دوستان کسی میدونه از چه سایتی میشه دانلود کرد که فقط نیم بها از حجم مصرف بشه. منظورم سایتهای داخلی مناسب برای دانلوده
Printable View
دوستان کسی میدونه از چه سایتی میشه دانلود کرد که فقط نیم بها از حجم مصرف بشه. منظورم سایتهای داخلی مناسب برای دانلوده
ایرانسل نامحدود ماهیانه فقط وایمکس داره.نقل قول:
Sent from my SM-N920C using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نگاه کن؛ لیست سایتها نوشته شده. معروفترین سایتهایی که توی این لیست دیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بودن.نقل قول:
عزیرم اینا(ایرانسل) خودشون زرنگترن :n10: هیچ سایت درست و حسابی برای دانلود تو نیم بها نذاشتن! البته طبیعی هم هست فکر نکنم سایت های دانلود سرورهاشون داخلی باشه:n36:نقل قول:
تک کانکشن با قند شکن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
TD-LTE Irancell
Modem: ZW101
20000 KHz
RSRP
-87 dBm
RSRQ
-14 dB
SINR
7 dB
WB SINR0
دوستان سرعت بد نیست ولی به محض اینکه برای دانلود میذاری بعد از چند ثانیه کانکشن قطع میشه. کسی این مشکل رو داره. تهران منطقه ۵.
اگر دکل تغییر نمی کنه احتمالا از امپراژ برق باشهنقل قول:
من هم منطقه 4 این مشکل رو دارم و امروز دیگه عودت میدهم و پولمو پس میگیرمنقل قول:
داش کی درخواست عودت دادی من یه هفته اس درخواست دادم خبری نشدش:n36::n35:نقل قول:
دوستان یه سوال فنی الان که درخواست عودت دادم 2 گیگ از بسته 100 گیگی رو مصرف کردم ایا فقط پول مودم رو بهم میدن؟ و یا اینکه این دو گیگ هم کم و حساب میکنن و پول سیمکارت هم پس میدن؟!! زنگ میزنم پشتیبانی هر کدومشون یه چیز میگن:n13::n13::n13: