آقا كسي نيست تو W11 يكم به من كمك كنه ؟! بابا خسته شدم از بس برا اين خارجيا فك زدم .... يكم هم نوع دوستي داشته باشين :31:
حتي كسي نيست يكم وسايل بهم قرض بده ؟:10:
Printable View
آقا كسي نيست تو W11 يكم به من كمك كنه ؟! بابا خسته شدم از بس برا اين خارجيا فك زدم .... يكم هم نوع دوستي داشته باشين :31:
حتي كسي نيست يكم وسايل بهم قرض بده ؟:10:
من توی ورد 11 بودم.
ولی به علت اشتباهات استراتژیک نوبل شدم.:41:
اين اولين باري هست كه دارم بازي ميكنم برا همين همه پست هاي اينجارو خوندم و سعي مي كنم مواظب باشم خراب كاري نكنم ... ولي انصافا وقتي يكي به آدم كمك ميكنه آدم كلي جون ميگيره !!!
خلاصه اگر كسي بود جدي ممنون ميشم
من 2تا روستا تو 11دارم اگه کسی خواست بگه بدم بهش
جان من راست ميگي ؟
(124|280)
amiralib
اين مختصات من تو 11 هست .... من تاحالا شهر زياد امتيازي اداره نكردم ولي شديد تو كفشم !
نمي دونم اگر جدا نميخوايش بده من چون وحشتناك ميخوامش !!!!!
نقل قول:
(449|538) K45
Sani Spike
چرا؟چی شد؟؟؟نقل قول:
اونا که وضشون خوب بود!!!!!
دستشون درد نكنه پي ام نميتونم بفرستم .... پس من چطوري با شما هماهنگ بشم ؟!!!
نوبل من داری؟ اگه داری بگو تا مختصات بدم.که بیای بگیریشنقل قول:
خب.بالاخره ورد10 هم برای من از 1نواختی در اومد.
الان 1جنگ تو روستای من بین 2تا ترایب بزرگ در گرفته.
:دی
الان 20تا حمله و40تا ساپورت داره میاد سمته یکی از روستاهام!:31:
عزيز من دارم ميگم ساپورت ميخوام اول كارم .... شما ميگي نوبل بيار :31:
من كلا تازه دارم 1000 امتيازي ميشم كو تا اينكه نوبل خان بسازم :2:
راه ديگه اي نداره ؟ استعداد داره از دست ميره ها ! :31::31:
سلام خدمت همگی
علی با اون یارو چی کار کردی؟
مصطفی میای برف بازی؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام محمود.
دیدم نوبل کردنش صرف نمی کنه ترسوندمش.
لامصب 7000شمشیر و 4000تا نیزه داره.
آره.نقل قول:
ولی مثل اینکه داشتن همه مارو میگرفتن.
اونا هم تصمیم گرفتن بریم ترایب دیگه.
تا قوی بشیم بعد برگردیم.
من 20 روز نيومدم چرا انقدر ادم اضافه شده هيچكدوم رو نميشناسم:31:
نه راه ديگه اي نداره مگر اينكه پس و ايدي شو بده به تو:19::31:نقل قول:
اقا فايده ي اصلي اينكه دروازه داشته باشي چيه؟ منظورم اينه كه به نيرو هات كمك ميكنه كه راحت تر و بيشتر نيرو هاي دشمن رو بكشن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دروازه چیه؟؟؟؟؟نقل قول:
این قضیه sitter چیه ؟ اونطوری هم نمیشه ؟
خوب حداقل نمیشه یکم برام نیرو کمکی بفرستین .... ؟
ببینید وقت امتحانا اینطوری کنین فردا برم مشروط شم ....... از من گفتم ها ! P:
منظورم همون wall هست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
عجب سوال هاي مضخرفي بعد يه ماه بازي كردن ميپرسما [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چرا 11؟ به نظرم یا بیا 12 یا برو 10 چون بچه ها بیشترننقل قول:
سيتر يعني يكي بجات شهر رو اداره كنه تا وقتي كه بخواي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اگه امتحان مهم داري يكي رو سيتر خودت كن فقط مورد اعتماد باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
10 ديگه ديرهنقل قول:
يا 12 يا 13 توصيه ميشه
wall دفاع سربازاتو زیادتر میکنه یه ضریبی داره که میتونی از help ببینینقل قول:
logos جان قابلی نداشت من بهش حمله کردم با حدود 600 LC و 2500 axe و چند ده تا رم .
روستاش از نظر منابع خوبه همه 30 هستن من که دیگه فقط توی 10 و 7 هستم .
خوب دوستان من که بازی رو شروع کردم ...تو 11 دیگه نمیشه همینطوری ول کنم برم که حداقل سعی خودمو بکنم.
در مورد سیتر هم میخواستم که من سیتر white lord بشم بعد اگر نیازی بود این یکی اکانتم رو هم ساپورت کنم باهاش .... البته اگر بشه که انگار نمیخواد بشه ! :(
الانم دير نيست ولي يه زره ديگه بگزره ديگه دلت نمياد 11 رو ول كني خودت ميدوني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
منم هستم....
والا الانشم دلم نمیاد وگرنه میومدم خوب چی از این بهتر ...
چون دلم نمیاد دارم در به در تو 11 دنبال ساپورت میگردم
1000 دلسوزي نداره:31:نقل قول:
1000 دلسوزی نداره .... با 2-3 تا از دورو بریام دوست شدم واسه همین .... خوب بالاخره بازی باید یکمم دل خوشی داشته باشه منم اینجا 2 تا دوست خوب پیدا کردم ..... وسه همین فعلا میخوام اینجا بمونم
حال دوستمان را نگیر :angry:نقل قول:
من حالشو نگرفتم كه حالا مگه خودم پوينتم چنده نه چنده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] من فقط گفتم ميتونه تو ورلد 12 هم بياد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام دوستان
میبخشید سوالی داشتم.
من الان امتیازم 524 است مشکلی که دارم اینه که از این مرحله نمیدونم استراتزی صحیح برای ادامه بازیم چیه.
الان دارم اصطبل و آهنگری رو آپ گرید میکنم تا Heavy Cavalry بسازم.
مشکل دیگه ای که دارم اینه که زمان آپ گریدم خیلی طولانی شده و به بیش از 3 ساعت رسیده نمیدونم چطور این رو کمترش کنم.
الان وضعیت منابعم طوریه که دایم پر میشه و مجبورم هی فقط گنجایش انبار رو افزایش بدم اما چون زمان اپگرید طولانی شده باز همیشه کلی اضافه است و خلاصه نمیدونم طرح صحیح برای ادامه چیه ؟
از نظر نیرو هم 100 - 30 و 30 سرباز از سربازهای پیاده دارم ( به ترتیب نیزه دار - شمشیر زن و تبردار) و 50 تا اسکات - حدود 50 تا ال سی و حدود 40 تا Mounted archer
در تصویر وضعیتم رو میبینید خوشحال میشم هم بهم بگید که الان چه چیزهایی در اولویت است برای آپگرید و بعد هم بگید که طرح و برنامه صحیح برای ادامه بازی چیه ؟ ( الان هدفم باید چی باشه ؟ و برای رسیدن بهش چی رو باید در اولویت در نظر بگیرم و ... )
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو 12 ما بهم نزديكيمانقل قول:
وقتي رو روستا من هستي يكمي نقشه رو بياري سمت چپ خودتو ميبيني تو نقشه:10:
اره نسبت به بقیه بهم نزدیکتریم .در ضمن من که نزدمت:37:اشک من هم در اوردینقل قول:
بریم.نقل قول:
تفنگت هم بیار .
یک ساعت دیگه بیا در روستای من تا با هم بریم.
تو یک پست قبل تر ها من زدم برای تازه وارد ها ساختمان village headquarters را اپگرید کنی سرعت ساخت بقیه ساختمان ها کاهش می یابد لول ان را بالا ببر مشکل حل می شهنقل قول:
خوب چرا دعوا میکنین ! عیبی نداره بابا حالم گرفته نشد بیخیال شین ... ;)
من که هنوز امیدوارم یکی پیدا بشه یک حال اساسی بهم بده ..... تا ببینیم چی پیش میاد