خب دوست عزیز ، اگه جای شما باشم ، میرم یه دونه D5100 nikon میگیرم که در مورد کیفیت ، زمین تا آسمون با g1x , g16 فرق داره ولی البته اونا هم خوبن ولی ارزش اونقدر پول رو ندارن!!نقل قول:
خب دوست عزیز ، اگه جای شما باشم ، میرم یه دونه D5100 nikon میگیرم که در مورد کیفیت ، زمین تا آسمون با g1x , g16 فرق داره ولی البته اونا هم خوبن ولی ارزش اونقدر پول رو ندارن!!نقل قول:
یعنی شما میگید کیفیت عکس خروجی d5100 از g1x بهتره ؟نقل قول:
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk
در صورت مشاهده ی نظرات غیر کارشناسانه ، پست مربوطه پاک خواهد شد
ببینید کیفیت عکاسی g1x بهتر هست .اما نکته ای که هست اینه که این دو دوربین یعنی نیکون 5100 و کنون g1x در یه کلاس نیستن .نیکون dslr هست و لنزش قابل تعویضه.یعنی شما بعدا میتونید هر نوع لنزی براش تهیه کنید و در ضمن نیکون هم لنز های خیلی خوبی هم داره که عکسهای شارپ و با کیفیت خیلی بهتری میتونه تولید کنه.اما g1x فقط لنز فعلیش بهتر عمل میکنه و نمیشه تعویضش کرد و دست کاربر رو میبنده
g16 هم همینطور
شما به نیکون 5100 یا 5200 و حتی کنون 600d هم میتونید فکر کنید
و یا اصلا دوربینایی مثله canon 1100d که ارزونتر و مبتدی ترن اما میتونید در کنارش یه لنز عالی بخرید که عکسهای بسیار باکیفیتی باهاش بگیرید.
ممنون از پست جامعتون :-)نقل قول:
والا حقیقتش فعلا امکان هزینه کردن برا لنز رو ندارم،ایشالا در آینده یه slr حسابی میگیرم و لنز هم در کنارش :-)
اما فعلا از canon sx230 که دارم خسته شدم و میخوام یه گام رو به جلو بردارم
و سقف بودجمم متاسفانه ۱۵۰۰ بیشتر نیست
حالا با این اوصاف راهنماییم کنید که بهترین کیفیت خروجی رو تو این قیمت رو چه دوربینی میتونم بگیرم ؟
من عکاسی پرتره indoor،طبیعت و ماکرو انجام میدم
برای این نوع عکاسی ها بهترین چیزی که تو این رنج قیمت میشه خرید چیه ؟
ضمنا،راهنمایی دیگه که میخوام،تو عکس های پرتره میبینم که بک گراند عکس کاملا بلور میشه و تمرکز عکس خیلی خوب روی سوژه جمع میشه
ما که با این کامپکتمون هرکاری کردیم نشد :-)
تنظیمات دیافراگم و شاتر هم بلدم،اما بازم خوب درنیومد
برای ای کار،دوربینی که میخوام بخرم باید چه شاخصه ای داشته باشه و کدوم یک از دوربین های تو این رنج قیمتی این کار رو بهتر انجام میدن
سپاس فراوان
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk
خب داداش گلم ، اگه بری تو کار تله و عکاسی نجومی، دیگه همه مدل های عکاسی رو تجربه کردی :n02:نقل قول:
دوست عزیز ، اگه نگاه کمی تخصصی تر داشته باشید ، خودتون متوجه میشین که در صورت داشتی یه dslr ، با هیچ لنزی نمیتوان همه این مود ها رو عکاسی کرد و برای هر شاخه از عکاسی ، لنز حاص خودش رو میطلبه.
به نظر من با این بودجه که شما داری و البه علاقه ای که به عکاسی داری ، خرید یه dslr نیمه حرفه ای ، کار درستیه و در کل به نظرم بهترین گزینه با توجه به قیمت ، کارایی ، کیفیت ، رضایت مندی مصرف کننده و ارزش خرید ، 5100 هست که میتونه تمام احتیاجاته شما رو برطرف کنه.
مطمئنن همه چی تو عکاسی ، اندازه دیافراگم و سرعت شاتر و ایزو و اینا نیست و شما باید کمی مطالعه و تمرین کنی(اینا رو میگم ، چون خودمم مثل شما بودم و اوایل فکر میکردم خیلی آسونه ) البته با توجه به علاقتون ، سریع و به سرعت میتونید پیشرفت کنید.
به نظر من 5100 با لنز کیت کار شما رو راه میندازه . و بعد ها که حرفه ای تر شدید ، میتونید با خرید لنز تخصصی که مد نظر دارید ، در شاخه ای از عکاسی فعالیت کنید.
البته لنز هایی مثل 18-105 و 55-200 و 55-300 هم هستند که لنز های خوبی هستند که اولی یه لنز خوبه و عکسای شارپی میگیره و میتونه جایگزین کیت بشه ، و اون دوتای دیگه لنز های با زوم زیاد هستند که به نسبت خوش قیمتند. و لنز های واید و با دریچه دیافراگم بالا هم هستند که قیمت بالایی دارند و تا چند وقتی ، به کار شما نمیان.
امیدوارم تونسته باشم راهنماییتون کرده باشم. بازم سوال بود در خدمتم.
عکسهایی که پشت صحنه ی بلو شده دارن توسط لنز های با دیافراگم بازتر گرفته شدن.هر چه شماره ی f در لنز هر دوربینی اعم از کامپکت و حرفه ای و ... محدوده ی بیشتری داشته باشه ، این بلور شدگی بالاتری هم در عکسها بوجود خواهد آمدنقل قول:
مثلا لنزی که f1.8 داره یعنی دیافراگم بزرگتری داره و بلور شدهگی بهتری هم در عکسها بوجود میاره.حالا توسط فتواپ هم میشه این بلور شدگی رو ایجاد کرد.
فعلا بهترین گزینه برای شما دوربین هایی مثله canon 600d و nikon5100 هست . که در آینده میتونید لنز بهتری تهیه کنید.canon 600d فیلمبرداریش از nikon5100 بهتره و عکاسی 5100 هم از 600 بهتره
خب حالا اگه راضی به این کار نیستید میتونید برید سراغ کیفیت بهتر اما آینده ی بدتر. اونم انتخاب g1x
سلام لمسی بودن صفحه نمایش دوربین مزیت حساب میشه؟ اگه آره چرا؟ نبودش که مشکلی رو پیش نمیاره؟!
دوربین های حرفه ای/شبه حرفه ای 600-500 تومنی از دوربین های کامپکت با همین قیمت (یا بیشتر) بهتر میتونه باشه؟
مهم ترین چیز برا خرید ، توجه کردن به نیاز هاتون هسسستنقل قول:
ممنون دوست عزیز درسته دوربین dslr نداریم. شبه slr داریم که طرف های 600 تومن قیمت داشته باشه. (از یه سایت فروش لوازم دیجیتال دیدم)
آپدیت
دوستان تا 450 تومن کامپکت چی پشنهاد می دید؟
من به این 3تا رسیدم اگه مدل بهتر سراغ دارید بگید:
(Canon IXUS 500 HS (ELPH 520 HS - IXY 3
(Canon IXUS 240 HS (PowerShot ELPH 320 HS
Sony Cybershot DSC-W710
دومی خوبیش اینه که لمسیه دوربین واسه فامیلمه گفته لمسیش باشه کلاسش بیشتره!!
یه سوال دیگه آخرین سوالم: تو قیمت 500 اینا سوپرزوم هست پس چرا دیگه کامپکت گذاشتن همه رو سوپرزوم بزن دیگه؟
سلام
یک دوربین حدود ۳۰۰ تومان برای کاربرد خانگی میخواستم بخرم. شما چه مدلها و چه برندهایی پیشنهاد میکنید؟
خیلی ممنون
نقل قول:
دوست عزیز ، به اونا که شما میگی ، کامپکت یا بعضی ها هم ، دوربین خانگی میگن. خب ، خیلی اوقات به اشتباه اصطلاحات به کار میره!
شبه slr یا همون بریج هستند که اونها هم عموا قسمتی معدل 700 تا یک میلیون دارند.
Canon PowerShot SX160 IS
Sony Cyber-Shot DSC-WX50
یه دونه L820 نیکن هم هست که قیمتش خوب اومده پایین. اونم با توجه به پولش ، خوبه!
فقط دوست عزیز ، یه نکته رو توجه داشته باش که مثلا با خرید یه دوربین سوپر زوم ، فکر نکنین که اونقدر کیفیت عالی داره در زوم و با لرزشگیر داخلی دوربین ، به راحتی میتونین عکس بگیرین ! منظورم این بود که باید کامپکت ها رو در حد خودشون بررسی کنید
Nikon Coolpix S3500نقل قول:
Fujifilm FinePix JZ500
Sony Cybershot DSC-W710
Canon Powershot A2600
اینا میتونن گزینه های خوبی باشن. بازم خودت با توجه به نیازت ، یه نگاهی بهشون بنداز
دوست عزیز تاکیدی به خرید یه سوپرزوم نیست. WX50 خوبه میشه یه کانن هم معرفی کنی که سوپرزوم نباشه. چون حس میکنم دوربین های سوپرزوم نسبت به کامپکت معمولی تو همون قیمت اون کارایی و کیفیت رو نداره! کسی که میخواد دوربین بخره یکم تعصب داره رو برند Canon ... البته اگه سونی بهتره شاید تونستم راضیش کنمنقل قول:
دوربین های کامپکت به طور متوسط باتریشون چقدر دوربین رو روشن نگه میداره؟ اگه خاموش باشه که باتری کم نمیشه؟ چون من یه کامپکت از سامسونگ دیده بودم که باتری 5 مین روشن نگه میداشت بعد اگه خاموش میکردی و مثلا نیم ساعت بعد روشنش میکردی اخطار میداد باتری ضعیف است و خاموش میشد!
آلکالاین یا لیتیومی؟ هر دوشون خوبه؟
خب اون مورد شما مطمئنا خراب بوده.نقل قول:
البته خاموش بودن و استفاده نکردن ، شاید یه چند درصدی رو کم کنه ، مثلا 2% که میشه گفت ناچیزه و اصلا به حساب نمیاد.
از طرفی هم هر دوربین با توجه به باتری و استفاده داخلی و اون پردازشگر داخلی مصرفی داره.
مثلا حدود 200 تا 400 عکس.
بیشترین مصرف باتری رو هم در دوربین ها ، صفحه نمایش دارن و اگه نور صفحه رو پایین بیارین ، مصرف باتری هم افزایش پیدا میکنه.
خب مدل Canon PowerShot SX160 IS رو معرفی کردم دیگه
البته با یکم افزایش بودجه مدل های خیییلی بهتری هم میتونید گیر بیارید
Canon PowerShot SX260 HS
و sx270 و sx280 که قیمت های تقریبا یکسانی دارند .
حدود قیمت 670 تا 710 تومن هست که کیفیت خیلی قابل قبولی دارند
ممنوننقل قول:
من یک نگاهی کردم. اون دوربین سونی از همه ارزونتره. برندش هم که تو ایران از همه بیشتر بازار داره.
کنون رو نمیدونم فرقش با اون سونیه دقیقا چیه ولی خب حدود ۵۰ تومان گرونتره
اون نیکون خوبیش اینه که زوم هفت برابر داره و ۲۰ مگاپیکسله ولی نمیدونم برند خوبی هست یا نه.
فوجیفیلمه هم خوبیش زوم ۱۰ برابرشه ولی نمیدونم کیفیتش مثل سونی هست یا نه.
به نظر شما کیفیت و کارکرد همه اینها یکی هست؟ اگه اینطور باشه من اون فوجی رو ترجیح میدم. اگر نه ترجیح میدم زوم کمتری بشه کرد ولی تصویر با کیفیتتری داشته باشم.
شما بهتره که انتخاب بین سونی و کانن داشته باشی که حدودا در یه سطح هستند و سونی در موارد اندکی مثل ایزو بالاترهنقل قول:
سلام یه دوربین حرفه ای یا نیمه حرفه ای دورو برای 900 تای 1200 چی پیشنهاد می کنین.....
باتشکر ....
فکر کنم فقط بتونی 1100 بگیری و یکم هم با افزایش بودجه 3100نقل قول:
دوستان الان fz150 پیدا میشه ؟ حدود قیمت ؟
یعنی به نظرت دوربین از اون بهتر پیدا نمیشه؟ که میخوای اونو بگیری؟نقل قول:
البته پاناسونیک دوربینای خوبی میزنه ولی خب FZ200 یه چیز دیگه هست
نقل قول:
پویا جان fz 200 خیلی گرونه !
شما چی پیشنهاد میکنی؟
خب من الان قیمت fz150 رو ندارم.نقل قول:
شما بودجتون رو + انتظارات و کربردی که از دوربین داری رو بفرمائید تا انشاالله یه راهنمایی بتونم بکنم
قیمت fz200 یا fz70 رو دارید؟ عکس طبیعتنقل قول:
دوربین با عکس با کیفیت و زوم خوب میخام!
ترجیحا کنون و فوجی نباشه
خیلی ممنون که بودجه خودتون رو گفتین !نقل قول:
ولی خب فکر کنم FZ200 یه چیزی تو مایه هایه 1400 باشه
نقل قول:
پویا جان از لحاظ قیمت مطمنی ! ؟
بودجه یادم رفت ! تا ۱۵۰۰
هیچ فروشگاه اینترنتی هم موجود نداره:n03:
یعنی با این تیکت حال کردم.نقل قول:
حالا که این طوریه یکم بهت بهتر راهنمایی میکنم.
راستش تو که میخوای 1.5 هزینه کنی ، که پول کمی هم نیست ، حداقل برا من کم نیست و زیاده :D به نظرم اشتباهه که بری یه کامپکت بخری که شاید خوب عکس بندازه ، ولی تو رو محدود میکنه و دست و پات بسته میشه و نمیتونی تمام دوربین رو تحت کنترل خودت بگیری.
نمیدونم چقدر به عکاسی علاقه داری و اطلاعات داری؟
اگه یکم بیشتر در مورد ژانری که میخوای هکس بگیری توضیح بدی ، بهتر میتونم بهت بگم/
الان با 1100 می تونم DSLR بگیرم اما باید مبلغ خیلی سنگینی هم برای لنز پرداخت کنم !نقل قول:
من با دوربین های زیادی کار کردم ! توی کیفیت عکس ها اول پاناسونیک بود بعد سونی !
ی دونه پاناسونیک ۵ مگا پیکسلی دارم انصافا عکس هاش از 60D شفاف تر و شارپ تره !
من با 60D کار کردم ! شاید بلد نبوده باشم اما عکس هاش اصلا جالب نبود.
علیک سلام:n12:نقل قول:
داداش راستش من میدنم شما ها برا خرید لباس و کفش هم برین ، قبلش نگاه میکنین که لباس یا کفش رو برا کجا و چه کاری میخوایین ؟
برا مجلس رسمی ، اسپرت و ....
شما هم دوست عزیز ، انتظارات و کارایی که قراره با دوربین انجام بدی و کلا توقعات خودت رو از دوربین بگو ، تا ما هم با توجه به 2 میلیون بهت بگیم.
میدونی چیه؟
مثلا اگه من بهت بگم که شما برو یه D7100 بگیر ، البته پولش خیلی بیشتر و مثلا شما تا 4.5 بخواین هزینه کنین ، یکی از بهترین ها همین گزینه هست ، ولی صرف پول دادن به دوربین مهم نیست و کاربرد دوربین خیلی مهمه.
منظورم اینه که شاید اصلا نیازی به اونقدر هزینه نباشه.
البته اینو دیدم که میگم ، داشتیم کسایی که میومدن و میگفتن که تا 2 و حتی 3 میلیون میخوایم هزینه کنیم و فقط عکس یادگاری خونگی بندازیم و اصلا هم از عکاسی سررشته نداشتن و علاقه هم نداشن ، بعد از خرید دلسرد میشدن و از خریدشون پشیمون میشدن........
آقا من چقدر نوشتم برات :n02:
نقل قول:
اول از همه من اصلا از کانن خوشم نمیاد و عشقه نیکون هستم.
راستش من بهت 3100 رو پیشنهاد میکنم.
راستش وحسن جان ، اون قضیه که شما میگی ، احتمالا شما تنظیمات اولیه رو هم رعایت نکردی وگرنه اونجوری هم که شما میگی قضیه شور نیست.:n02:
راستش من بهت 3100 رو برا شروع توصیه میکنم که برات خیلی خوبه و به بودجت میخوره!
و این قول رو هم بهت میدم که لنز کیت 18-55 که باهاش هست ، تا یک سال اول یا حتی 2 سال اول که هنوز خوب راه نیوفتادی و حرفه ای تر نشدی ، کارت رو به راحتی راه بندازه .
البته اگه بتونی یکم بیشتر پول بذاری و D5100 بگیری ، که عالیییه و سلطان دوربین ها ارزون قیمت هست به نظرم و آخره کیفیته
بازم در خدمتم
یکم واضح تر توضیح بده دوسته من این مدل ها رو می تونی دقیق بهم معرفی کنی..نقل قول:
یکی مدل 1100D از شرکت کانن هستنقل قول:
و دیگری مدل D3100 از شرکت نیکون میباشد.
که جفتشون حدود 1.3 میلیون هستند و به نظرم 3100 بهتره
سلام دوستان من بیشتر چون کوه و طبیعت میرم یه دوربین جمع و جور برای اینکار میخوام که هم کیفیت عکسهاش بالا باشه بیشتر کیفیت عکس برام مهمه و اینکه در محیط بسته مثله داخل خانه و جاهایی مثله غار هم خوب عکس بگیره و عمل کنه
خودم تو بازار کمی تحقیق کردم یه سری ها میگفتن FUJI XP200 بگیر یکی هم خیلی روی المپیوس TG2 مانور میداد دوستان شما چه مدلی رو به من پیشنهاد میکنید که بتونه نیازهای منو برآورده کنه
سلام دوستان
دنبال یه دوربین عکاسی دیجیتال هستم تا سقف یک میلیون تومان (هر چه ارزونتر بهتر) کیفیت عکس فول اچ دی مد نظرمه و فیلمبرداری هم قابل قبول باشه تو محیط های با نور کم کیفیت بالایی داشته باشه و قدرت زوم قابل قبول باشه.
اکثر مواقع تو شب و تو محیط های کم نور عکس میگیرم بنابر این کیفیت در نور کم برام مهمه. دنبال سیستم عامل یا اپلیکیشن های اضافی برای آپلود عکس یا حتی بازی کردن نیستم. کیفیت عکس و فیلم فقط برام مهمه. برند خاصی مد نظرم نیست پس از هر برندی مشاوره بدید ممنون میشم.
باطری خوبی هم داشته باشه.:n20:
من ساکن مالزی هستم پس اگه مدلی که مد نظرتونه تو ایران نیست ولی از اینجا بشه پیدا کرد هم بفرمایید میرم دنبالش.
دوستان بنظرتون Canon G15 مناسبه یا میتونم دوربین بهتری پیدا کنم؟
با سلام.
انشاالله تا چند وقت دیگه نمایندگی بیمه میزنم.
یه دوربین برای عکس برداری از بدنه ماشین (برای بیمه بدنه) لازم دارم.
قبلا هم از دوربین دیجیتال استفاده نکردم.
از نظر بودجه هر چی کمتر باشه بهتر.کیفیت در حدی باشه که اجزای مختلف بدنه ماشین به وضوح مشخص باشه.فیلم هم که نمیخوام اصلا.
ممنون میشم مدل های پیشنهادیتون رو با ذکر قیمت بگید.
با تشکر
سلام
خب همه ی دوربینهای کامپکت و ارزان جوابگوی نیاز شما خواهند بود.فقط برای عکاسی شب هنگام باید دوربینی که فلاش خوبی داره بخرید
خب گزینه هایی مثله Canon Powershot A3500 IS
سلام
من یک دوربین میخوام که هم عکس بگیره و هم فیلم در حدود 1 میلیون و کیفیت عالی
از دوستای عزیز که در این زمینه تخصص دارن میخوام تا راهنماییم کنن چه انتخابایی میتونم داشته باشم با در نظر گرفتن تمام شرایط
ممنون:n01:
دوست عزیز ، اول از همه بگین شنا برا چه کاری میخوایی و در چه زمینه ای بیشتر عکس میگیرین؟؟نقل قول:
و اینکه آیا اندازه دوربین و وزن اونم براتون مهمه؟
خب هر جور عکسی، ی دوربین خونوادگینقل قول:
تنها فاکتور مهم برام کیفیتشه و نه وزن و قیافه و هر چیز دیگه ای
دوست عزیزنقل قول:
به نظر من با یکم افزایش قیمت به 1.3 میلیون ، برو و یه دونه dslr نیکون مدل D3100 بگیر. که خیلی خوبه.
بعد از گذشت زمان کوتاهی و کار کردن باهاش و عکی انداختن ، عکاسی و اصول اولیه دستت میاد و دیگه میتونی ار حداکثر کیفیت دوربین استفاده کنی.
میدونی برا چی میگم ، مثلا اگه شما بری یه کامپکت مثل G15 که خیلی هم خوبه بگیری ، هر چی هم باشه کامپکت هست ، ولی شما میتونی با خرید یه لنز خوب برای 3100 بعد از مدتی که حرفه ای تر شدی ، عکس هایی بگیری که خیییلی با کیفیت و شارپ باشم که دیگه در اون صورت G15 بهش نمیرسه.
در کل نظر با خودته . ولی بازم کاری بود در خدمتم