وضعیت 4G همراه اول چطوره؟ وضعیتش مثل 3G هس؟ یعنی تو خونه انتن نیس فقط خیابون..! یا میشه روش حساب کرد برای خونه؟ خودم سیمکارت 4G همراه اول ندارم تست کنم
Printable View
وضعیت 4G همراه اول چطوره؟ وضعیتش مثل 3G هس؟ یعنی تو خونه انتن نیس فقط خیابون..! یا میشه روش حساب کرد برای خونه؟ خودم سیمکارت 4G همراه اول ندارم تست کنم
اگر تهران هستی خیلی بده انتن ضعیف پایداری کم سرعت پایین من اگر خط اصلیم نبود اصلا استفاده نمیکردم از سیمکارتش . من تو خونه 3g و 4g ندارم بعضی وقتها یه خط میاد تندی پرش میکنهنقل قول:
نقل قول:
نه تهران نیستم. این همراه اول معلوم نیس چکار میکنه. همراه اول 3G کلن انتن میره.به سختی 1 انتن بیاد.ولی 4G ایرانسل تو خونه انتنش تقریبا 3 تا هست. سرعتشم عالیه
یعنی شما میگی من که گوشیم سیم میکرو میخوره،وقتی به شبکه ۴جی همراه اول متصل میشم و روی انتن گوشیم مینویسه 4G, درواقع دارم با 3جی کار میکنم??نقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
این اسکرین شات برای دوستی هستش که فرمودن سیم میکرو ۴جی نیست..یعنی من تری ۳جی استفاده میکنم???
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام داداش كجايينقل قول:
چشم ما روشن همراه اول اين همه خوشبختي محال
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD
من با همراه اول تا بیشتر از 100مگ هم سرعت داشتم. سرعت دانلودم 12 مگ در ثانیه بوده.نقل قول:
این تستُ توی اتوبوس داشتم از جلوی بازار موبایل رد میشدم گرفتم.
شما اطمينان داريننقل قول:
ايرانسل الان حرف اول رو ميزنه به ٦٠ تا ٧٠ نميتونه برسونه
بعد همراه اول با اون تجهيزات قديمي بالاي ١٠٠
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk in JAVAD
اره..اتفاقا ازش اینجا اسکرین شات هم گذاشتم.اواخر بهار بود فکرکنم. توی ۲دقیقه ۲گیگ فیلم دانلود کردم.نقل قول:
این طرح عیدانه از غدیر تا نوروز دقیقا چی هدیه میده ؟