شرمنده...
دیگه نمیدونم ولی یه بارم کلا فیلیپ رو باز کن ببین چطور میشه...
ضمنا اگه خواستی فلشش کنی بده بیرون ... چون هم وقت کمتری ازت میگیره هم اعصاب کمتر...البته هزینه اش کمتر نیست!
ولی خب زودتر مشکلت حل میشه...
شرمنده...
دیگه نمیدونم ولی یه بارم کلا فیلیپ رو باز کن ببین چطور میشه...
ضمنا اگه خواستی فلشش کنی بده بیرون ... چون هم وقت کمتری ازت میگیره هم اعصاب کمتر...البته هزینه اش کمتر نیست!
ولی خب زودتر مشکلت حل میشه...
مر30 دوست عزیز
نمیدونم چطوری باید فیلیپ رو باز کنم ولی میدم بیرون درست کنند
با تشکر
با سلام
دوستان بنده يك گوشي سوني اريكسون w960 دارم كه مدتي هست كه حدود 0.5*0.5 سانتيمتر گوشه سمت راست وسط تاچ مشكل پيدا كرده است و توانايي استفاده از اين قسمت تاچ را ندارم!!
ابتدا ميخواستم بدونم اين مشكل را چطور ميشود برطرف كرد!!؟ ايا بايد حتما تاچ تعويض شود؟!
در ضمن در موقع نوشتن مسج به صورت فارسي قبلا بايد حتما از كيبرد فارسي در خود تاچ استفاده ميكردم چون توانايي نوشتن حروف فارسي با كليد ها را ندارد اما متاسفانه به دليل بالا كه عرض كردم ديگر چند حروف كه در اين قسمت تاچ وجود دارد قابل لمس نيست و متاسفانه حروف فارسي را نميتوانم تايپ كنم؟!
ايا نرم افزاري هست كه بتوان به وسيله كليد هاي خود گوشي فارسي تايپ كرد يا اينكه ديگر راهي براي نوشتن مسج فارسي وجود ندارد!!؟(ضمنا فيرمور گوشي هم اخرين فيرمور موجود ميباشد)
پيشاپيش ار راهنمايي هاي شما عزيران سپاسگزارم.
موفق باشيد
در پناه حق.
دوستان من یه k550i دارم که تا حالا خیلی ازش راضی بودم تا حالا حدودا 3226 عکس باهاش گرفتم که واقعا عکس های خوبی هستن و از نظر انتن دهی هم که واقعا ازش راضیم با اینکه دلم نمیاد عوضش کنم ولی خب چهار سال از عمرش گذشته و حالا تو فکرم که عوضش کنم میخواستم ببینم شما چه گوشی رو پیشنهاد میکند ( تا 250-260 از نظر قیمت) که وا قعا چیز خوبی باشه و دوربین خوبی هم داشته باشه چه از نظر عکاسی و چه از نظر فیلمبرداری
سلامنقل قول:
دوستان كسي نميتونه بنده را راهنمايي كند!!؟
در ضمن پك فارسي را روي گوشي هم ريختم اما نميتونم هنوز با دكمه هاي خود گوشي فارسي تايپ كنم!!؟
ايا تنظيمات خاصي داره؟!!
ممنون
سلام تا اونجا که من میدونم برای فارسی تایپ کردن باید از کیبورد مجازی استفاده کرد...نقل قول:
حالا که تاچت خراب شده قائدتا دیگه نمیشه...من به یاد ندارم کسی دکمه های خود گوشی رو فارسی کرده باشه .:41:
فکر کنم بهتره یه فکری برای تاچش بکنی....
دوستان آیا ج 132 هندسفری با خودش داره؟
تو گوشی چند تا آهنگ زنگ داره؟اس ام اس چطور؟
صداش بلنده یا آرومه؟
کلا نظرتون در موردش چیه؟
با سلامنقل قول:
ضمن تشكر از شما دوست عزيز
البته زماني كه منوي گوشي فارسي ميشود ميتوان بوسيله صفحه كليد خود گوشي فارسي تايپ كرد اما بنده نميخواهم كه از منوي فارسي استفاده كنم و ميخواستم كه منو انگليسي باشد ولي فارسي را تايپ كند!؟
ايا راه حلي وجود دارد!؟
با سلام-یه k750 هست LCD اون شکسته بود در حقیقت در اثر فشار شکسته بود.ولی کیتش سالم هست.LCD رو عوض کردم ولی گوشی بالا نمیاد-گوشی رو که توی شارژ میزنم یه بار روشن میشه و خاموش میشه_حدود یک ماه هست که گوشی خراب شده و تازه LCD رو عوض کردم.
لطفا کمک کنید.
سلام دوســت عزیز اگه موقع بالا اومدن صفحه سفیـد میشه و بعد خاموش میشه !نقل قول:
باید یه فلش کنی گوشیتون رو تا کامل بالا بیــاد هزینه فلش هم 4 تومن هستش ...
موفق باشید!:40: