر که کلا کالای جالبی نیست. پاور بیس هم جزو کالاهی درجه 2-3 محسوب میشه.به طوری که تو سایتش نه امپدانس ووفر رو نوشته نه تعداد کوئل و نه عدد Sens رو؟!!
من فکر کنم باس بوست همون EQ باز هست و داره فشار میاره.مرحله دوم امپدانس هست. ممکنه ساب شما 2 اهم باشه ولی ظاهرا آمپ شما روی بریج 2 اهم استیبل نیست.در کل باید کار رو دید همینطوری نمیشه نظر داد.
با 500 تومن اگر بخواهی آمپ هم نصب کنی چیزه خوبی گیرت نمیاد چون هزینه پک و ... هم دارید.نقل قول:
سلامنقل قول:
p80 بهتره.اصلی ترین گزینه DSP و DAC بور براونش هست.کابلهای RCA فابریکش هم جنس بسیار خوبی دارن.البته RS II باز به مراتب بهبود یافته تر شد بعد از RS.کلا متریال مصرفی تو خط تولید PRS متریال از جنس مرغوب هست.
کلا اسپیکرهای خانگی رو نباید تو ماشین ازش استفاده کرد.پارامترهای آنها متفاوت هست.کابینتهاشون با نرم افزارهای حرفه ای و پیچیده طراحی و ساخته میشه.برای همین هست که میگید شیشه رو میلزونند. به خاطر کابینتشون هست و طراحی دقیق اونها.نقل قول:
متاسفانه من صدای این مدلها رو نشنیدم. اگر تحقیق کردید و یا صداشون رو شنیدید بگیرید.نقل قول:
دوست عزیز پخش رو میتونید X3650 بگیرید .حدود 300 تومن.اسپیکر هم 6995S اونم حدود 200 تومن.نقل قول:
وحید جان چند توصیه و اصطلاح در مورد سیستمهای صوتی رو از تو امظام مطالعه نمائید در مورد تنظیم دقیق گین توضیح دادم خدمتتون.نقل قول:
در مورد ست کردن گین از روی ولتاژ بله باید ولتاژ خروجی پخش با آمپ یکی باشه. اگر چنین باشه گین تنظیم هست.
اصلا نباید چنین کاری رو انجام بدید. اون سیمها برای سیستم صوتی ساخته نشده. مخصوص ساختمان هستند.نقل قول:
حمید جان سلام؛ امیدوارم همیشه سلامت و شاد باشی عزیز
آمپ آلپاین ب خوبی کامپ و کواک cv1 رو درایو میکنه؟ضمنا برای ساب rs12free ir یه آمپ پدر مادر دار معرفی میکنی( البته مقرون به صرفه...):n16:
کارکرد این ساب رو چند بگیرم خوبه؟خود جایی سراغ نداری...:n04::n10:
سلام اگر اطلاعی ندارید با توجه به مشخصات برای این باند Kenwood KFC-6995 EX چه آمپلی مناسب است ؟باتشکر
حداکثر قدرت: 700 وات
RMS توان اسمی: 130 وات
حساسیت: 78 دسیبل
واکنش فرکانس: 58Hz- 20000Hz
مقاومت: 4 اهم
نقل قول:
مخلص
آقا حمید از تک استیجی منظورم 3way به بالا بودشا
راستش چندی پیش سیستم 3 وی یکی از عزیزان و گوش میدادم که حتماً میشناسیدشون با اون یونیت عجیب ناکامیچی صدا بقدری خارق و العاده بود که شما حس میکردی درامر روی داشبورد نشسته و درام میزنه
از اون سمت یه 4 وی دیگه هم گوش کردم که این عزیز هم میشناسید باز توصیفی نکنم نسبت یه وضوح صدا بهتره
هر دو اینها بصورت تک استیجی و کراس اور اکتیو بودن
از جهت دیگه یه ست هلیکس هم توی ماشین یه بزرگوار دیگه شنیدم صدا در حد خیلی خوب بودا مید بیس عالی و وکال خیلی خوب اما به بقولی اون حس 3d بهت انتقال پیدا نمیکرد
کلاً قدرت تفکیک چون توی اون سبک سیستم بصورت اکتیو به مراتب بالاتر به نظر میاد فکر میکنم رابطه مستقیمی با کیفیت داشته باشه
در ارتباط اینکه ساب ووفر هم فرمودین کاملاً فرمایش شما رو قبول دارم یه سری فرکانس مخصوص خودشه که نکه بعضی قطعات ناتوان در اجرا کردنش باشن اما خوب ...
شیشه که فرمودین تو یکی از این سایت های بلاد کفر میخوندم که اون شخص جهت تیوتر اومده به سبکی قرار داده که به شیشه برخورد کنه و اون باز خوردش به گوش ایشون ، یک به به و چَه چَه ایم راه انداخته بود
همین مورد اگر بخوام ادامه بدم کلاً توی استیج جلو ما دستمون خیلی باز تره برای پیدا کردن جای مناسب اجزا
اما توی استیج عقب ما خیلی هنر کنیم یه کیک پنل میسازیم براش
بزرگوار حالا آقا حمید که استاد ما هستن میان راهنمایی میکنن حتماًنقل قول:
اما ساب دست دو خریدن بسیار خطرناکِ شما متوجه نمیشید که قبلاً چه رفتاری باهاش شده مگر اینکه از اشنا تهیه کنید.
شما ببینید ساب ووفری که با یه امپ معمولی درایو باشه فیلتر سابسونیک یا های پس نشده یاشه روی بازه فرکانسی مثلاً 20 به قدری اکسکرژن داره این ووفر که با وات پایین هم خیلی زود مستهلک میشه
حالا تمام این پر حرفیٌ کردم فقط برای اینکه اقا حمید بنده خدا قیمت مناسب از شرکت برای خیلی از دوستان اجناسٌ گرفتن شمام یه مشورت باهاشون داشته باشید.
باز میبخشید دخالت کردم از اقا حمید هم عذر میخوام
سلام.اقاحمیدبینpioneer p80rs وکنوود7056 کدوم بهتره؟دلیل هم بگین ممنون میشم.بافرض نداشتن usb p80rs.ممنون
اساتید سایت به من کمک کنن خیلی خیلی ممنون میشم . 4روزه منتظر کمک شما سروران هستمنقل قول:
سلام و عرض ادب خدمت تمام دوستان گل؛
حمیدجان p80 ترتمیز530 ارزش داره بگیرم؟!!!:n13:
ساب rs12free ir هم یکی داره بهم قیمت داده220 ،ظاهرش خوبه و خود شخص هم میگه تمیز و سر پاست با توجه به راهنمایی و گفته های آقا اسفندیار چکار کنم(کنوود w3010 چطوره )یه مقایسه ای میکنید. ضمنا ساب رو فقط و فقط برای تاقچه میخوام)؟اینکه میگن ساب رو تاقچه از موزیک عقب میفته جریانش چیه؟!!!
راستش این پروژه دیگه خیلی داره کش پیدا میکنه؟!!!!:n03:
پک کامل سیم کشی برای کامپ+کواک+ساب جنس عالی ؟!!!و قیمت؟
سلام خدمت دوست عزیزم آقا حمید گل که واقعا خیرخواه همه دوستان هستید و کسی در زمینه سیستم صوتی به گرد پاتون نمی رسه.:n12:
دو سال پیش زحمت کشیدید و یه سیستم صوتی مناسب و با کیفیت رو به من پیشنهاد دادید.
الان برای ال 90 ازتون مشورت می خوام.
یه سیستم با کیفیت می خوام ترجیحا از گلیدن.
الان هدیونیت کنوود 7016 و کواکسیال mcx 609 آدیو سیستم و آمپلیفایر ml 60.2 دارم به اضافه کابل برق استریت وایرز 8 گیج.
خودم با توجه به مطالب سایت، نظرم اینه که جلوی ال 90 یه جفت کامپوننت بذارم و وصلشون کنم به همین آمپلیفایری که دارم.
برای عقب هم یه جفت کامپوننت و یه ساب که به یه آمپلی فایر 75.4 گلیدن وصل بشن.
نظر شما چیه؟
البته اینجوری کواکسیال می مونه روی دستم. :n13:
لطفا راهنماییم کنید که با بودجه ی حدود یک و نیم تا دو بهترین گزینه رو انتخاب کنم.
با تشکر فراوان از استاد حمید گل. :n16::n16:
درود
آقا حمید ترکیب 7056 + t696 + 5602 چطوری در میاد؟؟؟؟؟
ماشین هم آردی هست! فعلا قصد اضافه کردن ساب رو ندارم! از لحاظ جا تو مضیقه ــم!
تیوتر باندا چطوره؟ بدلیل بیس قویش یعنی صدای ریزش صفره مثل ۱۰۷۳؟؟؟؟؟
ممنون♥
اقایون و.اقاحمیدسلام و ادب ۱ هفته است بین خرید باند jbl696tو باندinfinity 69311iموندم خدایش راهنمای کاملم کنید و بدون تعصب منو راهنمای کنید ?????????و ضبط 7056 kenwood از لحاظ عمری و کیفیت و گارانتی واز همه نظر و.همه چی این ظبط بهتره یا پایونیر9450ub???????میخوام با هم با یه امپ تو وانت ببندم لطفی کنید و راهنمای کامل کنید مرسی:n19::n19:
سلام:n16:
می خواستم یه پخش با کیفیت (از لحاظ ماندگاری) بخرم که فلش خور، بلوتوس دار باشه. سیستم حرفه ای نمی بندم. (ساب ووفر نمی خوام). :n01:
سی دی خور بودن هم برام مهم نیست. ترجیحا مارک های پایونیر ، کنوود، جی وی سی، سونی باشه. سعی کنید قیمتش هم ارزون باشه.:n13::n03:
میشه بهم مدل معرفی کنید؟:n05:
سلامنقل قول:
ممنونم از لطف و محبت شما
بله مناسب هست براش. لذای ساب هم 5602 بگیر
پایونیر 5602 براش کافیهنقل قول:
نقل قول:
ببخشید من درست متوجه نشدم. آخه استیج رو برای نصب محل اسپیکرها هم میگن.
در مورد کامپ 3Way مسلما بهتر هست.از هم لحاظ فقط مشکل ساخت کیک پنل هست چون بدون کیک پنل فایده ای نداره.
آقا ما استفده میکینم از مطالبتون بیشتر فعال باشید
نقل قول:p80 به نظر من بهتره مخصوصا RS II چون دک بهتری داره.من کیفیت صدای بهتری رو ازش شنیدم. البته 7056 هم خوبه ولی پایونیر DSP بهتری داره. تایم الاینمنت و اتو اکولایزر خوب از دیگر امکاناتش هست.نقل قول:
p80rS یا RSII اگر تو هست و تمیزه بدون تعمیر و کارتن داره بله بگیرید.در مورد گلیدن و 3010 کن وود اصلا نمیشه و نباید مقایسه کرد. بدون شک گلیدن رو بگیرید فقط تو خرید کالای دست دوم کمی دقت کنید. ببینید مصرف کننده چه کسی بوده با چه آمپی درایو کرده باس بوست آمپش روشن بوده یا نه..خلاصه کاملا تحقیق کنید.نقل قول:
سلام شما لطف داری گلم استاد هم خودتون هستید. من درس پس میدم خدمت همه بزرگواران اینجا.:n16:نقل قول:
به نظر من تا اواسط مهر ماه که انشائالله بار گلیدن میاد بازار صبر بفرمائید تا هم ببینیم چه کالاهئی میاد چون جدید توش زیاده و هم قیمتها اون موقع بهتر میتونم خدمتتون باشم.موافقید؟
فکر کنم خوب بشه ولی جی بی ال صداش خشکه.بیس خشک میزنه.به نظرم صبر کن co609 بگیر.کفیتت هم بهتر میشه.نقل قول:
خیر مقدم عرض میکنم خدمت شما دوست خوبم خوش آمدید به فروم خودتون.نقل قول:
من فکر کنم اینفینیتی بیس نرمتری داره تا جی بی ال.اگر کوبش بیشتر دوست دارید 696 وگرنه کاپا رو تهیه کنید. فقط حتما دقت کنید که تقلبی بهتون ندن.
من جاتون بودم یک ماه دیگه صبر میکردم co609 گلیدن میگیرفتم هم کیفیت صدای بهتری داره و هم قدرت کافی.
7056 به نظر من بهتره.با گارنتی اصلی اگر خاستید من میتونم براتون تهیه کنم. پایووینر رو هم همینطور ولی کن رو رو پیشنهاد میکنم.
u256 کن وود بگیرید.188 تومن هم قیمتش هست.نقل قول:
آقا حمید نفرمایید شما استاد مایید با چوب نزنیدمون
اون روز 3 بار تایپ کردم و هی پاک شد اصلاً رشته کلام از دستم در رفت.
از کل اون حرفا که گفتم خواستم بپرسم که یک سیستم استیج جلو 3وی بصورت میررنج + توییتر + ووفر میتونه نسبت به 2 وی بدون اون میدرنج و عقب و جلو برتری از لحاظ کیفیت ایجاد بکنه؟
هر چند صدا سلیقه ایه کلا خیلی گنگِ برام
آخر نداره این مباحث صدا :n02:
سلام
من خودروی 206 هاچ بک دارم . میخوام صدای بسیار بلندی و ببا بیس عالی داشته باشم و قصد بستن ساب ندارم . چون بسیار به فضای صندوف نیاز دارم .
به نظرتون چه سیستم + پخش + باندی بگیرم که توقعمو براورده کند ؟ زیر 2 میلیون .
.....
به این سوالم هم جواب بدین لطفا .
دو جفت باند میخوام بگیرم . چند مدل انتخاب کردم . منتها نمیدونم کدوم صدای بلند تر و بم تر و با کیفیت بهتری به من میده .
دو جفت باند Kenwood KFC-6995PS
دو جفت باند Pioneer TS-A6995S
دو جفت 718EX
دو جفت 718
سلام خدمت دوست عزیزم آقا حمید گل چجوری باید باهاتون تماس بگیرم برام تهیه کنید؟؟؟؟؟co609 گلیدن چه مارکی هست ؟کجای هست ؟چه نقاط + داره از 2باندی که نام بردم؟؟؟Helix Esprit E69Xچطور باندی هستش ایا با مدلی که گفتیco609و Infinity Kappa 693.11iقابل مقایسه هست یا پاینتره ؟
سلامنقل قول:
با تشکر از زحمت شما
من تمایل دارم بلوتوس هم داشته باشه:n19:
ولی این طور که فهمیدم این مدل بلوتوس نداره.:n03::n03:
اگه میشه یه مدل دیگه بهم معرفی کنین:n05:
با تشکر مجدد:n16:
فکر کنم ارزانترين مدل کنوود 559bt هست که قيمتش 350 است ارزانتر بخواهيد بايد بريد سراغ مارکهاي متفرقه چينينقل قول:
من 7056 خریدم اما بعد از خاموش کردن ماشین مجدد پخش به حالت دیفالت می ره باز می گن زبان انتخاب کنه و این داستان ها قضیه چیه؟ ماشینم 206 هست
سلام آقا حمید گل
نظرت راجع به گرند زیرو چیه ساباش؟
چند تا کلیپ spl دیدم وحشت کردم
یه سوال واسه اینکه یه ساب هزار واتی و کواک و کامپ باتری اضافه لازمه؟ ماشین پرایییییییدو:n13:
سلام حمید جان؛ خوبی انشاالله؟
rc خوب یا پک کامل سیم کشی چی بگیرم.نمیخوام با افت ولتاز و نویز مواجه شم.
ضمنا میشه یه توصیحی در مورد اینکه میگن ساب رو تاقچه از اهنگ عقب میمونه بدین؟!!! اصلا صحت داره؟!!!
ممنون:n16:
نصاب سیم زرد و قرمز رو جا به جا وصلیده درستش کنید اوکی میشهنقل قول:
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
نصاب رسما گند زده جای باند جلو و عقب هم جا به جا زده این صدای برقی هم تا سوییچ رو باز می کنم ماله همینه؟نقل قول: