برای بازی با صبا برهانی و جانواریو رو نداریم.
برای بازی با صبا برهانی و جانواریو رو نداریم.
امروز همه عالی بودن
دمشون گرم
جام تو دستامونه
نگو این حرف رو :41::41::41:نقل قول:
مطمئنی:18:
اس اس انقدر بازیکن داره که نمیزاره جای هیچ کدوم از اینا خالی باشه.
یکه تاز جدول، استقلال
منم این برد رو تبریک میگم..
برق 1 - 4 استقلال
استقلال دیگه داخل و خارج خونه سرش نمیشه..
امتیاز های پیش بینی ها رو تا یه خورده دیگه میذارم.. فکر کنم یه نفر یا بیشتر بازی رو درست پیش بینی کرده بودن..
تبریک... تبریک...
ترکوندیم برق را یاده بازی اخرمون در سه فصل پیش زنده شد.
فابیو جانواریو ترکوند.
جدول لیگ برتر تا پایان هفته ی بیست و دوم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکه تازی و صدرنشینی، مبارک همه ی استقلالی ها باشه..
یکی بگه محرومین تیم دقیقآ چه کسانی هستن:angry::angry::angry::angry::angry:
بگید دیگه:47::47::47:
حسین کاظمی چه کار کرد بهترین بازی این فصلش را انجام داد.
فکر میکنم کسی بازی را درست پیشبینی نکرده باشه.
ليگ برتر فوتبال /بازگشت قدرتمندانه استقلال به صدر جدول
تيم فوتبال استقلال تهران عصر امروز(شنبه) با شكست تيم برق شيراز با ۴۳ امتياز و دو امتياز اختلاف نسبت به تيم دوم، در صدر جدول ايستاد.
به گزارش ايرنا،دومين روز از هفته بيست و دوم رقابتهاي فوتبال ليگ برتر باشگاههاي كشور با برگزاري ديدار تيمهاي فوتبال برق شيراز و استقلال پيگيري شد كه تيم استقلال در اين ديدار كه در حافظيه شيراز برگزار شد با نتيجه قاطع ۴بر ۱تيم برق را در خانهاش شكست داد.
در نيمه نخست اين ديدار دو تيم با نتيجه تساوي يك بر يك به رختكن رفتند اما در نيمه دوم اين استقلال تهران بود كه با به ثمر رساندن سه گل ديگر با نتيجه ۴بر ۱پيروز ميدان شد.
در اين بازي كه به قضاوت محسن قهرماني برگزار شد، حسين كاظمي ابتدا در دقيقه ۲۸توپ ارسالي هاشم بيگ زاده را به گل اول استقلال تبديل كرد و در دقيقه ۴۵ستار زارع از روي ضربه پنالتي گل تساوي نارنجي پوشان شيرازي را به ثمر رساند.
اما در آغاز نيمه دوم جان واريو بازيكن برزيلي استقلال تهران يك ضربه ايستگاهي را به زيبايي به گل دوم آبي پوشان تبديل كرد و پس از آن حسين كاظمي و سياوش اكبرپور ديگر گلهاي اين تيم را به ثمر رساندند.
با انجام اين بازي ، استقلال تهران با ۴۳امتياز دوباره به صدر جدول بازگشت ، ذوب آهن با ۴۱امتياز دوم و سپاهان و پرسپوليس با ۳۶امتياز در ردههاي بعدي قرار گرفتند.
M_A b i e t e h, bayern+, dma, Ice Star+, mahn90+, Majid393, r4pbr4p
مهمون ناخونده داریم.
جانواریو و برهانب محروم هستند بازیه بعدی...............
:34:نقل قول:
تو بازی بعدی فکر میکنم جانواریو را نداشته باشیم و اگر اشتباه نکنم برهانی هم دو اخطاره بود و اون هم نخواهد بود:3:
عالی بود !!
نقل قول:
خودش فهميد فرار كرد!:27:
قلعه نوعی جانواریو رو زود کشید بیرون و گرنه اخراج میشد.
جدول لیگ تا پایان هفته بیست و دوم
واقعا محشر بود
خيلي حال داد
مخصوصا ضربه ي جانواريو
بيگ زاده افتضاح بود
ولي خيلي ناراحت شدم كه آرش و جانواريو بازي با صبا نيستند
arash_m اولین پیشبینی که کرد درست پیشنیبی کرده بود.
ولی دوباره پیشبینی کردو علیرضا پیشبینیه اولش رو حذفید.
تو این بازی من فکر میکنم بعضی از استقلالیها از عمد اخطار می گرفتند تا 3 اخطاره بشند
:43:نقل قول:
باید در وقت صرفه جوبی کرد:thumbsup:
بیگ زاده تو بعضی توپ ها خوب کار کرد ولی بعضی جاها هم خراب کرد.
تيريک ميگم خيلي بازي قشنگي بود ...
کاظمي و به قول يارو گزارشگره جانيواريو عالي بودن ... گل جانواريو در حد بنز بود ... خيلي حال کردم...
عليزاده مثل هميشه در حد جلبک ...
اخر بازی کوشکی هم روی زمین افتاد و درد میکشید خدا کنه چیزیش نشه چون الان دو تا مدافعمون مصدوم هستند
چه کاریه؟ یک گل به خودم اضافه می کنم از خودم را درست میکنم :21:نقل قول:
بعد گل چهارم علیزاده را دیدید؟
چرا با سیاوش اینجوری میکرد؟
دیونه نیست؟
وای حرف از علیزاده نزن که:2:.یه توپ خراب کرد که بدجور اعصابم بهم ریخت.
فکر نکنم... یه کم عصبی بازی میکرد.نقل قول:
اولا تبریک عرض میکنم بابت برد پرگل... الاتحاد و الجزیره لرزیدن....
نکاتی که تو بازی به نظرم جالب اومد...
اول گزارشگر بازی بود که به جانواریو میگفت جانی واریو خیلی باحال میگفت من مردم از خنده...
دوم توپ جمع کن ها بودن که به نظرم فدراسیون باید به مسئولین استادیومها تذکر بده که هر کسی رو نزارن توپ جمع کن. اینطوری نشه که 4 5 تا بچه فامیل و دوست و آشنا رو یه صندلی بدن دستشون بزارن دور زمین. 10 بار دو تا توپ اومد تو زمین... چه وضعشه آخه.... یا توپ دیر میدادن یا دو تا مینداختن تو زمین... که فکر کنم بیشترشم عمدی و واسه خنده بود. اینه لیگ حرفه ای ؟
مورد بعدی آرش برهانی بود که به نظر میرسید آخرای بازی بخاطر گل نزدن یه کم عصبی بازی میکرد. بیچاره تو بازی با سنگاپور هم 6 تا گل زده شد نتونست گل بزنه و تو این بازی هم که اینطور... ولی آرش باید خودشو کنترل کنه. درسته گل نزد ولی خدائیش خیلی خوب بازی کرد و پاسهای قشنگی میداد. به هر حال وقت زیاده واسه گل زنی... انشالله تو دربی : دی
و نکته زمین حافظیه که معلوم بود خیلی وضعش خرابه. هر کی میخورد زمین مصدوم میشد.
دوباره تبریک بابت برد پرگل... ذوب آهن هم جا موند... خوب قربانی بعدی کیه ؟ آهان صبای قم...
پيروزي پر گل استقلال در خانه برق شيراز</SPAN>
تهران IranSport.Net - تيم فوتبال استقلال تهران با شکست تيم برق شيراز با 43 امتياز و دو امتياز اختلاف نسبت به تيم دوم، در صدر جدول ايستاد. دومين روز از هفته بيست و دوم رقابت هاي فوتبال ليگ برتر باشگاه هاي کشور با برگزاري ديدار تيم هاي فوتبال برق شيراز و استقلال پيگيري شد که تيم استقلال در اين ديدار که در حافظيه شيراز برگزار شد با نتيجه قاطع 4 بر 1 تيم برق را در خانه اش شکست داد. در نيمه نخست اين ديدار دو تيم با نتيجه تساوي يک بر يک به رختکن رفتند اما در نيمه دوم اين استقلال تهران بود که با به ثمر رساندن سه گل ديگر با نتيجه 4 بر 1 پيروز ميدان شد.
در اين بازي که به قضاوت محسن قهرماني برگزار شد، حسين کاظمي ابتدا در دقيقه 28 توپ ارسالي هاشم بيگ زاده را به گل اول استقلال تبديل کرد و در دقيقه 45 ستار زارع از روي ضربه پنالتي گل تساوي نارنجي پوشان شيرازي را به ثمر رساند.
اما در آغاز نيمه دوم جان واريو بازيکن برزيلي استقلال تهران يک ضربه ايستگاهي را به زيبايي به گل دوم آبي پوشان تبديل کرد و پس از آن حسين کاظمي و سياوش اکبرپور ديگر گل هاي اين تيم را به ثمر رساندند.
با انجام اين بازي ، استقلال تهران با 43امتياز دوباره به صدر جدول بازگشت، ذوب آهن با 41 امتياز دوم و سپاهان و پرسپوليس با 36 امتياز در رده هاي بعدي قرار گرفتند.
این را خوب اومدینقل قول:
اخر بازی یک توپ افتاد زیر پاش با توپ رفت تو اوت! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از خنده روده بر شده بودم.
بترسند رقیبان در آسیا از این استقلال
هوراااااااااااااااااااااا اااااااا
نقل قول:
من موندم این چکار می خواست بکنه.....:31: یه پاس ساده میداد موقعیت خوبی به دست میومد.:21:
این حیف نون کاش 3 اخطاره میشد.:27:
تاپيک به مرز انفجار نزديک ميشه...
بچه ها تيم ما چقدر با لنگيا فرق ميکنه .... اونا تو آزادي با يه پنالت و زورکي ميبرن ولي ما تو شهرستان فقط يه گل اونم با پنالتي ميخوريم و 4 تا ميزنيم ...
تفاوت را احساس کنيد...
تبریییییییییییییییییییییی یییک:دی
آقا من یه چیزو نمیفهمم دو تا مهاجم خوب رو نیمکت نشستن اونوقت این علیزاده با ید بازی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
استقلال به صدر جدول لیگ برتر بازگشت
تیم فوتبال استقلال تهران با یك برد پرگل به صدر جدول رده بندی لیگ برتر بازگشت.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبكه خبر، در آخرین بازی از هفته بیست و دوم این رقابت ها امروز تیم استقلال تهران در ورزشگاه حافظیه شیراز به دیدار تیم برق رفت و ضمن كسب برتری 4 بر 1 برابر میزبان ، صدر جدول رده بندی را از ذوب آهن پس گرفت و با 43 امتیاز به تنهایی در مكان نخست قرار گرفت.
در این مسابقه حسین كاظمی دو بار و جان واریو و سیاوش اكبرپور برای استقلال و ستار زارع برای برق گل زدند.
جدول امتیاز پیش بینی ها تا پایان هفته ی بیست و دوم
قرار بود من به amir_sa پ.خ بدم که یادش نره بازی رو پیش بینی کنه که یادم رفت.. بد عذاب وجدان گرفتم.. یعنی منو میبخشه ؟ :37:
اینم جدول ایگ که یه جا دیگه آپش کردم، چون بعضی ها نمیتونستن ببیننش..
جدول لیگ تا پایان هفته ی بیست و دوم
هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبالاستقلال به تنهایی صدرنشین جدول شدتهران- خبرگزاری ایسکانیوز: تیم استقلال از هفته بیست و دوم لیگ برتر فوتبال با نتیجه 4 بر 1 برق شیراز را شکست داد. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به گزارش روز شنبه خبرگزاری ایسکانیوز، دیدار دو تیم برق شیراز و استقلال تهران از ساعت 14:15 دقیقه امروز در ورزشگاه حافظیه شیراز آغاز شد که تیم استقلال موفق شد با به ثمر رساندن 4 گل به میزبان خود با نتیجه پر گل 4 بر 1 به تنهایی صدرنشین جدول رده بندی لیگ برتر فوتبال شود.
برای تیم استقلال حسین کاظمی در دقایق 28 و 54 ، جانواریو و سیاوش اکبرپور به ترتیب در دقیقه های 47 و 57 گلزنی کردند.
گل تیم برق شیراز را ستار زارع کاپیتان این تیم از روی نقطه پنالتی در دقیقه 45 به ثمر رساند.
قضاوت این دیدار را محسن قهرمانی بر عهده داشت که از تیم برق همت عابدی را با کارت زرد جریمه کرد و از تیم استقلال جانواریو و علی علیزاده کارت زرد دریافت کردند.
استقلال با این پیروزی با کسب 43 امتیاز و فاصله 3 امتیاز با ذوب آهن به تنهایی در صدر جدول رده بندی لیگ برتر فوتبال ایران قرار گرفت./163
خدا کنه در نبودشون به مشکل بر نخوریم.نقل قول:
خیلی دلم میخواد صبا تو آزادی گلبارون شه:21:
با این برد حساب کار دست رقبای اسیایی هم میاد.
داش متالیک قبلا گفت که استقلال تو این بازی باید خون و خونریزی راه بندازه تا رقبای اسیایی که مطمئنن این بازی را دیدند حساب کار بیاد دستشون.
گزارشگره می گفت استقلال با 44 امتیاز صدره...
هفته بیست و دوم لیگ برتر /استقلال با دسته گلی از شیراز به صدر جدول بازگشت/ برق بازنده سربلندتیم فوتبال استقلال تهران با پیروزی 4 بر یک برابر برق شیراز به صدر جدول رده بندی رقابت های لیگ برتر باشگاه های کشور بازگشت.به گزارش خبرنگار مهر، هفته بیست و دوم رقابت های فوتبال لیگ برتر باشگاه های کشور عصر امروز با برگزاری دیدار تیم های فوتبال برق شیراز و استقلال به پایان رسید که در این مسابقه تیم فوتبال استقلال تهران با نتیجه 4 بر یک برابر میزبان خود به پیروزی دست یافت تا با 43 امتیاز به صدرجدول رده بندی این رقابت ها بازگردد.
در این دیدار که با قضاوت محسن قهرمانی در ورزشگاه حافظیه شیراز برگزار شد، حسین کاظمی(28 و 54)، جانواریو(47) و سیاوش اکبرپور(56) برای استقلال گل زدند و ستار زارع(45- پنالتی) تنها گل نارنجی پوشان شیرازی را به ثمر رساند. همت عابدی نژاد از برق شیراز و هادی شکوری، جانواریو، علی علیزاده و آرش برهانی از استقلال بازیکنان اخطاری این دیدار بودند.
در نیمه دوم این دیدار بازیکنان برق پس از غافلگیری در 10 دقیقه ابتدایی این نیمه حملات متعددی را روی دروازه حریف تدارک دیدند که اگر درخشش وحید طالب لو و مدافعان این تیم آبی پوش تهرانی نبود، برق می توانست نتیجه بهتری را در این دیدار کسب کند. شاگردان محمد عباسی در این دیدار بازنده ای سربلند بودند.
با این پیروزی استقلال 43 امتیازی شد و به صدرجدول رده بندی این مسابقات صعود کرد. برق شیراز هم با همان 22 امتیاز و یک بازی کمتر نسبت به سایر تیم ها، در رده شانزدهم باقی ماند.
جدول رده بندی رقابت های لیگ برتر در پایان هفته بیست و دوم رقاتب های لیگ برتر به شرح زیر تغییر کرد:
1- استقلال 43 امتیاز
2- ذوب آهن اصفهان 41 امتیاز
3- سپاهان اصفهان 36 امتیاز- تفاضل گل 8+
4- پرسپولیس 36 امتیاز- تفاضل گل 7+
5- صبای قم 35 امتیاز
6- مس کرمان 33 امتیاز
..............................................
15- پاس همدان 24 امتیاز
16- برق شیراز 22 امتیاز(یک بازی کمتر)
17- داماش گیلان 18 امتیاز - تفاضل گل 11-
18- پیام مشهد 18 امتیاز - تفاضل گل 15-